ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ έντεκα λογοτεχνικά ταξίδια

Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά συνεχίζει τη διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις με έντεκα λογοτεχνικά ταξίδια Ελλήνων συγγραφέων ως podcasts μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr με παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1- Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ έντεκα λογοτεχνικά ταξίδια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Από την  Κυριακή 14 Μαρτίου και κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου στις 18.00

Πρόκειται για μια διαδικτυακή και ραδιοφωνική δράση που ανοίγει ένα δεύτερο κύκλο λογοτεχνικών συναντήσεων από το ΔΘΠ, με τη συμμετοχή συγγραφέων διαφορετικού ύφους και γραφής.

Στόχος το ταξίδι με λέξεις και αισθήματα. Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις – αφηγήσεις, οι οποίες πρόκειται να συνεχιστούν από το ΔΘΠ  έχουν  διάρκεια  περίπου 30 λεπτά  κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.

Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

 Πρόγραμμα Αφηγήσεων Μάρτιος – Απρίλιος –  Μάιος

Με τους Πειραιώτες συγγραφείς

 1. Ελένη Νίκα – Ζωές μεσίστιες εκδόσεις Γκοβόστη  – 14/3
 2. Ιερώνυμος Ηλίας Πολλάτος  Τα καμίνια εντός  εκδόσεις  Ινστιτούτο Μελέτης  της τοπικής ιστορίας και της ιστορίας των επιχειρήσεων  – 21/3
 3. Μαρία Σταματάκη  Οικογενειακή παρέλαση εκδόσεις Πηγή  – 28/3
 4. Δημήτρης Χριστόπουλος Τζίντιλι εκδόσεις Ροδακιό  – 4/4
 5. Βασίλης Πανόπουλος – Ζοζεφίνα Τζονάκα Πλούτος του Αριστοφάνη μια Θεατρική διασκευή για ανήλικους θεατέςμε μουσική του Βασίλη Πανόπουλου εκδόσεις Αρμός  – 11/4

και:

 1. Νίκος Παναγιωτόπουλος  «Ανήσυχα άκρα» – διαβάζει
 2. το διήγημα «Κινητόν εντός κινητού» εκδόσεις Μεταίχμιο  – 18/4
 3. Διονύσης Μαρίνος Όπως και ναρθει αυτό το βράδυ εκδόσεις Μελάνι – 25/4
 4. Θεοδόσης Μίχος  Η Αλκμήνη και οι άλλοι εκδόσεις KEYBOOKS –  9/5
 5. Ηρώ Σκάρου  Η ζωή όπως είναι εκδόσεις Κέδρος –  16/5
 6. Χρήστος Χωμενίδης  Ο βασιλιάς της  εκδόσεις Πατάκη  – 30/5

Ανήμερα το Πάσχα Κυριακή 2 Μαΐου ο  Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά του Καβάφη  

Η  διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο  Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4».

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ