Ζώδια της εβδομάδας 20 έως 26 Δεκεμβρίου 2021

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων φέρνει θετικά μαντάτα, αν και δεν μπορείς προσωρινά να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και νιώθεις θυμό, εκνευρισμό. Ζώδια της εβδομάδας 20 έως 26 Δεκεμβρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Καλείσαι να δείξεις ανοχή και πίστη στο Σύμπαν. Νέα από το άτομο που έχεις φάει κόλλημα να περιμένεις…

Υστερόγραφο, στις 23/12, αλλάζουν οι δεσμοί της Σελήνης, το κάρμα και το ντάρμα. Άρχισε να πετάς τα περιττά, να φεύγεις σιγά σιγά από την προσκόλληση.

Ενεργοποιείται ο άξονας Ταύρου, Σκορπιού..

Υστερόγραφο, στις 21/12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, ρίχνει φως σε στόχους και σχέσεις με προοπτική. Όλα γίνονται υπό την επιτήρηση του Κρόνου.

Επηρεάζονται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι

Υστερόγραφο, στις 24/12 το τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού φέρνει πιέσεις, τον εξαναγκασμό, περιορισμό. Θα βγείς από το τούνελ παρόλο που κάτι σε τραβάει προς τα πίσω.

Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του γ΄δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η προσοχή σας στρέφεται σε επαγγελματικά ζητήματα, θέλοντας και μη θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Διανύετε φάση προσωπικής ολοκλήρωσης.  Κριός β’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι πιέσεις σε θέματα οικονομικά, ωστόσο θα υπάρξει  διέξοδος και λύσεις από το πουθενά. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Κριός γ’ δεκαημέρου,θα γίνουν επανεκτιμήσεις και θα αξιολογηθείτε ξανά από πρόσωπα εξουσίας και αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Θέματα καριέρας ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έχετε αλλάξει προσανατολισμό και προχωράτε σε ριζικές αλλαγές. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, νομικά ζητήματα μπαίνουν στο προσκήνιο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η ευκαιρία έρχεται από μακριά και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Μην επηρεάζεστε από άτομα που επιμένουν να σας ρίχνουν την ψυχολογία. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, θα πρέπει να αξιολογήσετε εκ νέου την τοποθέτηση σας απέναντι σε σημαντικά άτομα της ζωής σας και να δώσετε μια νέα πνοή στην προσωπική σας κατάσταση. Αναμένονται επιστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Προχωράτε προς νέες συμμαχίες και θέλετε να ξεκαθαρίσετε από το παρελθόν. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε μια άστατη ψυχολογία που συνεχίζετε να την κρύβετε καλά, και αυτό βέβαια βοηθάει στο να διατηρηθούν οι ισορροπίες , μέρες που είναι. Ερωτικά πάθη και μυστικά ξαφνικά πήγαινε έλα, αναμένονται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως κάτι βελτιώνετε και λειτουργεί υπέρ σας μέσα στον κόσμο που κινείστε μη φοβάστε να ακολουθήσετε τις αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η προσοχή σας είναι στραμμένη στα σχέδια σας, στην σχέση σας και ευνοείστε από τα κοντινά σας πρόσωπα.  Θεραπεύετε παλιά τραύματα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτές τις μέρες, να ταξιδέψετε και να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται , μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έχετε ανεβασμένη ψυχολογία και είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε έναν έρωτα από τον παρελθόν και μερικοί από εσάς, μια καινούργια κατάσταση. Η αγάπη αλλά και μια καλή συμφωνία σας χτυπάει την πόρτα!

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μπορείτε να κάνετε άλματα πλέον μέσα στον εργασιακό χώρο και αυτό θα σας φέρει ανακούφιση αλλά και υπερβολική κούραση. Ερωτικά μηνύματα σας εξιτάρουν. Λέοντα β΄δεκαημέρου, διανύετε φάση δυναμικών ευκαιριών και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να ξεχωρίσετε μέσα στον χώρο που κινείστε. Συζητήσεις , εξομολογήσεις. Πιέσεις λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ξεχωρίζετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και στο χέρι σας είναι να διαχειριστείτε άτομα, καταστάσεις που σας κουράζουν ψυχολογικά. Ασχοληθείτε με ψυχανάλυση και έναν έρωτα που σας μεταμορφώνει.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, δίνετε πλέον μεγάλη σημασία στην ερωτική σας κατάσταση και θέλετε να βγείτε από σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Σχέσεις με άτομα νεώτερα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για αυτό. Μηνύματα , καυτές συναντήσεις και μια επιπόλαιη διάθεση σας οδηγεί εκτός ορίων. Ο φιλικός σας κύκλος αλλάζει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, βιώνετε κρίσεις στην ερωτική σας κατάσταση και μερικές φορές νιώθετε ισχυροί και άλλες, ανίσχυροι. Θολό το τοπίο και τίποτα δεν ξεκαθαρίζει.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, στρέφετε την προσοχή σας σε οικογενειακά ζητήματα και θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Συζητήσεις γύρω από ένα ακίνητο. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε οικονομικά αρκετά πιεσμένοι, ωστόσο δεν θα το βάλετε κάτω. Έχετε ευκαιρία να βγείτε από το τούνελ. Ο έρωτας σας κλείνει το μάτι. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, βιώνετε εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο , καθώς υπάρχουν ακόμα ανοιχτά ζητήματα και δεν βλέπετε να έρχονται λύσεις. Σχέση με άτομο που θέλει να έχει τον έλεγχο. Ουτοπία, εξιδανίκευση. Προσοχή στην φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, περνάτε από το σκοτάδι στο φως , αυτές τις μέρες μια που συνειδητοποιείτε τις δυνατότητες σας και αλλάζετε προσανατολισμό. Σχέσεις με μελλοντικούς συνεργάτες αναπτύσσονται. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε φάση δυναμικών εξελίξεων , μια που συζητάτε την προοπτική μιας νέας συνεργασίας. Ευκαιρίες μέσα από άτομα που γνωρίζετε χρόνια. Επαγγελματικές αλλά και προσωπικές συζητήσεις .. αναμένονται. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, διανύετε φάση δυναμική, όπου ο ρόλος σας, η θέση σας αναβαθμίζεται μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Ερωτικά καλέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, και συζητάτε με μελλοντικούς συνεργάτες προτάσεις που σας κάνουν να χαμογελάτε. Διευκολύνσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου, νιώθετε πίεση μέσα στην καθημερινότητα, ωστόσο είστε μέσα σε κλίμα αλλαγών και θα ευνοηθείτε σε εργασιακά ζητήματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση είναι ασταθής, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ο έρωτας γίνεται γλυκός, τρυφερός. Εξομολογήσεις που σας κάνουν να χαμογελάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας, μπαίνετε σε φάση επαναξιολόγησης και θα εκτιμήσετε εκ νέου τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ευνοείστε σε χρόνιες σχέσεις, συνεργασίες. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ζείτε τυχερές μέρες και μπορείτε να ξεπεράσετε τις κρίσεις του παρελθόντος. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, έχετε αναλάβει δυναμικούς ρόλους μέσα στην καθημερινότητα σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας από το περιβάλλον σας. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται. Ερωτική νίκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε το περιβάλλον σας με μια εσωστρέφεια , ίσως γιατί θέλετε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Ενασχόληση με την μεταφυσική. Εναλλακτικές θεραπείες. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, κρυφές ευκαιρίες έχετε να διορθώσετε την ερωτική σας κατάσταση ή να νικήσετε το παρασκήνιο μέσα στο χώρο που εργάζεστε. Ξεπεράστε τους φόβους σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε ευκαιρίες να υλοποιήσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, αρκεί να εμπιστευτείτε το σύμπαν και φυσικά τις δυνάμεις σας. Μηνύματα και ερωτικά καλέσματα αναμένονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄δεκαημέρου, ο φιλικός κύκλος σας υποστηρίζει αυτό το διάστημα και νιώθετε πως έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με χαμόγελο και ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας με την απαιτούμενη υπευθυνότητα. Έχετε μια σιγουριά που μαγεύει το περιβάλλον σας. Αποφύγετε οτιδήποτε αρνητικό.   Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, εκπληρώνονται επιθυμίες αυτές τις μέρες και έχετε πραγματικά την τύχη με το μέρος σας. Αξιοποιείστε σωστά το χρόνο σας για να συνδεθείτε με τα άτομα που σας στηρίζουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ