Παιδική κατασκευή 3D καλοκαιρινή κάρτα – VIDEO

Αγαπάμε τις παιδικές κατασκευές και σήμερα θα δούμε βήμα βήμα με βίντεο πως μπορούμε να φτιάξουμε μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή κάρτα ευχών! Παιδική κατασκευή 3D καλοκαιρινή κάρτα – VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Μας αρέσουν οι παιδικές κατασκευές που έχουν χρώμα και φαντασία και λίγα υλικά. Υλικά που συνήθως έχουμε στο σπίτι μας και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρέα με τα παιδιά μας για να δημιουργήσουμε υπέροχες χειροτεχνίες.

Η δημιουργία είναι χαρά, είναι έκφραση και ο καλύτερος τρόπος να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο παρέα με τα παιδιά μας. Σήμερα φτιάχνουμε μια 3D καλοκαιρινή κάρτα ευχών που είναι ιδανική για δώρο στη δασκάλα με την λήξη της σχολικής χρονιάς ή και σε οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο πρόσωπο των παιδιών. Παιδική κατασκευή 3D

Τα υλικά που θέλουμε θα τα δείτε και στο βίντεο αλλά στα γρήγορα σας τα γράφω και εδώ ώστε να τα έχετε μπροστά σας συγκεντρωμένα: Χαρτόνι γαλάζιο κατά προτίμηση Α4, ψαλίδι, κόλλα, τσόχα ή χαρτόνια χρώματος πράσινου, κίτρινου και ροζ (ή ότι άλλο διαθέτετε), μαρκαδόρους ζωγραφικής, χαρτάκια τετράγωνα κύβου, πλαστικό καλαμάκι. Πάμε να δούμε τώρα το βίντεο αναλυτικά με την κατασκευή μας!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Φέρε το Καλοκαίρι στη ζωή σου! 3D χειροποίητη κάρτα ευχών από παιδικά χεράκια γιατί το Καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο για όλους μας! ? Ωραία ιδέα για κάρτα ευχών στις δασκάλες σας ? Η δημιουργία είναι Χαρά, είναι Έκφραση είναι Ευτυχία! Καλό ΣΚ φίλοι μου!!! ❤ . . #mommyjammi #craftvideos #diy #3dcard #summer #kidscrafts #kids #craft #craftmom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MommyJammi.gr® ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ (@mommyjammi.gr) στις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και φυσικά καλή διασκέδαση! Είμαι σίγουρη πως θα δώσει πολλή χαρά η συγκεκριμένη κάρτα όπου τελικά αποφασίσετε να την προσφέρετε! Καλό μας καλοκαίρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ