Φωτισμός Καθιστικού Αγαπημένες προτάσεις

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι φωτισμού. Ο φωτισμός για όλο τον χώρο, ο φωτισμός για διάβασμα ή εργασία και ο φωτισμός διακόσμησης που αναδεικνύει συγκεκριμένες περιοχές ή αντικείμενα. Φωτισμός Καθιστικού Αγαπημένες προτάσεις

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Οι ειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι του Texnikoi24-7.gr μας προτείνουν φωτισμούς που μπορεί να σας εμπνεύσουν.

Φωτισμός τροχιάς

Ο φωτισμός τροχιάς μπορεί να βελτιώσει τις περιοχές του καθιστικού σας που μπορεί να χρειάζονται λίγο επιπλέον φως. Τα μεμονωμένα φώτα πορείας μπορούν να περιστραφούν και να στοχεύουν σε ένα έργο τέχνης ή σε μια σκοτεινή γωνία. Ένα φωτιστικό με βραχίονα έξι στροφών σας επιτρέπει να κατευθύνετε το φως σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση.

Φωτισμός έμφασης

Ο φωτισμός με έμφαση μπορεί να επισημάνει διάφορα σημεία εστίασης του καθιστικού σας, όπως έργα τέχνης ή μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Αυτός ο τύπος φωτισμού μπορεί να περιλαμβάνει φώτα εικόνας και οθόνης, προβολείς και επιτραπέζια φώτα. Μια εύκολη εγκατάσταση είναι ο φωτισμός LED με οθόνη που να διαθέτει τηλεχειριστήριο. Το φως του θα προσθέσει μια λεπτή λάμψη στο σαλόνι σας και είναι ασφαλές για χρήση σε έργα τέχνης.

Φωτισμός εργασιών

Ο φωτισμός εργασιών παρέχει αυξημένο φως για συγκεκριμένες εργασίες, όπως ανάγνωση, χειροτεχνίες κτλ. Οι επιτραπέζιοι λαμπτήρες γραφείου και δαπέδου είναι εξαιρετικές, εύκολες επιλογές για να προσθέσετε λίγο φως ακριβώς όπου το χρειάζεστε. Όταν επιλέγετε φωτισμό εργασίας, προσπαθήστε να διατηρήσετε το στυλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει στον συνολικό χώρο. Για παράδειγμα, αν έχετε μοντέρνα διακόσμηση, θα θέλατε μια σύγχρονη λάμπα γραφείου.

Φώτα ως Έργα Τέχνης

Εάν το κρέμασμα ενός έργου τέχνης δεν είναι το στυλ σας, ένα κομψό κεντρικό φωτιστικό σε μοναδικό σχεδιασμό μπορεί να προσθέσει λίγο καλλιτεχνικό στυλ στο σαλόνι σας. Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή να κρεμαστεί από την οροφή. Αν επιλέξετε την οροφή, βεβαιωθείτε ότι είναι κρεμασμένο αρκετά χαμηλά ώστε να αισθάνεται σαν μέρος του δωματίου, αλλά όχι πολύ χαμηλό για να αποφύγετε την πρόσκρουση σε αυτό. Για παράδειγμα ένας πολυέλαιος LED θα κάνει αίσθηση σε οποιοδήποτε σαλόνι.

Φώτα και ανεμιστήρας οροφής

Εάν έχετε ανεμιστήρα οροφής στο σαλόνι σας, είναι λογικό να συμπεριλάβετε ένα φως. Ένας  ανεμιστήρας οροφής με φως που να διαθέτει ένα ζεστό λευκό φως LED και μπορεί να τροφοδοτηθεί με τηλεχειριστήριο, θα προσθέσει άφθονο φως στο χώρο σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ