Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 15 Έως 21 Φεβρουαρίου 2021

Το τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού στις 17/2 φέρνει ασφυξία και εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση, χάνεις τον έλεγχο και η σκιά σου μεγαλώνει. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 15 Έως 21 Φεβρουαρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Πολέμησε τις σκέψεις σου, προετοιμάσου για την κάθαρση, μην αφήνεσαι στο κύμα της απαισιοδοξίας. Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός  α’ δεκαήμερο, γύρω από την 7η μοίρα .

Ο Ερμής σε ορθή φορά από τις 21/2 οδηγεί σε σταδιακή αποσυμφόρηση ζητημάτων και επιλογές που ξενίζουν.

(επηρεάζει αρχές β δεκαημέρου, γύρω από την 11η μοίρα )

Υστερόγραφο, Ο Ήλιος στους Ιχθύες στις 18/2 σε κάνει πιο συμπονετικό και επικρατεί η αλληλεγγύη, στα προσωπικά σου ζητήματα όμως είσαι το θύμα ή ο θύτης. 

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο στις 20/2 χρωματίζει την ερωτική σου ζωή με ζοφερά χρώματα.. αποκαλύψεις και απιστία που σε κάνει να υποφέρεις, ρήξεις μετά από δήθεν συγχωροχάρτια και ψεύτικες υποσχέσεις.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από το κλίμα της εποχής και ίσως κλειστείτε στο καβούκι σας για να τακτοποιήσετε προσωπικές εκκρεμότητες. Κάνετε απολογισμό. Κριός β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στον Υδροχόο αφήνει ανοιχτό το πεδίο για να προχωρήσετε σχέδια και ομαδικές δραστηριότητες. Φιλικό ξεκαθάρισμα. Κριός γ’ δεκαημέρου, εντάσεις που οδηγούν σε οριστικές διαφωνίες και ίσως έτσι απεγκλωβιστείτε από άτομα που σας φθείρουν ψυχολογικά. Ερωτικά πάθη μέσα στον φιλικό κύκλο, παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έντονη δυσαρέσκεια νιώθετε καθώς τα σχέδια σας ναυαγούν και έρχεστε αντιμέτωποι με αρκετές δυσκολίες. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε διέξοδο μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στον Υδροχόο βοηθάει στο να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου και να προωθήσετε τα σχέδια που είχαν κολλήσει. Συζητήσεις και εξελίξεις που θα σας καθορίσουν. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ένταση γεννά το πάθος και μέσα από συγκρούσεις συνειδητοποιείτε τις λάθος επιλογές σας. Μην παίζετε με την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από ένα παλιομοδίτικο περιβάλλον ατονεί αυτές τις μέρες, νιώθετε αδύναμοι και δεν αντιστέκεστε. Αποδεχτείτε όμως τα συναισθήματά σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά από τον Υδροχόο δίνει ευκαιρίες για να τρέξετε νομικά ζητήματα, και δυναμώνουν οι επαφές σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Συζητήσεις γύρω από σπουδές ή ταξίδια. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που σοκάρουν και λαμβάνετε αποφάσεις που σταδιακά θα σας λυτρώσουν. Εντάσεις που όμως επιζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας και μην θυματοποιείτε τον εαυτό σας. Πείτε όχι σε άτομα που σας χειραγωγούν συναισθηματικά. Αντιμετωπίστε φόβους. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο σας βάζει σε διαδικασία να αξιολογήσετε εκ νέου τα οικονομικά σας ζητήματα αλλά και να ζητήσετε συναισθηματική κάθαρση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα οριστικά ξεκαθαρίσματα γύρω από ερωτικά ζητήματα και ζήστε τη στιγμή χωρίς να φοβάστε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αφοσιωθείτε στο ξεκαθάρισμα των προσωπικών σας σχέσεων και μην φοβάστε να μείνετε μόνοι. Απολαύστε την ανεξαρτησία σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον  Υδροχόο σας βάζει σε διαδικασία επαναξιολόγησης των προσωπικών σας επιλογών και  πιθανόν να ακυρώσετε παρελθοντικές καταστάσεις. Νέα ερωτικά σκιρτήματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  αδιέξοδα ερωτικά πάθη που φέρνουν απογοητεύσεις, θυμό και πικρά συναισθήματα. Οι εμπειρίες σας ωριμάζουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις ευθύνες της εργασιακής σας ζωής με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και γίνετε πιο παραγωγικοί. Ασχοληθείτε με την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου και ανεβάστε την ψυχολογία σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο θα βοηθήσει στην επίλυση εργασιακών προβλημάτων καθώς και στην βελτίωση των συναδελφικών σας σχέσεων. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και τις παράτολμες αποφάσεις γύρω από θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης. Γνωριμία που ξυπνά το πάθος μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε σημαντικά από το περιβάλλον σας και η ψυχολογία σας θα είναι ευμετάβλητη. Αφοσιωθείτε περισσότερο στους στόχους σας. Διώξτε τους φόβους. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στον Υδροχόο βοηθάει στο να προχωρήσετε σε επιλογές προσωπικής φύσεως. Φλερτ και ρομαντικές επαφές. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με την οικονομική σας πραγματικότητα και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Πιθανόν απώλειες σε ερωτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έντονη δυσαρέσκεια νιώθετε, κατά την επαφή σας με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος και θα προκύψουν αρκετά προβλήματα. Ασυνεννοησία. Ερωτικά διλήμματα. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις γύρω από ένα θέμα συναισθηματικής φύσεως. Σκέψεις για μετακόμιση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, υποκύπτετε σε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας και προκαλείτε με τη στάση σας το άτομο που σας ενδιαφέρει.  Αποφύγετε τις εντάσεις. Πιθανές ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, κυριεύεστε από αρνητικές σκέψεις αλλά μπορείτε να βρείτε διέξοδο εάν εμπιστευτείτε περισσότερο την δημιουργική σας φύση. . Η ανάγκη σας για συντροφικότητα μεγαλώνει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να γίνετε πιο δημοφιλής, να κλείσετε συμφωνίες και γενικά να προωθήσετε το δημόσιο προφίλ σας. Συζητήσεις για μετακόμιση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  εντάσεις αλλά και προβλήματα προκύπτουν μέσα από την επαφή σας με άτομα του συγγενικού ή εργασιακού σας χώρου. Διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Ξαφνικές ερωτικές στιγμές που σας καθηλώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις που γεννούν άγχος αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σας. Ωστόσο, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις προκλήσεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Υδροχόο οδηγεί στο να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας με την εύρεση μιας νέας πηγής εσόδων. Συζητήσεις γύρω από μια νέα συνεργασία. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ερωτικά διλήμματα προκύπτουν αυτές τις μέρες και θα νιώσετε πως έχετε “χάσει” το παιχνίδι. Ζήλια, έντονη κτητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ξεπεράστε την αρνητική σας ψυχολογία και εμπιστευτείτε περισσότερο το κοντινό σας περιβάλλον. Η καχυποψία θα οδηγήσει σε απομόνωση. Δώστε προσοχή σε θέματα οικονομικά. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Ερμή στο δεκαήμερο σας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για οριστικές αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν την επαγγελματική σας αλλά και προσωπική σας κατάσταση. Αποφύγετε τις δεύτερες σκέψεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας και θα επικρατήσουν ερωτικά μπερδέματα και τάσεις απιστίας. Αποφύγετε να είστε το τρίτο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ο ήλιος μπαίνει στο δεκαήμερο σας και ξεκινάει η γενέθλια χρονιά σας, όπου καλείστε να βάλετε νέους στόχους και να απομακρυνθείτε από τα λάθη του παρελθόντος. Συνεχίζετε η σύγχυση στην ερωτική σας κατάσταση. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Ερμή στον Υδροχόο βοηθάει στο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να φέρετε κοντά σας το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, ζείτε ένα επικοινωνιακό αλαλούμ αυτές τις μέρες και καλό θα ήταν να αποφύγετε να εκτεθείτε. Ερωτικά διλήμματα και αποκαλύψεις που σας στριμώχνουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ