Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Μαΐου 2020

Με Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνα επιστρέφεις στην «παλιά» ροή και στη «Σχέση» που είχες με τον εαυτό σου ή με το άλλο σου μισό. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Μαΐου 2020 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εδώ διαπιστώνεις τις αλλαγές που έχουν γίνει , μια που δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος και δεν θα επιθυμείς τα ίδια πράγματα. Οπότε ετοιμάσου  η φούσκα να ξεφουσκώσει και να τελειώνεις με ψευδαισθήσεις και οράματα.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου 2020, συμπληρώνει το παζλ της Αφροδίτης με Ποσειδώνα και αναζητάς παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά, δίνεσαι ολοκληρωτικά και το σεξ είναι τώρα το ζητούμενο, σεξ όμως με συναίσθημα.. που πονάει …γιατί υπάρχει και ο φόβος της εγκατάλειψης..το να χάσεις τον έλεγχο.. για τους πλουτώνιους μόνο ..

Υστερόγραφο, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Ταύρο  , επαφές , συνομιλίες, συναλλαγές , όλα γύρω από το χρήμα και τις ανάγκες σου..

Υστερόγραφο, ο Ερμής σε θετικές όψεις με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία , σε κανακεύει μετά την κλεισούρα..

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου, 

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να μπείτε στην καθημερινότητα με ομαλό τρόπο και τακτοποιήστε τα οικονομικά ζητήματα με λιγότερο άγχος για να κερδίσετε τον χαμένο έδαφος. Κριός β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού σας απελευθερώνει από ένα ψυχολογικό βάρος, καθώς μπαίνετε σε ενεργή διαδικασία αποτοξίνωσης από τοξικές καταστάσεις και κυρίως δυσλειτουργικές οικονομικές συμμαχίες. Επικοινωνία με πρόσωπα κύρους. Κριός γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις καθώς συνειδητοποιείτε πως έχετε τη δύναμη να αλλάξετε καταστάσεις, να κρατήσετε αποστάσεις αλλά και να διεκδικήσετε καλύτερους όρους σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, παρουσιάζονται ευκαιρίες να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα αρκεί να ξεπεράσετε φοβίες και να τολμήσετε. Είναι ανάγκη να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές συνθήκες  και να βοηθήσετε το περιβάλλον σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου,   Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφαιρεί οτιδήποτε τοξικό και ανοίγει πόρτες για νέες οικονομικές συμμαχίες και συναισθηματική ανανέωση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  εσωτερικά αλλάζετε και αμέσως θα συνειδητοποιήσετε ότι αλλάζει και η εξωτερική σας πραγματικότητα. Ουσιαστικές μεταμορφωτικές εξελίξεις.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  είστε σε φάση αφύπνισης αυτό το διάστημα, ώστε να ανακαλύψετε την προσωπική αλήθεια σας και το ταξίδι θα είναι μαγικό. Απελευθερωθείτε από την τοξικότητα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφαιρεί την απάθεια, από την οποία υποφέρατε αυτό το διάστημα και θα νιώσετε την ενέργεια σας να επιστρέφει. Θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, υπάρχει πρόοδος αυτήν την εβδομάδα  για να αντιμετωπίσετε με δυναμικό τρόπο τις οικονομικές προκλήσεις και να προχωρήσετε σε νέες συμμαχίες. Η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η στροφή προς τα έσω έχει γίνει και προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε την εξωτερική πραγματικότητα με τελείως διαφορετική οπτική. Αναζητάτε νέους τρόπους επικοινωνίας με το ταίρι σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα αναπτερώσει το ηθικό σας καθώς αφαιρεί την μιζέρια και φέρνει ερωτική ανανέωση και διάθεση για φλερτ.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, θα ευεργετηθείτε αυτό το διάστημα από επαφές που κάνετε και μείνετε συντονισμένοι για να αρπάξετε ευκαιρίες και να ολοκληρώσετε προσωπικά εγχειρήματα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η ανάγκη να ανακαλύψετε τον..κόσμο θα μεγαλώσει αυτό το διάστημα και επιχειρώντας βαθιές αλλαγές θα ανατρέψετε τον κόσμο σας. Ερωτικά σκιρτήματα. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφαιρεί κάθε δισταγμό και θα σας αφυπνίσει ερωτικά για να ζήσετε καυτές ιστορίες  χάνοντας όμως το μέτρο. Ερωτικά μεταμορφώνεστε.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή στην κανονικότητα θα βελτιώσει την ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να γίνετε πιο δραστήριοι αλλά και αποτελεσματικοί. Προσαρμόστε το διαιτολόγιο σας ανάλογα και ενδυναμώστε το σώμα σας.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αναζητάτε την τύχη σας μακριά από τον ..τόπο σας, ονειρεύεστε δηλαδή να ξεφύγετε τελείως από την πραγματικότητα σας και αυτό φέρνει ιδέες για να υλοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες. Βάλτε τον πήχη ψηλά.   Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφαιρεί την παθητικότητα για να ξεπεράσετε αναστολές και να γίνετε πιο δημιουργικοί στην έκφραση σας. Συμφωνίες, οικονομικές συναλλαγές. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η αγωνία για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μεγαλώνει και έρχεστε όλο πιο κοντά σε ερωτικά διλήμματα που σας τρομάζουν αλλά και δεν μπορείτε να τα αποφύγετε. Ρομαντικό ειδύλλιο.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, κακό ή καλό, όλα είναι εμπειρίες που οδηγούν στην εξέλιξη. Αποφύγετε τις αντιφάσεις περάστε σε δράση.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφαιρεί τυχόν ανασφάλειες γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής με προτάσεις για επιπρόσθετο εισόδημα. Ερωτικές βραδιές. Οικονομική βελτίωση. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους, ενδυναμώστε το περιβάλλον σας και νιώστε την αγάπη μέσα σας. Επαγγελματική αποκατάσταση.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  αγαπήστε περισσότερο τις αλλαγές που βιώνετε για να δείτε, να νιώσετε τα καλά που έρχονται και μην σας τρομάζει η νέα σας κατάσταση. Επιτυχία και σταθερότητα.    Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας αφαιρεί ότι ή όποιον σας έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και αλλάζει τελείως το σκηνικό. Συναισθηματικές εξελίξεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, με οργάνωση και με μέθοδο προχωράτε και ολοκληρώνετε τα σχέδια σας. Επιτυχία μέσα από επιλογές που σχετίζονται με την επιμόρφωση σας. Φόρτος εργασίας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αναζητήστε και εκφράστε την αλήθεια σας μέσα από την δουλειά σας  και θα δείτε θεαματικές εξελίξεις. Ερωτικά μηνύματα θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφαιρεί το σκοτάδι από τη ζωή σας  είτε γιατί ζείτε πνευματική αφύπνιση είτε γιατι ξυπνάτε με το χάδι του έρωτα.  Ευτυχισμένες στιγμές. Μυστικότητα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά αυτό το διάστημα και με τρόπο θεαματικό θα καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, συγκρούεστε με τα συναισθήματά σας και προσπαθείτε να ακούσετε τη φωνή της λογικής, ωστόσο μόνο εάν εκφραστείτε ελεύθερα θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την ..έλλειψη παιχνιδιού. Ανακαλύψτε τη χαρά σε απλά πράγματα.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφαιρεί κάθε στίγμα που σας είχε μέχρι τώρα καθορίσει, αλλάζετε τελείως την εικόνα σας, ακολουθείτε μόνο τα όνειρά σας.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις βιώνετε γύρω από την αισθηματική σας ζωή και η αυτοπεποίθηση σας είναι ένας μαγνήτης για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αναζητάτε το καταφύγιο σας και δεν θέλετε να χάσετε τη βολή σας αυτό το διάστημα, ωστόσο είναι αναγκαίο να πετάξετε από πάνω σας δεκανίκια  και να απελευθερωθείτε. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό αφαιρεί τυχόν κρίσεις ανασφάλειας για το αύριο , μια που οι εξελίξεις ενδέχεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Προτάσεις για συνεργασίες.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, καλύτερη ψυχολογία και γενικά τρυφερά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς η συναισθηματική σας ζωή τείνει να γίνει όλο και ζεστή.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, εναντιωθείτε στον τρόπο σκέψης σας, απελευθερωθείτε από τα δυσλειτουργικά σας κομμάτια και θα βγείτε σαφώς πιο κερδισμένοι. Νέες επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,η Πανσέληνος στον Σκορπιό αφαιρεί τη ουδετερότητα από τη ζωή σας, καθώς αποφασίζετε να βγείτε από τα όρια σας και να παρασυρθείτε από συναισθήματα που είχατε κρυμμένα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  εύκολη προσαρμογή στην κανονικότητα και άμεση βελτίωση της καθημερινότητας σας θα σας δώσει το κίνητρο για νέες επιλογές ατόμων ή ομάδων. Συμμετοχή στα κοινά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΗ αλήθεια πίσω από το MATRIX
Επόμενο άρθροΜάσκες το απόλυτο αξεσουάρ του 2020 – photos
Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη, ασχολούμαι με την αστρολογία και την επιρροή των πλανητών στη ζωή μας. Το 2010 άρχισα τις σπουδές μου στο The faculty of astrological studies in London, όπου συνεχίζω έως και σήμερα. Όλοι συμφωνούμε ότι ζούμε σε μια απαιτητική πραγματικότητα, αλλά ωστόσο, δεν είμαστε «θύματα» του πεπρωμένου μας. Με την βοήθεια της αστρολογίας και την ακριβή ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη μας, αντιμετωπίζουμε πιο δυναμικά τις προκλήσεις της ζωή μας και είμαστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις μας. Αρθρογραφώ στο www.oroskopos.gr, στο διαδικτυακό περιοδικό www.myselvi.gr και στο www.makthes.gr. Περιμένω να σας γνωρίσω από κοντά. Email: christinatantalidou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ