6+1 ιδέες για δώρα για κορίτσια που ξεχώρισα!

Θα σου δείξω ιδέες για δώρα για κορίτσια, που θα τους χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και παιχνιδιού και θα τα λατρέψουν από το πρώτο λεπτό! 6+1 ιδέες για δώρα για κορίτσια που ξεχώρισα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Έχω ξεκινήσει να ρίχνω ματιές στο ίντερνετ ώστε να εντοπίσω ιδέες για δώρα για κορίτσια που αποτελούν ιδανικές λύσεις για δώρα Χριστουγέννων, για τους πιο πολύτιμους και αξιαγάπητους παραλήπτες, τα μικρά μας κοριτσάκια! Επιπλέον με ενδιαφέρει γιατί εκτός από μαμά είμαι και νονά και αυτή την περίοδο σκέφτομαι τι δώρα θα κάνω στην βαφτιστήρα μου! Αν δυσκολεύεσαι λοιπόν να αποφασίσεις οι παρακάτω προτάσεις θα σου λύσουν τα χέρια.

Είναι προτάσεις δώρων για μικρά κορίτσια που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν!

LUNA

H LUNA  είναι υπέροχη και απαλή και σίγουρα θα την λατρέψουν τα κορίτσια αφού θα τους κρατά συντροφιά και αποτελεί ιδανικό αντικείμενο παρηγοριάς και συντροφιάς για τα μικρά παιδάκια. Ο πιο γλυκός και χαριτωμένος μονόκερος  που αφηγείται 3 μαγικά παραμύθια : Σταχτοπούτα, Χρυσομαλλούσα και Ραπουνζέλ. Έχει απίστευτα μακριά πολύχρωμα μαλλιά σαν ουράνιο τόξο και δικά της αξεσουάρ. Η  LUNA είναι φωτεινή. Το κέρατο της LUNA αναβοσβήνει με μαγικά χρώματα! Τα λαμπερά της μάτια ανοιγοκλείνουν!

Δες την LUNA ΕΔΩ

 

 

BETTY

Είναι γνωστή η αγάπη των παιδιών για τα χαριτωμένα, μικρά ζωάκια και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις η αξιολάτρευτη αριστοκρατική γατούλα Betty. Η αριστοκρατική γάτα Betty άφησε το παλάτι της για να έρθει στην αγκαλιά σου! Διαδραστικό παιχνίδι για αμέτρητες αγαπούλες και χαδάκια! Κούνησε το ψαράκι της και θα περπατήσει προς το μέρος σου Νιαουρίζοντας! Η συσκευασία περιλαμβάνει την μαλακή γατούλα Betty και το ψαράκι της.

Δες την BETTY ΕΔΩ

MISS ANNA

 

Τα κορίτσια λατρεύουν τις κούκλες, να τις χτενίζουν και ακόμα περισσότερο όταν η κούκλα τους μιλά η σχέση αυτή γίνεται πιο δυνατή. Η όμορφη κούκλα Miss Άννα  θα γίνει η νέα φίλη του κοριτσιού σου. Λέει παραμύθια, της αρέσουν τα χτενίσματα και έχει extension που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι.

Δες την MISS ANNA ΕΔΩ

 

 

 

 

STELLA

Ο μονόκερος βρίσκεται σταθερά στις προτιμήσεις των κοριτσιών και εδώ θα τον βρούμε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση… Από τα βάθη των ωκεανών  ήρθε η Stella, η φάλαινα μονόκερος! Διαδραστική και μαλακή με πούλιες. Αν την χαϊδέψεις στο γυαλιστερό της δέρμα θα σου αφηγηθεί τις ιστορίες της! Αλλάζει χρώμα ανάλογα με το άγγιγμα! Τα μάτια και το στόμα της κουνιούνται και το κέρατο της φωτίζεται.

Δες τη STELLA ΕΔΩ

 

 

 

Επιτραπέζιο – Το Γρήγορο Σημάδι

Τα επιτραπέζια αποτελούν ιδανική ιδέα για δώρο σε κορίτσια και αγόρια! Είναι διασκεδαστικά και μέσα από το ομαδικό παιχνίδι τα παιδιά μας μαθαίνουν να αλληλεπιδρούν και να παίζουν μαζί με άλλους παίκτες. Γρήγορο παιχνίδι δράσης με στόχους έτοιμους να τους καταρρίψεις! Οι παίχτες έρχονται αντιμέτωποι με τα υπόλοιπα μέλη που συμμετέχουν στο παιχνίδι καθώς προσπαθούν να σημαδέψουν πρώτοι τους στόχους!

Σκοπός του παιχνιδιού:

Σημάδεψε και ρίξε όσους περισσότερους στόχους μπορείς! Οι κάρτες δράσεις είναι αυτές που καθορίζουν τη νίκη γιατί κρύβουν τους περισσότερους πόντους και δίνουν ιδιαίτερη δυσκολία στο παιχνίδι! Οι στόχοι πρέπει να καταρριφθούν γρήγορα κάνοντας διάφορες κινήσεις δράσεις! Οι παίχτες θα χρειαστεί να σημαδέψουν τους στόχους κλείνοντας το μάτι, κάνοντας μια στροφή πριν στοχεύσουν κτλ.Ο παίχτης που θα ρίξει τους στόχους και θα συλλέξει τους περισσότερους πόντους κερδίζει το παιχνίδι!

Δες το Επιτραπέζιο – Το Γρήγορο Σημάδι ΕΔΩ

MOLLY

Ποιο κοριτσάκι δεν λατρεύει τις μπαλαρίνες; Η συγκεκριμένη κούκλα μπαλαρίνα είναι πρωτότυπη και σίγουρα θα μαγέψει την μικρή σου πριγκίπισσα! Η κούκλα Molly Μπαλαρίνα μιλάει Ελληνικά! Γίνε και εσύ μπαλαρίνα μαζί με τη Molly! Πίεσε το δεξί χεράκι της και χόρεψε μαζί της!

Μπορείς να ακούσεις 8 διαφορετικές μελωδίες κλασσικής μουσικής! Συμπεριλαμβάνει παιδικά παπουτσάκια μπαλαρίνας για τα πρώτα καλλιτεχνικά σου βήματα και βιβλιαράκι για να δώσεις χρώμα στις πόζες που παίρνει! Διαθέτει μαλλιά και μάτια που κουνιούνται.

Δες τη MOLLY ΕΔΩ

 

GIGGLE BLASTER

Εδώ συζητάμε για τον Μπομπ Σφουγγαράκη, που έχει κερδίσει μικρά και μεγάλα παιδιά, αγόρια και κορίτσια! Τα παιδιά θα ξετρελαθούν! Η πιο διασκεδαστική αφροσερπαντίνα Giggle Blaster Μπομπ o Σφουγγαράκης .

Έχει fun και άφθονο γέλιο. Τραβάς την σκανδάλη για να ενεργοποιήσεις τα φώτα και τους ήχους και πυροβολείς! Είναι σχεδιασμένη με διασκεδαστικό στυλ. Περιλαμβάνει ένα δοχείο από silly string(αφρός) και είναι συμβατό με όλα τα δοχεία silly string(αφρός).

Δες το GIGGLE BLASTER ΕΔΩ

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ