Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 30/8/21 έως 5/9/21

Εβδομάδα εξασθένησης, είναι εύκολο να απογοητευτείς, να χάσεις τη πίστη σου και να επηρεαστεί η φυσική σου κατάσταση. Θα βρεις την άκρη, βάλε τα όρια σου. Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Από 30/8/21 έως 5/9/21 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Μην αναζητάς το πάθος, ζήτα κατανόηση, συμπάθεια και ανθρώπινη προσέγγιση. 

Υστερόγραφο, στις 5/9 ο Ερμής θα συναντηθεί με την όψη του τριγώνου με τον Κρόνο, και προχωράς σε δεσμευτικές συμφωνίες γύρω από τα επαγγελματικά σου αλλά και την προσωπική σου κατάσταση. Περισσότερο σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Επηρεάζονται Ζυγοί και Υδροχόοι κυρίως και όσοι /ες έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς γύρω από την 8η μοίρα.

Υστερόγραφο, ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στις 2/9 κλέβει την ενέργεια σου, νιώθεις ατονία, έλλειψη ενδιαφέροντος, δοκιμάζεσαι. Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Επηρεάζονται κυρίως οι μεταβλητοί, του γ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια και στους πλανήτες.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εξελίξεις μέσα στην προσωπική σας ζωή και καλείστε να πείτε την άποψη σας και να βάλετε τα όρια σας. Νέοι συνεργάτες εμφανίζονται. Αποφασιστικότητα. Κριός β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την σχέση σας, το ταίρι σας και χαλαρώστε, λέγοντας όχι σε μίζερες σκέψεις αλλά και συζητήσεις. Η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται. Κριός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε κούραση και βέβαια δεν έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Δύσκολα όλα φαίνονται, ίσως και δεν είναι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, βρίσκεστε περισσότερο με άτομα που εργάζεστε μαζί και οι συζητήσεις σας θα κυμανθούν γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση. Αναζητάτε μια νέα μορφή απασχόλησης. Ταύρος β’ δεκαημέρου, χαλαρώνετε, έρχεστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και θα ασχοληθείτε κυρίως με τον χώρο σας και ότι σας ευχαριστεί . Συναντήσεις μέσα στον εργασιακό χώρο, ερωτική τάση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε μια έντονη απογοήτευση κυρίως για την ερωτική σας κατάσταση, καθώς ένα πρόσωπο δεν σας συμπεριφέρεται, όπως θα θέλατε. Δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, σταθεροποιούνται σχέσεις, συνεργασίες, περνάτε ένα διάστημα, όπου μπορείτε να νιώσετε εμπιστοσύνη και να χαλαρώσετε. Η ερωτική σας ζωή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, δέχεστε πολλές προτάσεις που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια νέα γνωριμία. Φλερτ, τύχη στα οικονομικά. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτές τις μέρες, αποφύγετε τις εντάσεις αλλά και τα προσωπικά ξεκαθαρίσματα. Ατονία, απογοήτευση και ίσως μερικές φορές απόσυρση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, συζητάτε ανοιχτά για δέσμευση, επισημοποίηση , είστε έτοιμοι να προχωρήσετε τη σχέση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, βγάζετε έντονο συναίσθημα αυτό το διάστημα και αυτό θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Δέχεστε κόσμο , είστε ανοιχτοί σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως στενεύουν τα περιθώρια και τώρα πρέπει να προχωρήσετε προς νέες επιλογές. Πιθανόν συναισθήματα ματαίωσης να σας κυριεύσουν. Δεν είναι η στιγμή κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μετακινήσεις, ταξιδάκια και έρχεστε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μηνύματα που σας αιφνιδιάζουν ευχάριστα. Σταθεροποίηση μιας προσωπικής σας κατάστασης. Λέοντα β΄δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα, ταξιδάψια αναψυχής και έρχεστε όλο και πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Φλερτ διαδικτυακάΛέοντα γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε κάνει αρκετά λάθη γύρω από την ερωτική σας σχέση αλλά και τα οικονομικά σας. Σκέψεις αυτοτιμωρίας και πιθανόν έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες παρουσιάζονται για να αλλάξει η οικονομική σας κατάσταση και πιθανόν να συζητήσετε για μια νέα πηγή εσόδων. Φλερτ αναποφάσιστο. Παρθένε β΄δεκαημέρου, νιώθετε όμορφα αυτές τις μέρες, καθώς έρχεστε κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τρυφερές, ρομαντικές στιγμές. Οικονομική άνοδο.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε κάθε είδους διαπληκτισμό, ξεκαθαρίσματα και πάρτε ένα διάλειμμα. Μπορείτε να ξεκουραστείτε. μην πέφτετε στις παγίδες του μυαλού.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε συναλλαγές με κόσμο, συζητήσεις γύρω από την εξέλιξη της σχέσης και θα ήταν καλό να νικήσετε την αποφασιστικότητα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, τις σχέσεις σας και ότι σας χαλαρώνει. Εύνοια σε ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης καθώς και στο παρασκήνιο που εξελίσσεται μέσα στον εργασιακό σας χώρο. νιώθετε μεγάλη κούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παραμένει μυστική, δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας και αποφεύγετε τις αποκαλύψεις. Προσοχή μην είστε το τρίτο πρόσωπο. Ζητήματα οικογενειακά ευνοούνται. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, έχετε κρυφή ερωτική ζωή και αυτό σας βάζει σε μπελάδες. Σύσφιξη σχέσεων, χρόνος υπάρχει, να αφιερώσετε στον εαυτό σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως σας προδίδει ο άνθρωπος σας και μάταια προσπαθείτε να σώσετε τη σχέση σας και τα συναισθήματα σας. Φιλικές και ερωτικές απογοητεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε περισσότερο εξωστρεφείς αυτό το διάστημα και κερδίζετε μέσα στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Δημόσιες σχέσεις και το κυνήγι των ονείρων συνεχίζεται. Συμφωνία μέσα στο διαδίκτυο. Τοξότη β’ δεκαημέρου, νέες επαφές οδηγούν σε όμορφες συνεργασίες και είστε σε φάση να έρθετε κοντά στην επιτυχία. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,νιώθετε ατονία, κούραση και δεν μπορείτε να βρείτε την ηρεμία σας αυτές τις μέρες. Ασυννενοησία επικρατεί σε οικογενειακές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουη δουλειά σας, η καριέρα σας και φυσικά ότι έχει να κάνει με θέματα προβολής θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μπείτε δυναμικά χωρίς να δειλιάζετε.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με άτομα εξουσίας που σας στηρίζουν και θα δείτε ότι προχωράτε προς νέες κατευθύνσεις. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, επικοινωνιακό χάος βιώνετε, καθώς και συναισθήματα απόρριψης ,αν βέβαια εμπλέκεστε σε ερωτική προβληματική κατάσταση. Θολούρα και μπερδέματα συνεχίζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συζητάτε νέα εγχειρήματα αυτό το διάστημα και η ματιά σας ταξιδεύει μακριά. Έρωτας από απόσταση. Νομικά ζητήματα ευνοούνται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτές τις μέρες και χαλαρώνετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επανασύνδεση. Θέματα σπουδών ευνοούνται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  οικονομικά διλήμματα, ζημίες και ίσως έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα αυτές τις μέρες, προσπαθείστε να βρείτε την ισορροπία σας. Έντονη κούραση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με τα οικονομικά σας, κυρίως γιατί πρέπει να διευθετήσετε δάνεια, οφειλές και να βάλετε σε τάξη την τσέπη σας. Οικονομικές συμμαχίες. Ιχθύ β΄ δεκαημέρο, η ερωτική σας ζωή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το διάστημα και βρείτε τρόπους να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, έντονη απογοήτευση, ίσως και πικρία σχετικά με την έκβαση μιας προσωπικής σας κατάστασης. βρείτε τρόπους να διώξετε τις μαύρες σκέψεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ