Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και θετικής ενέργειας

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και θετικής ενέργειας που θα σας αποσυμπιέζει από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το σπίτι μας θέλουμε να το ανανεώνουμε για να είναι λειτουργικό και ευχάριστο. Μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και θετικής ενέργειας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε όλοι!

Τα φυσικά στοιχεία στον χώρο μας, όπως τα φυτά και υλικά που βρίσκονται παντού γύρω μας (το ξύλο, η πέτρα, τα μέταλλα) όπως και οι υφές τους,όταν χρησιμοποιούνται στην εσωτερική διακόσμηση έχουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στη τελική αισθητική αξία.

Η Dezaart, μια ελληνική επιχείρηση από νέους ανθρώπους με όραμα και καινοτόμες ιδέες, εισάγει το ξύλο στους προσωπικούς μας χώρους δημιουργώντας φωτιστικά και είδη διακόσμησης από ξύλο, σε unique σχέδια. Κρεμαστά και επιτραπέζια φωτιστικά αλλά και κηροπήγια είναι μερικά μόνο από τα έργα της. Συνδυάζοντας το σκανδιναβικό minimal style με καμπύλες και ροές από την φύση, τα προϊόντα της αφήνουν αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς στην γύρω ατμόσφαιρα αναδεικνόντας ταυτόχρονα όλη τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Παράλληλα, από το 2015 με μία δυναμική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνει το μήνυμα ότι το όμορφο και εκλεπτυσμένο συνδυάζεται με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στο πλανήτη. Φυσικά υλικά με παραγωγικές διαδικασίες που αφήνουν όσο το δυνατό μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη συνιστούν τη μοναδική συνταγή της.

Μάθετε περισσότερα για στo www.dezaart.gr ή ακολουθήστε σε Facebook https://www.facebook.com/dezaart.lighting και Instagram https://www.instagram.com/dezaartlighting/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ