DIY φτιάξτε το δικό σας βάζο με τα καλοκαίρια σας

Όλοι έχουμε στο σπίτι γυάλινα βάζα που μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε θησαυρούς αναμνήσεων! DIY φτιάξτε το δικό σας βάζο με τα καλοκαίρια σας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα γυάλινα βάζα ή μπουκάλια που πολλά από αυτά κάθονται στα ντουλάπια μας μπορούν να μετατραπούν σε ευφάνταστα διακοσμητικά με τη δική μας πινελιά! DIY βάζο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Έχετε άδεια γυάλινα μπουκάλια; Δείτε ιδέες για να τα διακοσμήσετε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε ένα μικρό γυάλινο βάζο με μεταλλικό καπάκι για να φτιάξουμε ένα χαριτωμένο διακοσμητικό με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Ένα βάζο στο οποίο εγώ συγκέντρωσα τα ως τώρα κοχυλάκια και πετρούλες που έχει μαζέψει η Κωνσταντίνα μου τα τελευταία δύο χρόνια από τις θάλασσες.

Ένα βάζο που ονόμασα τα δικά μας καλοκαίρια και εκεί αποθηκεύει η Κωνσταντίνα, η κόρη μου, τους καλοκαιρινούς θησαυρούς της!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και τα υλικά ακόμα λιγότερα. Επιλέξτε ένα γυάλινο βάζο που σας αρέσει και στον πάτο του προσθέστε μερικές χρωματιστές πετρούλες. Στην συνέχεια τοποθετήστε τα κοχύλια, τις πετρούλες ή ό,τι άλλο θέλετε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Μια ωραία ιδέα θα ήταν να τοποθετήσετε και μια φωτογραφία σας και κάθε βάζο να αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο έτος.

Στο καπάκι εμείς κολλήσαμε και ένα αυτοκόλλητο τύπου μαυροπίνακα και έγραψα με λευκό ανεξίτηλο μαρκαδόρο “τα καλοκαίρια μας”. Αν έχετε κάποια επιπλέον διακοσμητικά που θα ταίριαζαν και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του βάζου θα ήταν καλή ιδέα! Εμείς χρησιμοποιήσαμε διακοσμητικούς αστερίες και έναν κρεμαστό ξύλινο αστερία για να συνθέσουμε το τελικό μας αποτέλεσμα.

Το βάζο μας είναι έτοιμο και γεμίζει αυτές τις ημέρες από την μικρή μου Κωνσταντίνα με αναμνήσεις και καλοκαιρινούς θησαυρούς! Αποθηκεύστε τις αναμνήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέα με τα παιδιά σας… Είναι η συμβουλή που δίνω σε όλους μας! Σας φιλώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ