Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 22 Έως 28 Φεβρουαρίου 2021

Με γεμάτο Φεγγάρι στην Παρθένο στις 27/2 γίνονται αποκαλύψεις που σε φέρνουν αντιμέτωπο με ότι σε κηλιδώνει! Θεραπεία μέσα από υγιείς επιλογές. Η Κάθαρση όμως έχει το τίμημα της. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 22 Έως 28 Φεβρουαρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

(επηρεάζει μεταβλητού α δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα)

Υστερόγραφο, από τις 25/2  η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα χαρίσει καλύτερη ψυχολογία, δεν έχεις προσδοκίες αγάπη άνευ όρων.

Υστερόγραφο, στις 26/2 ο Άρης από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο επιμένων νικά. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα φέρει δυσκολίες μέσα στην εργασιακή σας ζωή και θα πρέπει να ρυθμίσετε το πρόγραμμα σας σύμφωνα με τις υποχρεώσεις σας. Ευνοείστε σε οικονομικά θέματα, στήριξη από τον φιλικό σας κύκλο. Μυστικές σχέσεις.   Κριός β’ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να δίνει το πράσινο φως για να συντονιστείτε μέσα σε μια ομάδα και να ηγηθείτε μιας συλλογικής δραστηριότητας. Αποφάσεις που δικαιώνουν. Ερωτικές επιλογές που σοκάρουν. Κριός γ’ δεκαημέρου,διανύετε φάση δημιουργική και μαζί με άτομα κύρους θα κάνετε στοχευμένες κινήσεις. Επαγγελματικό άνοιγμα. Συμφωνίες. Πρόταση γάμου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αντικατοπτρίζει τη βαθύτερη σας ανάγκη να αποτινάξετε ανασφάλειες και φοβίες που σας κλέβουν τη χαρά. Έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από αδιέξοδα, καθώς σας στηρίζει ο φιλικός σας κύκλος. Προτάσεις που αναδεικνύουν τα ταλέντα σας. Ερωτικά διλήμματα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και διευκολύνει επαφές με πρόσωπα κύρους του επαγγελματικού σας κύκλου. Διεκδικείτε καλύτερες παροχές. Ερωτικές παγίδες, εάν εμπλέκεστε σε απαγορευμένες σχέσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αντιστέκεστε σε ένα περιβάλλον που κατακρίνει τις επιλογές σας,ωστόσο μην εθελοτυφλείτε, όταν κάνετε λάθος. Συναισθηματική στήριξη από άτομο που σας αποδέχεται χωρίς προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο σας αναγκάζει να αποχωριστείτε ότι μέχρι πρότινος θεωρούσατε δεδομένο και να κόψετε τον ομφάλιο λώρο από άτομα που σας καταπιέζουν. Δώστε όμως έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα, μην εθελοτυφλείτε σε ότι σας καταδυναστεύει. Βρίσκετε τον έρωτα στα μάτια ενός ατόμου που κατέχει ηγετική θέση.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με νομικές εκκρεμότητες που είχατε παραμελήσει. Η επαφή σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα αποκατασταθεί, τουλάχιστον θα γίνουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αποβάλλετε συσσωρευμένα συναισθήματα θυμού, πικρίας και αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με δυναμισμό. Ευνοείστε σε θέματα κληρονομικά και οικονομική ενίσχυση από τρίτες πηγές. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο ευνοεί συμφωνίες και κινήσεις μέσα από το διαδίκτυο που θα φωτίσουν το επαγγελματικό σας προφίλ. Βέβαια τίποτα δεν θα σας χαριστεί αναίμακτα. Μεγάλος φόρτος εργασίας. Ευκαιρίες μέσα από επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή πόλης. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και φέρνει στην επιφάνεια τα αληθινά συναισθήματα που βρίσκονται πίσω από φοβίες και ανασφάλειες. Είστε πιο ανοιχτοί στο να συζητήσετε την εξέλιξη μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες, καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να προχωρήσετε σε μια νέα προσοδοφόρα συνεργασία. Συναισθηματικά θα νιώσετε πληρότητα και ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα φέρει αποκαλύψεις που θα κλονίσουν τον κόσμο σας και πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα αυτολύπησης και να αποσυρθείτε από μια προσωπική σχέση. Μπορείτε να βρείτε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά ή να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας.  Ανεβαίνει η λίμπιντο σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και δίνει το πράσινο φως για να βγείτε από τελματωμένες σχέσεις και να έρθετε κοντά σε άτομα που σας απογειώνουν. Ξεκαθαρίσματα που σας προβληματίζουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυναμικές εξελίξεις μέσα στην επαγγελματική αρένα θα σας απογειώσουν. Αγαπήστε περισσότερο τα σχέδια σας, ενδυναμώστε την εικόνα σας προς τα έξω. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις ευθύνες της εργασιακής σας ζωής με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και γίνετε πιο παραγωγικοί. Ασχοληθείτε με την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου και ανεβάστε την ψυχολογία σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και μπορείτε να επιλύσετε εργασιακά προβλήματα και να δώσετε έμφαση σε συναδελφικές σχέσεις. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και τις παράτολμες αποφάσεις γύρω από θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης. Γνωριμία που ξυπνά το πάθος μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα αναταράξει αρκετά την ψυχική σας ισορροπία λόγω της στάσης αγαπημένων προσώπων. Έντονο παρασκήνιο αποκαλύπτεται.  Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ασχοληθείτε με ότι σας ανεβάζει την διάθεση. Ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και θα μπορέσετε να βγείτε από ερωτικά αδιέξοδα και να ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες. Νέες προσωπικές εκκινήσεις. Επιχειρηματικά σχέδια τώρα εξελίσσονται. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, οικογενειακές κόντρες γύρω από οικονομικά ζητήματα προκύπτουν και πρέπει να διαχειριστείτε την κρίση με διπλωματικό τρόπο. Οικονομική ενίσχυση μόνο από τρίτες πηγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα βοηθήσει στο να ξεκινήσετε μια νέα δημιουργική απασχόληση που θα  τονώσει το δημόσιο προφίλ σας. Ξεκαθάρισμα φιλικού κύκλου μέσα από παρεξηγήσεις. Εξωτερικοί Περιορισμοί. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και θα σας φέρει πιο κοντά με μέλη της οικογενείας σας, όπου πιθανόν να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και την ακίνητη περιουσία σας. Ξεκαθαρίσματα σε αισθηματικά μπερδέματα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νέες επαγγελματικές εκκινήσεις και θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας με επιτυχία. Προσοδοφόρα έναρξη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των επαγγελματικών σας σχεδίων και θα προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία. Πιθανόν άγχος και επιπρόσθετη κούραση. Ερωτικά εμπλέκεστε με άτομο που μπορεί να ελέγχει τη σκέψη σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και συμβάλλει στο να ασχοληθείτε με επιτυχία με τα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε θετικές εκκινήσεις μέσα από το διαδίκτυο. Συγγενικές σχέσεις σας προβληματίζουν. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, τώρα διανύετε μια φάση, όπου μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν οικονομικές προκλήσεις και μέσα από έντονη προσπάθεια να πετύχετε τους στόχους σας. Δυναμική πρόταση που βελτιώνει την εργασιακή σας πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα βοηθήσει στην εξέλιξη των σχεδίων σας, καθώς και στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Πιθανόν η επαφή σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή ιδιοσυγκρασίας θα βοηθήσει σε προσωπικές αναζητήσεις. Εύνοια μέσα από σπουδές και κέντρα επιμόρφωσης. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και προχωράτε σε οικονομικά ξεκαθαρίσματα, επενδύοντας σε μια νέα πηγή εσόδων. Η σχέση σας με άτομο που σχετίζεστε συναισθηματικά θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  διανύετε περίοδο ερωτικής αφύπνισης και μέσα από επαφές και ρομαντικές γνωριμίες θα έρθετε σε επαφή με τις αληθινές σας επιθυμίες. Ρισκάρετε, αλλά και ζείτε έντονα τις στιγμές. Περίοδος έντονων συγκινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας δώσει το κίνητρο να βγείτε από καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά καθώς θα γίνουν αποκαλύψεις που διαμορφώνουν νέες συνθήκες. Οικονομικές ανατροπές. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του μέσα στο δεκαήμερο σας και είναι στο χέρι σας να τακτοποιήσετε προσωπικές αλλά και κρίσιμες επαγγελματικές υποθέσεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και βγείτε από το πεδίο της έχθρας ή του ανταγωνισμού. Τώρα μπορείτε να εμπιστευτείτε το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο συμβάλλει στο να κλείσετε τον φαύλο κύκλο μιας κακής επανάληψης, σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα. Ευκαιρίες για μια νέα σχέση. Προσπαθήστε να διακρίνετε τις προθέσεις των δικών σας ανθρώπων. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής συνεχίζει να φτιάχνει την πορεία του στον Υδροχόο και καλείστε να συνθηκολογήσετε με τα λάθη σας ή με ένα έντονο παρασκήνιο. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, έχετε την υποστήριξη του φιλικού σας κύκλου και αυτό αυτόματα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας για να υπερπηδήσετε εμπόδια μέσα στην καθημερινότητα σας. Εκτιμήστε μια νέα γνωριμία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ