DIY γεωμετρικά φανάρια καλοκαιρινή διακόσμηση VIDEO

Μετέτρεψε γεωμετρικά φανάρια terrarium σε τρομερά διακοσμητικά για τον κήπο την αυλή ή το μπαλκόνι. DIY γεωμετρικά φανάρια καλοκαιρινή διακόσμηση VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Τα υλικά που χρειάζεσαι για να τα φτιάξεις είναι:

Καλοκαιρινή διακόσμηση VIDEO. Δες στο βίντεο παρακάτω πως το έφτιαξα βήμα βήμα και φτιάξε και εσύ τη δική σου εκδοχή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η ιδανική ευκαιρία να στολίσουμε το μπαλκόνι μας, την αυλή μας, τον κήπο μας με terrarium δημιουργώντας συνθέσεις από την αρχή εύκολα και γρήγορα! Εγώ το λάτρεψα, εσείς; . . .Μη ξεχάσετε να δείτε το βίντεο με τη διαδικασία ? . . .Όλα τα υλικά και πολλά ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε στα καταστήματα @barkas.gr . . #mommyjammi #terrarium #decoration #summervibes #summerdecoration #diy #barkasgr #Imaginecreategr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MommyJammi.gr® ᗰᗩᖇY ᒪIOᗪOᑌ (@mommyjammi.gr) στις

Ανάλογα τον χώρο που έχεις διακόσμησε με τα φανάρια που σου αρέσουν: μικρά ή μεγαλύτερα, εδάφους ή κρεμαστά, ανοικτόχρωμα ή σκούρα. Πρόσθεσε τα κεριά σου λίγο διακόσμηση γύρω τους κι είσαι έτοιμη να τα χαζεύεις κάθε βράδυ.

Καλές δημιουργίες!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ