White Project by White Wedding Magazine (Bridal Expo) για ακόμη μια χρονιά!

Το White Project by White Wedding Magazine επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο για 2η συνεχή χρονιά! White Project by White Wedding Magazine (Bridal Expo) για ακόμη μια χρονιά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μετά την περσινή επιτυχία και τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε σε όλους όσους μας επισκέφθηκαν, το White Wedding Magazine διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της 8ης Bridal Expo, το πρωτοποριακό “White Project by White Wedding Magazinev.2”.

Με την επιθυμία να προσφέρει στους μελλόνυμφους μια ολοκληρωμένη bridal πρόταση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά κορυφαία ονόματα στο χώρο της νυφικής μόδας και της γαμήλιας οργάνωσης αλλά και να συζητήσουν τις προτάσεις τους για τον δικό τους γάμο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αίθουσας 6 του Ζάππειου Μεγάρου.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Όλοι οι επισκέπτες του Επιπλέον, ακόμη περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες. Θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό του White Wedding Magazine με έπαθλο μεγάλο δώρα, όπως μια 4ήμερη Κρουαζιέρα για 2 άτομα «Εικόνες του Αιγαίου» (Πειραιάς – Μύκονος – Κουσάντασι – Πάτμος – Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πειραιάς), με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CelestyalOlympia, προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού SmileAcadimos.

Ραντεβού και φέτος στο Ζάππειο λοιπόν. Σας περιμένουμε όλους 11 – 12 & 13 Ιανουαρίου 2020 (ώρες λειτουργίας Bridal Expo 11.00 – 21.00) για να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις αλλά και ευχές!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ