Τα απολύτως απαραίτητα – Back to School

Ποια είναι τα 3 βασικά πράγματα που χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά; Τα απολύτως απαραίτητα – Back to School

Η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να αγοράσεις εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού σου. Άλλα είδη χρειάζονται για το δημοτικό και άλλα για το λύκειο. Ενώ στο λύκειο οι μαθητές συνήθως επιλέγουν μόνοι τους μια νέα σχολική τσάντα πλάτης ή κασετίνα, στο δημοτικό σχολείο η ευθύνη αυτή ανήκει στους γονείς.

Πώς να ξεκινήσεις να προγραμματίζεις τις αγορές για την επόμενη σχολική χρονιά; Πρώτα απ’ όλα από έναν γενικό καθαρισμό! Τακτοποίησε το γραφείο μαζί με το παιδί σου. Ρίξε μια ματιά στην ντουλάπα και δες ποια πράγματα έχουν γίνει πλέον μικρά για το παιδί σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

  1. Παιδικά σακίδια πλάτης 

Πώς να επιλέξω ένα σακίδιο για το παιδί μου;

Η επιλογή παιδικού σακιδίου είναι εξαιρετικά σημαντική από την άποψη της πρακτικότητας και της εργονομίας. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα εξής στοιχεία:

  • Βάρος και όγκος ανάλογα με την σχολική βαθμίδα που ανήκει το παιδί
  • Ιμάντες στήριξης
  • Υλικά που είναι εύκολα στο καθάρισμα
  • Σχεδιασμός που θα δίνει χαρά στο παιδί μας

  1. Μπουκάλι νερού

Πώς να επιλέξω μπουκάλι νερού για το παιδί μου;

Η επιλογή δεν είναι απλή αφού θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές με βάση τη χρήση του. Να είναι εύκολα στη μεταφορά, να μην αλλοιώνεται η γεύση του νερού, να μη σπάνε και να είναι κατασκευασμένα από υλικά με ασφάλεια στην χρήση τους.

Τα αλουμινένια παγούρια καθώς και τα παγούρια BPA FREE αποτελούν τις πιο safes επιλογές για τα παιδιά αφού δεν σπάνε, καθαρίζονται εύκολα και δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες. Σε κάθε περίπτωση σημαντικό παράγοντα παίζει ο σωστός καθαρισμός τους παγιουριού, όποιο τελικά και αν επιλέξετε. Ένα ενδελεχές καθάρισμα με χλιαρό νερό και ξύδι είναι ιδανικό για την σωστή διατήρηση του παγουριού σας.

  1. Τάπερ

Πώς να επιλέξω τάπερ για το παιδί μου;

Το πλαστικό σκεύος φαγητού είναι γενικά βολικό γιατί είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Υπάρχουν χρώματα και σχέδια που θα ικανοποιήσουν τα γούστα σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε να είναι καλής ποιότητας, να παρέχει ασφάλεια και να είναι BPA FREE.

Ένα γυάλινο δοχείο φαγητού είναι σίγουρα το υψηλότερης ποιότητας προϊόν όμως μη ξεχνάς είναι εύθραυστο και βαρύ. Συνεπώς όπως ακριβώς και στα παγούρια ενδεχομένως ένα ανοξείδωτο τάπερ ή ένα πλαστικό τάπερ καλής ποιότητας να σας λύσουν τα χέρια. Μη ξεχνάς όμως πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε φούρνους μικροκυμάτων και ταυτόχρονα να κάνεις έλεγχο στην στεγανότητά τους.

Σε κάθε περίπτωση όποια και αν είναι η επιλογή σας και στα παραπάνω 3 προϊόντα – τσάντα – παγούρι – τάπερ, δώστε λίγα χρήματα παραπάνω για καλύτερης ποιότητας υλικά για την ασφάλεια του παιδιού σας αλλά και για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Η αγορά των σχολικών ειδών είναι μια ευχάριστη διαδικασία! Χαρείτε την παρέα με τα παιδιά σας! Καλή νέα σχολική χρονιά

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ