Ιδέες για χρήσιμα δώρα σε νέους γονείς

Τι δώρο να πάρεις στους νέους γονείς για το νέο μέλος της οικογένειάς τους; Σκοπός σου είναι να τους κάνεις την ζωή λίγο πιο εύκολη αγοράζοντας τους κάτι χρηστικό. Μερικές ιδέες για ένα τέτοιο δώρο παρουσιάζονται παρακάτω. Ιδέες για χρήσιμα δώρα σε νέους γονείς

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η γέννηση ενός μωρού είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα σε αυτόν τον κόσμο. Το να παίρνεις στην αγκαλιά σου ένα μικρό πλασματάκι που δημιουργήθηκε από την ένωση δύο ανθρώπων και σχηματίστηκε μέσα στο σώμα της γυναίκας είναι η πιο γλυκιά αίσθηση που σε γεμίζει απίστευτο δέος. Ιδέες για χρήσιμα δώρα σε νέους γονείς.

Βέβαια, ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα μικρό και ευαίσθητο οργανισμό που χρειάζεται υπερβολική προσοχή, η ζωή των νέων γονέων είναι πολύ κουραστική και απαιτητική. Το ξύπνημα μέσα στην νύχτα, ο θηλασμός, το άγχος του να μην πάθει το τίποτα το μωρό, ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι τις πρώτες μέρες είναι πράγματα που ταλαιπωρούν σωματικά και ψυχικά και τους δυο γονείς.

Σαν συγγενής ή φίλος, είναι καλή σκέψη αλλά και υποχρέωσή σου να πάρεις ένα δώρο για να συγχαρείς τους νέους γονείς για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, αλλά και να τους κάνεις την ζωή λίγο πιο εύκολη αγοράζοντάς τους κάτι χρηστικό. Μερικές ιδέες για ένα τέτοιο δώρο παρουσιάζονται παρακάτω.

  1. Παιχνίδια

Από την στιγμή που μιλάμε για παιδάκι, ένα παιχνίδι θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό. Και πραγματικά είναι μια εξαιρετική ιδέα. Καλό θα ήταν, βέβαια, το παιχνίδι που θα προτιμήσεις να είναι κάτι εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ώστε να αρχίσει από νωρίς το μωράκι να δέχεται πολλά ερεθίσματα. Παιχνίδια με πλαστικά πολύχρωμα κυβάκια για κατασκευές ή παιχνίδια που “μιλάνε”, παζλ και μουσικά όργανα είναι μερικά από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια από το MR WOLF TOYS που θα ξετρελάνουν το παιδάκι.

  1. Λευκά είδη

Αποκλειστικά για τους γονείς, τα λευκά είδη μπορούν να διευκολύνουν την ζωή τους αφάνταστα. Μια κουβέρτα για να είναι αυτοί και το παιδάκι τους ζεστά, ριχτάρια για τους καναπέδες, ώστε να μην έρθει η καταστροφή αν γίνει κάποιο ατύχημα, σεντόνια και πετσέτες για να τα αλλάζουν συχνά είναι ιδέες δώρων που μπορεί να ακούγονται λίγο βαρετές αλλά τα δώρα αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμα.

  1. Βιβλία ψυχολογίας

Είτε πρόκειται για νέους ή πιο έμπειρους γονείς, είναι σημαντικό να αφιερώνουν χρόνο στο να διαβάζουν παιδοψυχολογία και γενική ψυχολογία, ώστε να είναι πιο εύκολο να εξηγούν κάποιες συμπεριφορές των παιδιών τους και να γνωρίζουν ποια είναι η σωστή στάση και αντίδραση του γονιού. Μπορείς να τους γλιτώσεις λίγο χρόνο με το να πας εσύ να ψάξεις στα βιβλιοπωλεία ένα προϊόν που θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο μοντέρνοι και ανεκτικοί γονείς, ώστε εκείνοι να πρέπει απλά να το διαβάσουν. Οι πωλητές μπορούν να σε βοηθήσουν στην αναζήτηση του κατάλληλου δώρου, καθώς θα σου δείξουν μια τεράστια ποικιλία με τα βιβλία ψυχολογίας του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη αλλά και άλλων που εστιάζουν στην ψυχολογία των παιδιών.

  1. Δώρο μια έξοδο

Μια πιο μοντέρνα ιδέα είναι να τους χαρίσεις τον χρόνο σου. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη του να περάσεις μία ή δύο ώρες με ένα μικρό παιδί, μπορείς να προτείνεις στους γονείς να κανονίσουν μια έξοδο οι δυο τους, για να ξεσκάσουν λίγο, ενώ εσύ θα είσαι στο σπίτι τους και θα προσέχεις το παιδί – φυσικά, χωρίς κάποια χρέωση για τον χρόνο σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ