Κοστούμια & Χαρακτήρες H σειρά mini ντοκιμαντέρ με την υποστήριξη του Persil

Δες και εσύ τη σειρά mini ντοκιμαντέρ “Κοστούμια & Χαρακτήρες” της διεθνούς φήμης εταιρία παραγωγής The Dark Candy και ανακάλυψε το Persil που ταιριάζει στο δικό σου χαρακτήρα! Κοστούμια & Χαρακτήρες H σειρά mini ντοκιμαντέρ με την υποστήριξη του Persil

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Κάθε ρούχο κρύβει μία ιστορία, εκφράζει μία εποχή.Το Persil, αποδεικνύοντας πόσο αγαπά να φροντίζει τα ρούχα μας όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε αυτή τη φορά να μην μείνει μόνο στη φροντίδα τους, αλλά να ακούσει και τις ιστορίες τους, μέσα από τη σειρά mini ντοκιμαντέρ “Κοστούμια και Χαρακτήρες”!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρείας παραγωγής The Dark Candy, και παρουσιάζει τις ιστορίες 4 διάσημων ενδυματολόγων αγαπημένων ελληνικών σειρών, που μοιράζονται μαζί μας το πάθος τους για τη μόδα και τη φροντίδα των ρούχων καθώς μας εξομολογούνται άγνωστες ιστορίες από τη δουλειά τους. Με την ευγενική υποστήριξη του Persil, η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην ειδικά αφιερωμένη σελίδα στοsiteτου Persil και στο κανάλι του στο YouTube όπου θα φιλοξενεί όλο το περιεχόμενο.

Ανακαλύψτε την πηγή έμπνευσης που κρύβεται πίσω από τα κουστούμια και τους χαρακτήρες αγαπημένων σειρών, όπως οι «Άγριες Μέλισσες», «Τα Καλύτερά μας χρόνια», «Έτερος Εγώ» και «Ήλιος». Τις ιστορίες τους αφηγούνται οι ενδυματολόγοι Τριάδα Παπαδάκη,Μαρία Κοντοδήμα, Άγις Παναγιώτου και Νικόλ Παναγιώτου. Η σκηνοθεσία των ντοκιμαντέρ είναι από τον Sakis Lalas και το σενάριο από την Valentina De Giorgi.

Χάρη στην υποστήριξη του Persil ,οι 4 ιστορίες πίσω από τα κοστούμια θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Το ίδιο και τα αγαπημένα μας ρούχα, αφού το Persil με την εξειδικευμένη φροντίδα που προσφέρει στα ρούχα αλλά και το κίνημα #RethinkFashion, έρχεται να μας δείξει πώς μπορούμε να διατηρούμε τα ρούχα μας σαν καινούργια, αλλά και να βάλουμε τέλος στην σπατάλη μέσα από νέες αγορές, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε και το περιβάλλον.

Ρούχα, κοστούμια και χαρακτήρες αναλλοίωτα στο χρόνο, με τη φροντίδα του Persil!

Δείτε τα 4 mini ντοκιμαντέρ με τις συνεντεύξεις των ενδυματολόγων των δημοφιλών ελληνικών σειρών στα παρακάτω links:

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ