Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Μαρτίου 2020

Αποφάσισα οι προβλέψεις μου να ακολουθήσουν την κανονικότητα τους.. δεν θα αγγίξω το θέμα που μας πονάει όλους.. όχι γιατί δεν έχω τι να πω ..απλά πάω κόντρα στο ..κακό.. το ξορκίζω…(έχω Ποσειδώνα στον ωροσκόπο μου και είμαι Πλουτώνια). Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Μαρτίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο Κρόνος στον Υδροχόο κάνει την είσοδο του , και σε βάζει σε προσωρινή απομόνωση, αρχίζεις να μετράς τι αξίζει και τι όχι στη ζωή σου , για ποιο πράγμα πρέπει να αγωνίζεσαι και τι πιστεύεις ότι είναι ελευθερία και ποια είναι τελικά τα δικαιώματα σου;

Ας μιλήσω λοιπόν για τον έρωτα, τον ξέρω καλά αυτόν τον Θεό , που και αυτός κάνει νερά συνέχεια,  αλλάζει μορφή, Τώρα γίνεται διαδικτυακός, λιγοστεύουν οι σωματικές επαφές , το από κοντά γίνεται δύσκολο, προβληματικό , αλλά αποκτά γλύκα , αποθυμιά.. νοσταλγείς τον άλλον, θέλεις να είσαι μαζί του αλλά δεν μπορείς… αγαπάς με φαντασία και αναμένεις τη λύτρωση.. έτσι ο έρωτας είναι πιο ουσιαστικός, γιατί έρωτας χωρίς αναμονή δεν ζει..πεθαίνει..

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ιχθύ αγαπάς τα παραμύθια.. αλλά και το άλλο το μαγικό , γίνεσαι πιο συναισθηματικός, ψυχοπονιάρης και ..κλαψιάρης..

Υστερόγραφο, Άρης σύνοδο με Δία, νιώσε το μεγαλείο σου.. Άνθρωπος είσαι ..

Υστερόγραφο, Ήλιος στον Κριό, ήρθε η άνοιξη, καιρός για ξεκαθαρίσματα, εσωτερικό τίναγμα ξεσκαρτάρισμα και μπρος ολοταχώς..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στο ζώδιο σας εγκαινιάζει τα γενέθλια σας, ζήστε το τώρα αλλά δείτε, κάντε το ξεκαθάρισμα σας, βάλτε νέους στόχους. Ο Κρόνος στον Υδροχόο βοηθάει στο να καθαρίζει το τοπίο από τοξικές φιλίες. Θα αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα. Κριός β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Ταύρο υπόσχεται να ευνοήσει  θέματα πρακτικής φύσεως και λαμβάνετε σοβαρή οικονομική ενίσχυση. Έρωτας και φλερτ . Κριός γ’ δεκαημέρου, εσείς έχετε τις μαύρες σας .. κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε και προέκυψαν και άλλες υποχρεώσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού σας βάζει σε περίοδο εσωστρέφειας, εσωτερικής αναζήτησης και θα έχετε υπαρξιακές αγωνίες. Ο Κρόνος στον Υδροχόο οδηγεί σε επαγγελματικές καταστάσεις όπου θα προβληματιστείτε, καθώς στενεύουν τα περιθώρια και αναμένονται αποφάσεις.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη αγγίζει το δικό σας δεκαήμερο, ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και απολαύστε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, δείτε με μεγαλύτερη προσοχή , εξετάστε δηλαδή τις προοπτικές που ανοίγονται τώρα σε θέματα προσωπικής, αλλά και επαγγελματικής πορείας και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό σας κάνει πιο κοινωνικούς, θέλετε να έρθετε σε επαφή με τον έξω κόσμο και γίνεστε πιο αποφασιστικοί και δραστήριοι. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα δώσει λύσεις σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης, νομικά ζητήματα, ωστόσο το διάστημα που ξεκινά θα περιορίσει κάπως τις εξελίξεις.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί μυστικές σχέσεις και επαφές και πιθανόν να περνάτε σε περίοδο ερωτικής ..καχυποψίας και διχασμού;   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   δυσκολίες προκύπτουν σε οικονομικά ζητήματα, κάποια θέματα που πρέπει να επιλυθούν γιγαντώνονται μέσα στο μυαλό σας, κυριαρχούν οι αρνητικές σκέψεις, ωστόσο υπάρχει φως στο τούνελ.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φέρνει εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικής φύσεως και αναμένεται να γίνουν προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια περίοδο ψυχολογικής αναζήτησης και βρίσκετε νέους τρόπους απεξάρτησης από το περιβάλλον σας.     Καρκίνος β’ δεκαημέρου,   η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει μια έντονη κοινωνικοποίηση , μπορείτε να ανοίξετε, διευρύνετε τον κύκλο σας, κυρίως όμως εάν ασχολείστε με  συλλογικές προσπάθειες. Έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,    δυσκολίες, ένα αίσθημα περιορισμού και ίσως περνάτε μια περίοδο απογοήτευσης εάν συνεχίζετε βέβαια να παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά . Χαλαρώστε τώρα τίποτα δεν μπορεί να βελτιωθεί και προς το παρόν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό  σας χαρίζει αισιοδοξία, προοπτική και έχετε μια καλύτερη ψυχολογία συγκριτικά με το περιβάλλον σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο όμως ήρθε για να σας θυμίσει τις υποχρεώσεις σας και θα σας βάλει όρια. Δύσκολο να τα αντέξετε.     Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Ταύρο σας κάνει σαφώς πιο αισθησιακούς και είστε σε φάση έντονη ερωτική με απρόοπτες όμως εξελίξεις. Γοητεύετε το άλλο φύλο.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  έντονες πιέσεις ή και ψυχολογικά νιώθετε περίεργα, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται μέσα στον εργασιακό τομέα και πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σας.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό ρίχνει φως σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, αναζητάτε νέες οικονομικές συμμαχίες και θα γίνουν  απαραίτητες αποκαλύψεις. Ο Κρόνος στον Υδροχόο  αρχίζει να περιορίζει την ελευθερία σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται.    Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή ιδιοσυγκρασίας και θα ανανεωθείτε ερωτικά.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αποκτήστε θάρρος  και δείτε την ερωτική σας κατάσταση κατάματα, μην εθελοτυφλείτε μπροστά σε καταστάσεις που διαιωνίζουν και σας έχουν κουράσει.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com ή στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα ασχοληθείτε αρκετά με το ταίρι σας μια που είστε σε φάση δέσμευσης ή αλλαγής συντρόφου. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μιλά για ώριμες καταστάσεις ή επαφή με άτομα που έχουν να σας διδάξουν πολλά. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Ταύρο , ευνοεί την σεξουαλική σας ζωή, είστε σαφώς αρκετά ερωτικοί αυτό το διάστημα και θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με πάθος.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   η κατάσταση στο ..σπίτι μπορεί να θυμίζει πόλεμο ή να έχουν προκύψει καταστάσεις που σας αγχώνουν και συγχρόνως περιορίζουν, ωστόσο δεν μπορείτε να παραβλέψετε την αλήθεια. Αποκτήστε δυναμισμό.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό αφορά την εργασιακή σας κατάσταση, περισσότεροι ασχολείστε με τη δουλειά σας αυτό το διάστημα και λιγότερο με τα συναισθήματα σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας προσθέτει βάρη. Σκορπιός β δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις, θα ζήσετε το έντονο φλερτ και θα ικανοποιηθείτε από την ερωτική ανταπόκριση που θα έχετε. Ερωτική επιτυχία. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αρκετά θέματα προκύπτουν , ίσα ίσα για να χαλάσει η διάθεση σας και μέσα στην καθημερινότητα, ωστόσο είστε και σε φάση έντονης κοινωνικοποίησης, δεν πρέπει να γκρινιάζετε.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει την ερωτική σας ζωή, έρχεστε σε επαφή με άτομο που σας ενδιαφέρει και πιθανόν να εξελιχθεί η σχέση σας και να ανέβει η ψυχολογία σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει τις επαφές σας, πιθανόν και η καθημερινότητα σας να αλλάξει, ωστόσο μπορείτε να γίνετε πιο εφευρετικοί και σε θέματα προώθησης προσωπικής εργασίας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο αναθερμαίνει τις εργασιακές σας σχέσεις, ίσως θα έχετε και περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Προσοχή μόνο στη διατροφή σας. Πιθανόν ροπή προς ευχάριστες καταχρήσεις.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  δώστε προσοχή στα οικονομικά σας αλλά γενικά σε κάθε είδους ξόδεμα, μην επενδύετε σε λάθος καταστάσεις. Συγχρόνως έκτακτα έξοδα ή ερωτικές ανασφάλειες θα σας προβληματίσει.΄

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com ή στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει περισσότερο τα οικογενειακά σας θέματα, θα περάσετε αρκετό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Ο Κρόνος στον Υδροχόο παίζει με θέματα ασφάλειας, και σιγουριάς, υπάρχει, νιώθετε ένα έντονο άγχος.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί ερωτικές σχέσεις με άτομα νεώτερα, φλερτ και τύχη μέσα από τυχερά παιχνίδια. Φλερτάρετε με την τύχη σας.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,    έντονο το διάστημα αυτό, καθώς από τη μια αποχαιρετάτε τον Κρόνο αλλά παραμένει Πλούτωνας και Άρης, Δίας είστε σε φάση δυναμικών εξελίξεων και είναι στο χέρι σας να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό θα φωτίσει σχέσεις με συγγενείς, καθημερινότητα , ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα και ολοκληρώστε εκκρεμότητες. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας κάνει πρόβα τζενεράλε..ετοιμαστείτε να ενηλικιωθείτε , δεν είναι μόνο κακό αυτό..   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί οικογενειακές σχέσεις, πιθανόν να συζητάτε για συγκατοίκηση με το ταίρι σας και νιώθετε έντονη πληρότητα.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αρκετά φορτισμένοι είστε ψυχολογικά, απαραίτητο είναι να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να ξεκουράζεστε. Μυστικές σχέσεις σας προβληματίζουν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει θέματα πρακτικής φύσεως, θα προσπαθήσετε να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα και γενικά υπάρχει εξέλιξη. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας προβληματίζει, φέρνει επιπρόσθετες υποχρεώσεις και περιορισμό.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί επαφές, λαμβάνετε μηνύματα ,όπου τα νέα θα είναι ευχάριστα και ανεβαίνει η διάθεση σας. Ερωτική προσέγγιση.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση μεταμόρφωσης και θετικών εξελίξεων, αρκεί να ξέρετε πως να διαχειριστείτε την επιτυχία . Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com ή στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ