Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020

Η εβδομάδα σε μπερδεύει… ναι έχει ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες, άρα δεν είσαι γειωμένος..περισσότερο φευγάτος και κινείσαι στο δικό σου κόσμο. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ποσειδώνα, στους Ιχθύες, στις 23 Φεβρουαρίου 2020, το όνειρο σαφώς και γίνεται πραγματικότητα, και πήγαινε με τη ροή…μετά κάνεις απολογισμό..

Υστερόγραφο,  Άρης σε  τρίγωνο με Ουρανό, η προσπάθεια σου αποδίδει, η τύχη είναι με το μέρος σου..

Υστερόγραφο ..ο Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα .. βλέπεις και μικρά, μικρά θαύματα.. έχει η ζωή γυρίσματα..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα επηρεάσει τον ψυχισμό σας , ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς που θέλετε να αλλάξετε την συναισθηματική σας ζωή και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μέχρι τώρα έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Κριός β’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες φέρνει μηνύματα από την προηγούμενη σχέση σας και γεννά ηθικά διλήμματα που προβληματίζουν. Η αγάπη έχει πολλές όψεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και συγχρόνως συνεχίζετε τις προσπάθειες για μεγαλύτερη κοινωνική αναγνώριση και ίσως εξουσία. Κοντράρεστε με άτομα κύρους;

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα συμβάλει θετικά στο άνοιγμα του φιλικού-κοινωνικού σας κύκλου εάν και θα κινηθείτε με μια δόση υπερβολής και αποφύγετε να στηρίζεστε μόνο σε υποσχέσεις τρίτων. Ευκαιρίες , προτάσεις από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Ερωτικά σκιρτήματα.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες φέρνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης από φίλους ή ακόμα πρώην συντρόφους και συνειδητοποιείτε την συμβολική αξία των προηγούμενων σχέσεων. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και συγχρόνως συνεχίζετε τις προσπάθειες για απελευθέρωση από κοινωνικά πρέπει και προκαταλήψεις. Αντιστέκεστε σε ότι σας καταπιέζει;

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά δρώμενα όπου και βάζετε τον πήχη ψηλά με αποτέλεσμα να δείτε γρήγορα και θετικές εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Συγχρόνως περνάτε φάση ερωτική.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες μπερδεύει την ερωτική σας ζωή, αλλά και μπαίνετε σε φάση αμφισβήτησης και το τοπίο είναι θολό , μην καταλήγετε σε συμπεράσματα.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και συγχρόνως συνεχίζετε τις προσπάθειες για επώδυνα ξεκαθαρίσματα και θα μπείτε σταδιακά σε φάση νέου κύκλου ζωής.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα βοηθήσει στην επέκταση κάθε επιχειρηματικής σας δραστηριότητας αλλά και θα έχετε έμπνευση για να ολοκληρώσετε δημιουργικά σχέδια και ζείτε φάση ανέλιξης και προόδου. Συγχρόνως ερωτικές επιτυχίες αναμένονται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες επηρεάζει την ερωτική σας στάση, συμπεριφορά αλλά και θέλετε να επαναξιολογήσετε τυχόν ηθικούς κώδικες και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Τίποτα δεν είναι όμως, όπως φαίνεται.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και συγχρόνως πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρόν με γενναιότητα και να προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα σας απελευθερώσουν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα συμβάλει σε έναν νέο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας πόρων και η ανάγκη να αποδεσμευτείτε από βάρη τρίτων θα μεγαλώσεις. Συγχρόνως προχωράτε σε διαφορετικές ερωτικές επιλογές όπου θα ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες. Ευκαιρίες για βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες φέρνει ηθικά διλήμματα αλλά και καταπιεσμένες επιθυμίες στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξυπνάει μέσα σας το θηρίο και θα συμπεριφερθείτε αλλόκοτα.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και συγχρόνως έχετε προβλήματα καθημερινά που σας κουράζουν και εξαντλούν σωματικά. Προσπαθήστε να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την προσωπική σας ζωή και μέσα από μια νέα γνωριμία θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τοξικές καταστάσεις του παρελθόντος. Ευοίωνες εξελίξεις και επαφές με άτομα του εξωτερικού. Νέα απασχόληση. Παρθένε β΄δεκαημέρου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες θα μπερδέψει αρκετά την ερωτική σας ζωή, καθώς για τίποτα δεν αισθάνεστε σίγουροι και σας διακρίνει μια έντονη κυκλοθυμία και αναπολείτε το παρελθόν και πιθανόν την ελευθερία σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία μια που τα εμπόδια αντιλαμβάνεστε ότι είναι κατασκεύασμα του μυαλού, πρέπει, επιβάλλεται να απελευθερωθείτε από τοξικές σκέψεις ή άτομα που σας εγκλωβίζουν.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες βοηθάει σε εργασιακής φύσεως ζητήματα, όπου εκεί περιμένετε να δείτε εξέλιξη και να σας φύγει το άγχος που σας είχε καταβάλλει την προηγούμενη περίοδο. Εντάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σας απομακρύνουν και αναζητάτε νέες αγκαλιές, πιο ερωτικές.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες σας βάζει σε αναμονή, επαναξιολογείτε προτάσεις που σας έχουν γίνει και γενικά περνάτε φάση αναθεώρησης επιλογών , έτοιμοι να αλλάξετε σελίδα και γενικά τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και οδηγούμενοι από τις εξελίξεις προχωράτε σε νέα βήματα που αργά θα απογειώσουν το επαγγελματικό σας προφίλ. Εμπιστευτείτε το μέλλον σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας κάνει πιο ερωτικούς αλλά και θα πάρετε ικανοποίηση , καθώς συνδέεστε με αγαπημένο πρόσωπο και φαίνεται πως η μοίρα σας ενώνει και δεν σας χωρίζει. Συναντήσεις ξαφνικές και άκρως ερωτικές. Επαγγελματικά, δημιουργικά ξεκινήματα.  Σκορπιός β δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες ίσως  δίνει χρόνο να επαναξιολογήσετε την στάση σας απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας, νιώθετε πως ξεπεράσατε τα όρια σας και θα αλλάξετε στάση , και αυτό είναι για το καλό σας.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και με μεγάλη προσοχή προχωράτε σε συμφωνίες που θα δρομολογήσουν θετικές εξελίξεις σχετικά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας κάνει πιο ρομαντικούς , συναισθηματικούς και πιθανόν να είναι εύκολο τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς να φοβάστε ότι θα πληγωθείτε. Ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από σχέσεις επαγγελματικής φύσεως. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες δίνει χρόνο για να επαναξιολογήσετε οικογενειακής φύσεως θέματα, αλλά και τη συμπεριφορά των οικείων σας. Σχέσεις από το παρελθόν επιστρέφουν. Αναγέννηση κρυφών συναισθημάτων. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και κυρίως έχετε σχέδια που σιγά σιγά βάζετε σε εφαρμογή και θα απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας περιορίζουν τους ορίζοντες.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες δίνει έμπνευση , ιδέες αλλά και φέρνει κοντά σας τα κατάλληλα άτομα έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διεργασίες για μια νέα κατάσταση που θα προωθήσει την εικόνα σας προς τα έξω. Μετακινήσεις που ενδέχεται να κρύβουν εκπλήξεις.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,   η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες επαναφέρει καταστάσεις τους παρελθόντος, θα σας πιάσουν αναμνήσεις και θα αναπολείτε προηγούμενες σχέσεις, ωστόσο είναι φάση εποικοδομητική για να αξιολογήσετε εκ νέους τις αποφάσεις σας. Θολό όμως το τοπίο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και κυρίως όσο περνάει ο καιρός αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας και η μεταμόρφωση σας είναι θέμα χρόνου. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί οικονομικά ζητήματα, πιθανόν και για όσους αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων είναι εύκολο τώρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο όμως προσπαθήστε να μην επενδύσετε δικά σας χρήματα. Ερωτικά ξεκινήματα και διπλές σχέσεις αναμένονται.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύες σας κάνει πιο σκεπτικούς , πιθανόν πρέπει να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας στάση αλλά και γενικά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για να προχωρήσετε , εξελίξετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ατενίζετε το μέλλον και ίσως νιώθετε ανασφάλεια και έλλειψη σιγουριάς , όμως όλα οδηγούν προς μια νέα κατεύθυνση που δεν πρέπει να φοβηθείτε να ακολουθήσετε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας φέρνει νέα ξεκινήματα, σε κάθε είδους επαφή και φαίνεται πως έχετε πλέον το προβάδισμα να προχωρήσετε σε κάτι πιο ουσιαστικό που θα σας αλλάξει ριζικά και αρχίστε από τον εσωτερικό σας κόσμο. Εκπλήξεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας φέρνει άτομα του παρελθόντος και ανοίγει ένας φαύλος κύκλος επαναλήψεων και πιθανών λαθών που ίσως πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε την κρίση σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ατενίζετε το μέλλον και μέχρι να κατασταλάξετε γεννιούνται διλήμματα αλλά και συναντάτε περιορισμούς. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ