Τα ζώδια του μήνα – Αύγουστος 2021

Ο μήνας Αύγουστος πρώτα σε δοκιμάζει και μετά σου δίνει bonus, σου κλείνει το μάτι, και γελάς, περνάς όμορφα. Τα ζώδια του μήνα – Αύγουστος 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ασχολείσαι με σχέσεις και ωριμάζεις,  ζεις τελικά αυτό που είχες κατά νου, δεν μιλάω μόνο για έρωτα. ζώδια Αύγουστος 2021

Υστερόγραφο, ο Ερμής στην Παρθένο, σε κυριαρχία, από τις 11/8 έως τις 30/8, οργανώνει την σκέψη σου, γίνεσαι ορθολογιστής, είσαι ψύχραιμος.

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη στον Ζυγό, σε κυριαρχία από τις 16/8 έως τις 10/9, υπόσχεται ισορροπία σε σχέσεις που είχες τελειωμένες.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο YouTube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ψάχνετε την ολοκλήρωση και τον πραγματικό σας εαυτό, μέσα στον μήνα Αύγουστο και η παρορμητική σας φύση δεν θέλει να ελέγχει πλέον τα δρώμενα. Ασχολείστε αρκετά με την εργασιακή σας κατάσταση και θα λάβετε οικονομικά δώρα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η αισθηματική σας σχέση θα βελτιωθεί,μια που έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή ακόμα και σοβαρές επανασυνδέσεις. Ξεκαθάρισμα μέσα στον φιλικό σας κύκλο αναμένεται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) δίνει ερωτικές εκκινήσεις και ευνοεί επιχειρηματικά σχέδια. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα)  απαιτεί ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό κύκλο. Επιλέξτε να βγείτε από την σούπα της μετριότητας. Γνωριμία που σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8 και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8, ναι σε πάει λίγο κόντρα το Σύμπαν και θα νιώσεις εκνευρισμό, θυμό. Θα τα καταφέρεις. Επηρεάζονται οι γεννημένοι β΄δεκαήμερο, από την 10η έως την 14η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τύχη, εύνοια έχετε μέσα στον μήνα Αύγουστο, αφού ξεπεράσετε τις μπόρες των πρώτων ημερών και έτσι θα νιώσετε περήφανοι για ότι έχετε καταφέρει. Η  ερωτική σας κατάσταση δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρουσα και ζείτε ευχάριστες στιγμές με το νέο σας ταίρι. Επιχειρηματικά σχέδια μπορούν να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία.  Ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εργασιακή σας ζωή και διαμορφώστε το χώρο σας, έτσι ώστε να είστε πιο αποδοτικοί.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) πιέζει για να βγείτε από την κλεισούρα και να δημιουργήσετε το δικό σας, αγαπημένο στέκι. Δέσμευση, επισημοποίηση. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Σημαντική επιρροή του μήνα,  ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 1/8  και τετράγωνο με Ουρανό στο ζώδιο σου, στις 4/8 ,θα σε ρίξει σε δυσκολίες, ανατρέπονται τα σχέδια σου, νιώθεις απόρριψη. επηρεάζονται οι γεννημένοι του β δεκαημέρου , από την 10η έως την 14η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπείτε σε σκέψεις τον μήνα Αύγουστο, καθώς πρέπει να δρομολογήσετε τις εξελίξεις και να πάρετε αποφάσεις που απαιτούν δυναμισμό και αποφαστικότητα. Έτσι, και μέσα από τυχόν συγκρούσεις που θα ζήσετε με τα άτομα της οικογενείας σας, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε την αυτονομία – ανεξαρτησία σας. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα και ίσως θα συζητάτε και για μια πιθανή συγκατοίκηση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) φωτίζει τα σκοτεινά σημεία σας, για να ξεπεράσετε πιθανόν αναστολές και να ενδυναμώσετε. Αποκαλύψεις οδηγούν σε καθοριστικές αλλαγές. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄ δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) βοηθάει στο να απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει και ταξιδεύετε προς νέους ορίζοντες. Νομικά ζητήματα, σπουδές και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα σας απασχολήσουν

Σημαντική επιρροή του μήνα,  ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 1/8  και τετράγωνο με Ουρανό στο ζώδιο σου, στις 4/8 ,δοκιμάζει τις αντοχές σου για να καταλάβεις τι αξίζεις και πως πρέπει να το διεκδικήσεις επηρεάζονται οι γεννημένοι του β δεκαημέρου, από την 10η έως την 14η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε φάση εξωστρέφειας και έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε νέες συμφωνίες, να ενδυναμώσετε την παρουσία σας μέσα στο διαδίκτυο και να ψυχαγωγηθείτε με ολιγοήμερες διακοπές. Η ερωτική σας κατάσταση κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και ίσως τονώσετε τον δεσμό που έχετε με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οικονομικές εκκρεμότητες πρέπει να τακτοποιηθούν. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε και με την αναβάθμιση του βιογραφικού σας, την επιμόρφωση σας και να διορθώσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) οδηγεί σε μια νέα πηγή εσόδων που θα σας βοηθήσει να ανέβετε ψυχολογικά και να ξεπεράσετε τυχόν οικονομικό άγχος.    Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) βοηθάει στο να διευθετήσετε με καλύτερους όρους θέματα δανείων, οφειλών.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8  και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8 , σας πιέζει φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που έχετε παραμελήσει. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα θέλετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε τις πρώτες μέρες του μήνα, πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε. περνάτε φάση αξιολόγησης της συναισθηματικής σας σχέσης και πολλοί από εσάς, ίσως θελήσετε να ανανεωθείτε με κάτι καινούργιο. Οικονομικά καταφέρνετε να ισοφαρίσετε τυχόν απώλειες. Επικοινωνίες μέσα από το διαδίκτυο, και τυχαίες γνωριμίες αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) μιλά για νέες εκκινήσεις που θα σας αλλάξουν δραματικά την προσωπική αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) απέναντι σας δίνει το πράσινο φως για να απεξαρτηθείτε από ψυχοφθόρες σχέσεις. Ξεχάστε το παρελθόν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στο ζώδιο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8  και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8 ,σας περιορίζει, στριμώχνεστε ψυχολογικά, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσετε μια διαφορετική και όχι τόσο ευχάριστη πραγματικότητα. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook – ζώδια Αύγουστος 2021 https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Διανύετε φάση προσωπικής εξέλιξης και αυτό μπορεί να μην σας αρέσει γιατί στριμώχνεστε και πρέπει να αντιμετωπίσετε και αρκετές δυσκολίες. Η αισθηματική σας κατάσταση φανερώνει τις εσωτερικές σας αλλαγές και οδηγείστε σε επιλογές , που μέχρι πρότινος, ίσως είχατε ακυρώσει. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε παράνομες σχέσεις, καθώς μπορεί να εκτεθείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Έλεγξε τα νεύρα σας και αποστασιοποιηθείτε από τις υποθέσεις τρίτων. Δυναμισμός, αποφαστικότητα σας διακρίνει μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) μιλά για μια νέα σχέση που θα θελήσετε να κρατήσετε μυστική. Ερωτικές εξομολογήσεις. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) σας δίνει τη δυνατότητα να αποχαιρετίσετε μια ψυχοφθόρα κατάσταση στην εργασιακή σας ζωή και να δημιουργήσετε το καινούργιο που ταυτίζεστε με εσάς και τα θέλω σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8  και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8, γεννά φόβους, ανασφάλεια καθώς πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα περιβάλλον που σας περιορίζει προσωρινά. Αμφισβητείτε τις ερωτικές σας επιλογές. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα. ζώδια Αύγουστος 2021

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε φάση εσωτερικής αναζήτησης, ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει το κοινωνικό σας προφίλ, μια που προσπαθείτε να διατηρήσετε επαφές με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και να  δημιουργήσετε μια καινούργια παρέα. Προσπαθείτε να προστατεύσετε την αισθηματική σας σχέση από τα σχόλια τρίτων και για αυτό δεν αποκαλύπτετε το ταίρι σας. Κρυφές οικονομικές πηγές εμφανίζονται. Προσοχή σε σχέσεις με νεώτερα άτομα ή τα παιδιά σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) βοηθάει και παρά τις προκλήσεις να προχωρήσετε προς πιο σωστές επιλογές. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) σας δίνει τη δυνατότητα να να αποχαιρετίσετε την απαισιοδοξία και να καλωσορίσετε νέους ανθρώπους που σας στηρίζουν έμπρακτα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8 και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8, τεστάρει τις προσπάθειες σας να πετύχετε σε ένα νέο εγχείρημα, ωστόσο είναι κάτι που θα ξεπεράσετε με σχετική ευκολία. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάτε κρίση τις πρώτες μέρες του μήνα, καθώς φορτώνεστε αρκετά οικογενειακά βάρη και δεν μπορείτε να αφοσιωθείτε στην επαγγελματική σας κατάσταση. Ωστόσο, πολλά όνειρα θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και θα νιώσετε πως το Σύμπαν σας στηρίζει. Επίσης, η δράση σας μέσα από μια ομάδα θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί αρκετά η δημόσια σας ζωή. Απελευθέρωση, βοήθεια από ένα νέο φιλικό άτομο, ταξίδια.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) δίνει δυνατή ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια, ωστόσο νιώθετε ανασφάλεια. Γνωριμία, σχέση με άτομο κύρους. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα)  δίνει λύσεις σε οικογενειακές διαφορές αλλά και κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα. Προχωράτε προς νέες κατευθύνσεις. Αγορά ή ενοικίαση ακινήτου.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8  και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8, σας πιέζει ψυχολογικά για να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και να τολμήσετε νέα εγχειρήματα που θα σας μεταμορφώσουν. Απογοήτευση. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα. ζώδια Αύγουστος 2021

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σαφώς αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια και εκεί θα αντιμετωπίσετε τις περισσότερες προκλήσεις, μια που έρχονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Διλήμματα ερωτικά επίσης θα έχετε, καθώς πρέπει να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με ένα άτομο που τώρα επιστρέφει με καλύτερη διάθεση. Ζείτε τρυφερές στιγμές, ωστόσο μέσα σας συνεχίζεται να νιώθετε ανασφάλεια.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) βοηθάει να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας ή ακόμα και να επαναξετάσετε μια σχέση από απόσταση. Γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) φέρνει ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητας μέσα από μια νέα απασχόληση που σας δίνει δημοσιότητα και μέσα από το διαδίκτυο.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8  και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8 , φέρνει πιέσεις μέσα από τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα, πιθανόν ασυνεννοησία και έλλειψη επικοινωνίας.  Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Στοχεύετε ψηλά αυτόν τον μήνα, και προχωράτε προς νέες κατευθύνσεις και θα ανοίξετε κλειστές πόρτες με αποτέλεσμα να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που σας είχαν ακινητοποιήσει. Στηρίζεστε πλέον από άτομα εξουσίας  και νιώθετε πως περπατάτε σε πιο σταθερό έδαφος. Η ερωτική σας κατάσταση θα είναι πολύπλοκη, καθώς συνδέεστε έντονα με ένα άτομο που ίσως δεν είναι ολοκληρωτικά διαθέσιμο. Οικονομικές λύσεις αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) θα σας “ενώσει” με το άτομο που σας ενδιαφέρει, και γεννιούνται μέσα σας ακραία συναισθήματα. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα)  φέρνει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση και μια νέα πηγή εσόδων πιθανόν τώρα να σας βοηθήσει να καλύψετε τρέχοντα έξοδα. ζώδια Αύγουστος 2021

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8  και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8 , φέρνει ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα, πιέζεστε να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα , αλλά και συγχρόνως αντιμετωπίζετε συναισθηματικές προκλήσεις. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Διανύετε φάση προσωπικών εξελίξεων και αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις που σας δοκιμάζουν, τεστάρουν τις αντοχές σας. Ωστόσο, έτσι θα έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας και θα προσπαθήσετε να πάρετε αποστάσεις από άτομο ή τοξικές καταστάσεις. Η αισθηματική σας κατάσταση αναμένεται απρόβλεπτη. Οικονομικά ανοίγματα καλύτερα να αποφευχθούν.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) μιλά για αποχωρισμούς ή νέες σχέσεις. Η όλα ή τίποτα.  Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο σας  (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα)  σας ευνοεί για να προχωρήσετε επιχειρηματικά σχέδια, να τονώσετε διαπροσωπικές σχέσεις και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8  και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8 ,  θα σας πιέσει συναισθηματικά, δίνετε πολλά και λαμβάνετε λίγα. Απογοητεύεστε.   Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα. ζώδια Αύγουστος 2021

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς θα ερωτευτείτε αυτόν τον Αύγουστο και θα περάσετε τον μήνα του μέλιτος, βέβαια αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο της εξιδανίκευσης. Έτσι η συναισθηματική σας κατάσταση θα αλλάξει, προσοχή μόνο μην εμπλακείτε σε σχέσεις παράνομες που πιθανόν θα σας εκθέσουν. Οικονομικά πρέπει να προσέξετε γιατί θα εμφανιστούν έξοδα αλλά και εσείς θα έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε.

Φεγγάρια του μήνα: στις 8/8/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (επηρεάζει τέλη β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα) μιλά για ένα νέο εργασιακό χώρο, πιθανόν αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας και πρέπει να προσαρμοστείτε σε κάτι τελείως καινούργιο. Η Πανσέληνος, στις 22/8 στο ζώδιο σας (επηρεάζει αρχές α΄δεκαημέρου (μηδενική μοίρα ) και τέλος γ΄δεκαημέρο γύρω από την 29η μοίρα) θα σας αναγκάσει να στρέψετε την προσοχή στα συναισθήματα σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας. Είναι για το καλό σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 1/8 και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 4/8, σας πιέζει ψυχολογικά, κυρίως γιατί πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι β΄δεκαήμερου, από την 10η έως την 14η μοίρα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! ζώδια Αύγουστος 2021

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ