Ιούνιος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις και Ζώδια

Ο μήνας Ιούνιος σε πεισμώνει, σε τσαντίζει, καθώς σε σπρώχνει πίσω στο παρελθόν και σε ότι ή όποιον θέλεις να αποφύγεις. Ψυχολογικά τεστ δοκιμάζουν την αντοχή σου και φανερώνουν τον βαθμό εξέλιξης σου. Ιούνιος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις και Ζώδια – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Μη φοβηθείς τη σκιά σου… Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

Υστερόγραφο ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους δεν σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, είσαι χαμένος/η στο διάστημα. Η Άφροδίτη στον Καρκίνο από τις 2/6 έως τις 27/6 θέλει σχέση, αναζητά το συναίσθημα. 

Υστερόγραφο, ο Άρης στον Λέοντα από τις 11/6 θα φέρει παθιασμένες γνωριμίες και θα φουντώσουν σχέσεις από το πουθενά. Νέες γνωριμίες που πάνε ενάντια στο κατεστημένο.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο YouTube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Ιούνιος ζητάει να πάτε ενάντια στην παρορμητική σας φύση, καθώς σας φέρνει μπροστά σε οικονομικούς περιορισμούς και αναγκαστικά ξεκαθαρίσματα.  Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως ο τρόπος σκέψης σας, αντιμετωπίζοντας έντονες αντιπαραθέσεις μέσα  στο περιβάλλον σας. Ερωτικά τετ α τετ αναμένονται. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6 στον Καρκίνο θα σας κλείσει στο “σπίτι”, και έχετε τη δυνατότητα να έρθετε κοντά με άτομα της οικογενείας σας, αλλά και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο φωτίζει τα συναισθήματα σας με αποτέλεσμα να γίνουν αποκαλύψεις και να βελτιωθεί η προσωπική σας κατάσταση. Με τον Άρη (από τις 11/6) και την Αφροδίτη από τις 27/6, στον Λέοντα θα ζήσετε  παθιασμένες στιγμές που θα γεννήσουν ερωτικά διλήμματα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων(επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) επηρεάζει θέματα σπουδών, μετακινήσεις, εργασιακές συμφωνίες, δοσοληψίες και κάθε σας συναλλαγή που γίνεται μέσα από το διαδίκτυο. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγοκερω,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα) ευνοεί την επαγγελματική σας ανέλιξη μέσα από τη σχέση σας με άτομο κύρους. Πιθανή πρόταση για επισημοποίηση σχέσης.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος), Ουρανού, όπου πιθανόν η οικονομική σας κατάσταση να περιορίζει την προώθηση των σχεδίων σας και να νιώθετε στάσιμοι. Συναισθήματα καταπίεσης αναμένονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Ιούνιος περιορίζει κάθε επαναστατική σας διάθεση και νιώθετε ότι πνίγεστε, ακόμα και σε μια κουταλιά νερό. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και να ψάξετε νέες πηγές εσόδων.  Ερωτικά θα είστε αρκετά μπερδεμένοι. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο φέρνει νέες γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο, δίνει ευκαιρίες για να επενδύσετε σε σπουδές, επαφές μέσα από το διαδίκτυο και να αναζητήσετε μια καινούργια απασχόληση. Με τον Άρη , (από τις 11/6) και την Αφροδίτη (από τις 27/6), στον Λέοντα συμπεριφέρεστε αλλόκοτα, μια κρύο και μια ζέστη, με αποτέλεσμα να φορτίζετε συναισθηματικά το περιβάλλον. Αισθηματικά ευτράπελα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) αφαιρεί μια πηγή εσόδων, και σας βάζει σε διαδικασία να κυνηγήσετε την τύχη σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει α΄ δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα) σας φέρνει όλο και πιο κοντά στα αληθινά σας ενδιαφέροντα και αυτό θα σας δώσει ώθηση για να ξεπεράσετε πιθανές υπαρξιακές ανησυχίες.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Σημαντική επιρροή του μήνα, κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου (ανάδρομος), Ουρανού, και ήδη βιώνετε τον περιορισμό μέσα στον επαγγελματικό σας περίγυρο ή στην προσωπική σας σχέση. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Ιούνιος θα σας φορτώσει με ενοχές και η κυκλοθυμική σας διάθεση θα καθορίσει αρκετά τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας και αυτό σίγουρα θα φέρει ερωτικά μπερδέματα που θα σας αποσυντονίσουν και ίσως απομακρύνουν από το μόνιμο ταίρι σας. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο σας φέρνει νέες γνωριμίες, αυξάνει τα έσοδά σας και έτσι ξοδεύετε αλόγιστα αρκετά χρήματα. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο, δίνει ευκαιρίες για να προχωρήσετε νέες εργασιακές συμφωνίες που σας ενισχύουν οικονομικά. Με τον Άρη  (από τις 11/6) και την Αφροδίτη (από τις 27/6) στον Λέοντα, είστε γεμάτοι ιδέες και έμπνευση γύρω από μια νέα συνεργασία που ξεκινάει τώρα,  κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Μετακινήσεις, ολιγοήμερα ταξιδάκια και έντονο φλερτ αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) γεννά επιπρόσθετες ευθύνες που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Η προσωπική σας ζωή αλλάζει μορφή. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει α΄δεκαημέρο, γύρω από την 3η μοίρα) θα αναθερμάνει τη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου (ανάδρομος), Ουρανού, και αποφύγετε συναισθήματα φόβου, και καχυποψίας. Δείτε τις προκλήσεις σαν ευκαιρίες προς εξέλιξη. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο, γύρω από την 13η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Ιούνιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεφύγετε από  ψυχοφθόρες καταστάσεις, αρκεί να πάρετε το τιμόνι της ζωής στα χέρια σας και να μη δειλιάσετε. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και σας στέλνει σε ερωτικές αγκαλιές που είχατε ξεχάσει. Αναμένονται επανασυνδέσεις αλλά και αιφνίδιοι χωρισμοί. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στο ζώδιο σας, θα είναι γενναιόδωρη μαζί σας, και συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να έχετε αυτό που τελικά επιθυμείτε. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 επιστρέφει στο ζώδιο σας για να γιορτάσετε τα γενέθλια σας και να κάνετε τον απολογισμό σας αλλά και να βάλετε νέους στόχους. Με τον Άρη στον Λέοντα (από τις 11/6) και την Αφροδίτη (από τις 27/6), σας πιάνει καταναλωτική μανία ενώ έχετε να καλύψετε και έκτακτα έξοδα. Νεύρα και υπερβολικό άγχος. Ερωτικές μάχες αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων(επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς αντιμετωπίζετε κατάματα το εχθρικό παρασκήνιο.   Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο, γύρω από την 3η μοίρα) δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση και να κάνετε μια νέα αρχή.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος), Ουρανού, και η ψυχολογία σας περνά από διακυμάνσεις. Κρυμμένοι φόβοι καθορίζουν τις επιλογές σας. Αποφύγετε να φτιάχνετε σενάρια κινδύνου.  Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Ιούνιος θα σας αναγκάσει να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν και πιθανόν να χάσετε προσωρινά τον προσανατολισμό σας. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και θα γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν, προσπαθώντας να εκτιμήσετε τη σχέση σας με ένα άτομο που μπαινοβγαίνει στη ζωή σας. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο σας ρίχνει στην αστάθεια και ίσως στην παρανομία. Εμπλέκεστε σε παράνομο ειδύλλιο. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο, φωτίζει τα σκιώδη κομμάτια του εαυτού σας για να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις σας και να βγείτε στο φως, χωρίς φόβους και παρωπίδες. Με τον Άρη (από τις 11/6,) και την Αφροδίτη (από τις 27/6), στον Λέοντα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια,να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα και κυρίως να βγείτε μπροστά. Ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Σχέση με άτομο κύρους. Παθιασμένες στιγμές.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) σας καλεί να πάρετε αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν τη θέση σας μέσα σε μια ομάδα, στον φιλικό σας κύκλο ή ακόμα και στην προσωπική σας σχέση. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα) τελειώνει μια επαγγελματική σχέση, καθώς προετοιμάζεστε για το νέο ξεκίνημα. Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος), Ουρανού, και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις που επηρεάζουν την εξέλιξη σας. Μην βλέπετε παντού εχθρούς.  Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Ιούνιος σας φέρνει σε αμηχανία, καθώς συνειδητοποιείτε ότι γυρνάτε την πλάτη στην ελευθερία και στην αγάπη χωρίς όρους. Αποφύγετε ότι περιορίζει το μυαλό σας. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και επαναξιολογείτε τη στάση σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και ψάχνετε νέους τρόπους ανέλιξης μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Επανασύνδεση με άτομο μεγαλύτερο.    Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου, καθώς και στην εξέλιξη μιας φιλικής γνωριμίας σε σχέση. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο, ρίχνει φως στον κύκλο των επαφών σας και αναλαμβάνετε πρωτεύοντα ρόλο μέσα σε μια ομάδα, βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Με τον Άρη (από11/6) και την ΑΦροδίτη (από 27/6) στον Λέοντα θα ζήσετε κρυφά πάθη και ακολουθείτε με κλειστά μάτια τις αλόγιστες επιθυμίες σας. Σχέση και καυτές στιγμές με άτομο που σας ξενίζει.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) αλλάζει το επαγγελματικό σκηνικό, ωστόσο μπορείτε να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει α΄δεκαημέρο, γύρω από την 3η μοίρα) θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ταμπού σας, και να ζήσετε ένα έρωτα χωρίς προϋποθέσεις.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος), Ουρανού, και αναγκάζεστε να αποδεχτείτε την κατάσταση που περιορίζει την προσωπική σας ζωή. Νοητά εμπόδια ή τρίτα πρόσωπα. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Ιούνιος φορτώνει το νου σας με φτιαχτά εμπόδια και πιθανόν να δημιουργείτε μόνοι σας προβλήματα και από το πουθενά; βρείτε τρόπους να κινηθείτε πιο ευέλικτα. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και ασχολείστε με νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών και επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Συνεχίζεται όμως το επικοινωνιακό χάος. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο θα ευνοήσει σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, και πιθανόν μαζί με την προαγωγή να λάβετε και σημαντική οικονομική ενίσχυση. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο, θα σας δώσει το προβάδισμα για να νικήσετε κάθε είδους ανταγωνισμό και να φανεί η υπεροχή σας. Ευνοούνται οι συντροφικές σχέσεις.  Με τον Άρη(από11/6) και την ΑΦροδίτη (από 27/6) στον Λέοντα θα βγείτε από το καβούκι σας και θα κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Αγκαλιάστε τις προκλήσεις.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων(επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) αφαιρεί πιθανές συστολές για να αποδεχτείτε ξεκάθαρα τα θέλω σας. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα)  ρίχνει φως σε κρυφά συναισθήματα, και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Ασχοληθείτε επίσης με θέματα ακίνητης περιουσίας και κληρονομικά.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος) Ουρανού, και έρχεστε σε επαφή με την πραγματικότητα σας. Πιθανόν οι αλλαγές να μην σας αρέσουν, αλλά είναι απαραίτητες. Θέματα οικογενειακά προκύπτουν. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα. Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Ιούνιος σας φορτίζει συναισθηματικά και επιβάλλονται ξεκαθαρίσματα και αλλαγή κατεύθυνσης. Μην μένετε σε αρνητικές σκέψεις. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και θα ασχοληθείτε με φορολογικές υποθέσεις, θέματα δανείων, καθώς και ότι έχει να κάνει με την κοινή σας περιουσία. Ο έρωτας πολλές φορές θα σας λυγίζει και άλλες φορές θα σας αναγεννά. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6, στον Καρκίνο σας ευνοεί σε θέματα σπουδών, επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς και σε ταξίδια μακρινά. Επίσης , ένα πρόσωπο από απόσταση σας πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο, φανερώνει ένα νέο μονοπάτι και μέσα από επαφές με άτομα διαφορετικής φιλοσοφίας και ιδιοσυγκρασίας, θα μπορέσετε να αναγεννηθείτε.   Με τον Άρη(από 11/6) και την Αfροδίτη (από 27/6) στον Λέοντα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στην επαγγελματική αρένα. Ανταγωνισμός, αλλά και έρωτας με πρόσωπα εξουσίας αναμένεται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων(επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) θα φέρει στην επιφάνεια φόβους, ερωτικά διλήμματα, και χάνετε προς το παρόν την ισορροπία σας.  Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο, γύρω από την 3η μοίρα) βοηθά στο να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και να συναντήσετε το ταίρι σας. Κλείνει ο κύκλος της μοναξιάς.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος) Ουρανού, και ο τρόπος σκέψης σας περιορίζει την προσωπική σας ζωή. Βγείτε από το μάτριξ. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα. Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο μήνας Ιούνιος έχει πήγανε-έλα, και παρά την τάση να αναπολείτε το παρελθόν θα μπορέσετε να βγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και πιθανόν να επιστρέψετε σε σχέσεις του παρελθόντος, προσπαθώντας να λύσετε το παζλ της σύνδεσης. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο, σας ευνοεί σε ερωτικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα, και θα μπορέσετε να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης. Τέλος, ο Ήλιος, από τις 21/6, στον Καρκίνο δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες, την κοινή περιουσία σας και να τακτοποιήσετε κοινές οφειλές με τρίτους. Προτάσεις για νέες οικονομικές συμμαχίες. Με τον Άρη (από τις 11/6) και την Αφροδίτη (από τις 27/6), στον Λέοντα θα ανανεωθείτε, καθώς το Σύμπαν σας επιφυλάσσει μια νέα γνωριμία με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Πέφτουν τα ταμπού.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε την ερωτική σας πραγματικότητα, και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις προσκολήσεις.  Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω,  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα) βοηθάει στο να βγείτε από καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν και να μπείτε σε ένα νέο κύμα επαφών που θα σας συνεπάρει. Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος) Ουρανού, και η ψυχολογία σας πολλές φορές εξαρτάται από την φυσική σας κατάσταση. Μην καταπονείτε το σώμα σας. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Ιούνιος σας πιέζει να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα που θα αναβαθμίσουν την επαγγελματική σας κατάσταση. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους με αποτέλεσμα να αναθεωρείτε επιλογές που αφορούν την εργασιακή σας θέση. Επίσης πιθανόν να επιστρέψετε σε ένα εργασιακό χώρο, καθώς αλλάζει ο τρόπος εργασίας σας. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο ευνοεί την προσωπική σας ζωή, καθώς γεννιούνται γνωριμίες που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο, ευνοεί κινήσεις που θα αναβαθμίσουν το επαγγελματικό σας προφίλ και ανοίγονται νέες προοπτικές. Σκέψεις για δέσμευση , επισημοποίηση. Με τον Άρη (από τις 11/6)  και την Αφροδίτη από τις 27/6,  στον Λέοντα  ο έρωτας θα σας πλησιάσει και φυσικά θα υποκύψετε σε μια κατάσταση που σας βγάζει από τα τετριμμένα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) μεταμορφώνει το περιβάλλον εργασίας σας, πιθανόν να επιλέξετε και μια καινούργια κατεύθυνση, προχωρώντας  επιχειρηματικά ανοίγματα. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο σας  (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα) κλείνει κύκλους με το παρελθόν και βάζετε πλώρη προς νέες κατευθύνσεις.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος) Ουρανού, για να εξετάσετε κάθε περιοριστική σκέψη που σας αποτρέπει να ζήσετε τα όνειρα σας. Ενδυναμώστε κάθε αισιόδοξη σκέψη. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα. Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Ιούνιος σας βάζει διαγωνίσματα και μέσα από προσωπικές δοκιμασίες, θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να αποφύγετε τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και έτσι έχετε το χρόνο, αλλά και τη διάθεση να επαναξετάσετε τις ερωτικές σας επιλογές. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα που σας παρασύρουν. Επιχειρηματικά σχέδια αναθεωρούνται. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6,  στον Καρκίνο ευνοεί την εργασιακή σας κατάσταση, θέματα φροντίδας σώματος και ερωτικές συναντήσεις. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε εργασιακά ζητήματα και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Με τον Άρη (από τις 11/6) και την Αφροδίτη από τις 27/6, στον Λέοντα μπαίνετε σε ερωτικά παιχνίδια, που σας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις.

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) αγγίζει την ερωτική σας κατάσταση ανατρέποντας κάθε υπάρχουσα κατάσταση. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στον Αιγόκερω (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα) επηρεάζει την ψυχολογία σας, και πρέπει να αντιμετωπίσετε τον εξωτερικό κόσμο φορώντας τη μάσκα της αδιαφορίας. Δεν είναι δύσκολο, θα τα καταφέρετε. Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου(ανάδρομος) Ουρανού, και επηρεάζεστε αρκετά από τη στάση των κοντινών σας προσώπων. Ταυτίζεστε μαζί τους και αυτό σας απομακρύνει από την αληθινή  σας φύση. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Ιούνιος έχει το παράδοξο , και πολλές φορές θα συγκρουστείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό, προσπαθώντας να περπατήσετε στα στενά σοκάκια της λογικής. Μέχρι τις 22/6 ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και είστε σε φάση επαναξιολόγησης της προσωπικής σας κατάστασης και κυρίως μιας σχέσης που επανέρχεται από το παρελθόν,στο παρόν. Η Αφροδίτη από τις 2/6 έως τις 27/6 στον Καρκίνο σας ευνοεί ψυχολογικά, καθώς μέσα από περιστασιακές γνωριμίες και φλερτ θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Τέλος, ο Ήλιος από τις 21/6 στον Καρκίνο βοηθάει στο να έρθετε κοντά με τα κατάλληλα άτομα και να συζητήσετε κοινά επιχειρηματικά σχέδια. Με τον Άρη (από τις 11/6) και την Αφροδίτη (από τις 27/6) στον Λέοντα, η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας. Παθιασμένες στιγμές διαταράσσουν τη ρουτίνα σας. Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

Φεγγάρια του μήνα: στις 10/6/2021, η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (επηρεάζει τέλη β’ δεκαήμερο, γύρω από την 19η μοίρα και αρχές τρίτου) γεννά συναισθήματα ανασφάλειας, ωστόσο σας πιέζει να βγείτε από το καβούκι σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Η Πανσέληνος, στις 24/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω, (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 3η μοίρα) σας τοποθετεί σε ένα νέο κύκλο επαφών, όπου μπορείτε να βγείτε από τη σούπα της μετριότητας.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, στις 15/6 κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού, και η ψυχολογία σας αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη της προσωπικής σας ευτυχίας. Επηρεάζει β’ δεκαήμερο γύρω από την 13η μοίρα. Μηνιαίες Προβλέψεις και Ζώδια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ