Ζώδια 31/5 έως 6/6/2021. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ξεκινά η εβδομάδα που σε θέλει ρομαντικό, παραπονιάρη, και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα αγκαλιάσει τις επιθυμίες σου. Ζώδια 31/5 έως 6/6/2021. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ζώδια 31/5 έως 6/6/2021

Υστερόγραφο, στις 3/6 ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο δίνει την ευκαιρία να δεις και να “στρώσεις” μέσα από ουσιαστικές γνωριμίες -διασυνδέσεις. Ζώδια 31/5 έως 6/6/2021

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες γύρω από την 13η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Υστερόγραφο, στις 5/6 ο Άρης από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, γεννούν παιχνίδια ελέγχου και τοξικότητα που σε καταπιέζει. Αναζήτησε την ισορροπία. 

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γύρω από την 26μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά σε άτομα της οικογενείας σας και να χαλαρώσετε από το άγχος της καθημερινότητας. Ο έρωτας σας πλησιάζει. Κριός β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες σας δίνονται για να προχωρήσετε σχέδια που αφορούν μια ομαδική προσπάθεια και θα πάρετε ικανοποίηση. Συμφωνίες, συνεργασίες. Κριός γ’ δεκαημέρου, η μάχη ανάμεσα στο καλό και το “κακό” συνεχίζεται. Μπορείτε να διακρίνετε τα οφέλη και να πάρετε αποφάσεις. Επαγγελματικά διλήμματα που προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ευκαιρίες σας δίνονται να ταξιδέψετε, να βρεθείτε με κόσμο και να χαλαρώσετε, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, υποστηρίξτε με σθένος τα δικαιώματα και τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό στερέωμα και θα δικαιωθείτε. Σταθερότητα, εξομάλυνση δυσκολιών. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  πιέζεστε αρκετά από το συγγενικό σας περιβάλλον και οδηγείστε σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Εκφράστε πιθανές καλλιτεχνικές τάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από μια νέα πηγή εσόδων και να χαλαρώσετε από πιθανά οικονομικά βάρη. Τρυφερά τετ α τετ. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε δυναμικά τις προκλήσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας και μιλήστε την αλήθεια σας. Ευνοείστε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έρχεστε σε κόντρα με άτομα που διαχειρίζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα και είναι κάτι που σας αγχώνει και προβληματίζει. Βρείτε διέξοδο μέσα από τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, συναισθηματικές μεταπτώσεις έχετε αυτό το διάστημα και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να ανήκετε σε ένα άτομο. Συναντήσεις που σας αφυπνίζουν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το πεπρωμένο σας χτυπά την πόρτα και πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Συμμαχίες με άτομα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας άνοδο. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, βιώνετε έντονα οικονομικές προκλήσεις και αυτό θα σας κάνει να χάσετε το κέφι σας. Βρείτε διέξοδο σε σπουδές, αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης και πείτε ναι σε έναν έρωτα από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα φέρνει η εβδομάδα και βυθίζεστε σε έναν έρωτα απαγορευμένο. Συναισθηματικές κρίσεις που σας αφυπνίζουν. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ενδυναμώνετε τις επαφές σας με άτομα που στηρίζουν τα σχέδια σας και οραματίζεστε ένα κοινό μέλλον. Έρχεστε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε ένα έντονο παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πρέπει να προφυλάξτε τη θέση σας. Ψυχοσωματικά συμπτώματα. Βρείτε διέξοδο σε ερωτική αγκαλιά.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευνοείστε μέσα από ομάδες, συλλογικές δραστηριότητες και μπορείτε πλέον να εκφράζετε την αλήθεια σας. Φιλικό πρόσωπο σας πλησιάζει με ερωτική διάθεση. Παρθένε β΄δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με τα εργασιακά σας ζητήματα και να ενισχύσετε τη θέση σας. Ευνοούνται συζητήσεις με συναδέλφους ή τον εργοδότη σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα αναμένονται και δεν μπορείτε να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα. Άτομα μπαίνουν, βγαίνουν από τη ζωή σας. Βρείτε διέξοδο σε άτομα που σας στηρίζουν χρόνια.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε από άτομα κύρους και συζητάτε ανοιχτά για επαγγελματικά ανοίγματα και την ανάγκη σας να διακριθείτε. Έρωτας που οδηγεί σε επισημοποίηση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με ένα ερωτικό σας ζήτημα και έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας.     Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε οικογενειακές κρίσεις που όμως βοηθάνε στο να προχωρήσετε σε εσωτερικά ξεκαθαρίσματα. Βρείτε χρόνο στην άθληση, προσέξτε το σώμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε μέσα από επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και νιώθετε πως βρήκατε το “καταφύγιο” σας. Έρωτας αντισυμβατικός και από απόσταση. Μηνύματα που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικές υποθέσεις που αφορούν ένα ακίνητο, ή κάποια οφειλή σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, θα πιεστείτε ψυχολογικά αυτό το διάστημα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που σχετίζονται με το συγγενικό σας περιβάλλον. Βρείτε διέξοδο σε μια ερωτική αγκαλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευνοείστε οικονομικά αυτό το διάστημα μέσα από τρίτες πηγές εσόδων, ρυθμίσεις δανείων αλλά και από άτομα που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε με περισσότερο δυναμισμό τα ταλέντα σας και να κινηθείτε με εξωστρέφεια. Ιδέες που τώρα εύκολα υλοποιούνται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας και πέφτει η ψυχολογία σας. Βρείτε διέξοδο σε ένα άτομο που σας στηρίζει συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή θα σας αποζημιώσει για ότι έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα και θα πάρετε ικανοποίηση. Επίσης, ξεκαθαρίζει το τοπίο και συνεργάζεστε πλέον με άτομα που σας εμπιστεύονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια εργασιακή σχέση και να προχωρήσετε τα σχέδια σας, νιώθοντας σιγουριά για το μέλλον. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με άτομα που έχετε συναισθήματα και διατηρείστε χαμηλούς τόνους. Βρείτε διέξοδο σε φιλικές παρέες, στη μελέτη, σε ταξιδάκια ολοήμερα και στη φύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, έχετε το δικαίωμα να χαλαρώσετε και να αποτοξινωθείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει ψυχολογικά. Καλύτερο κλίμα στον εργασιακό χώρο. Φλερτ με άτομο που συνεργάζεστε. Προσέξτε τη διατροφή σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε σε φάση όπου μπορείτε να εκφράσετε τα θέλω σας και να ικανοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες. Ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε τις διαμάχες με τους οικείους σας και προσπαθήστε να εκτονώσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα με εναλλακτικούς τρόπους. Πιέζεστε ψυχολογικά. Βρείτε διέξοδο στην εργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις το επόμενο διάστημα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ερωτική ανταπόκριση. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, το παρασκήνιο, στηρίζει κάθε προσπάθεια σας για πιθανή επαγγελματική ή προσωπική έναρξη. Μυστικές σχέσεις εν όψει. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, ερωτικά πήγαινε έλα που σας προβληματίζουν αλλά και μπλοκάρουν συναισθηματικά. Βρείτε διέξοδο μέσα σας. Ψυχανάλυση και διαλογισμός.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ