22/2/22: Τwosday. Είναι η πιο ισχυρή μέρα της χρονιάς;

Σήμερα, 22/2/22 είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην διασύνδεση, την εγγύτητα, την κοινωνικότητα, την ενσυναίσθηση και παράλληλα πρόκειται για την πιο ισχυρή της χρονιάς. 22/2/22: Τwosday. Είναι η πιο ισχυρή μέρα της χρονιάς;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ο Φεβρουάριος του 2022 είναι γεμάτος σπάνιες και ιδιαίτερες ημερομηνίες. Η 2 Φεβρουαρίου 2022 μία από αυτές, επειδή είναι παλίνδρομη. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζεται το ίδιο προς τα πίσω και προς τα εμπρός (2/2/22).

H Aμερικανίδα celebrity αστρολόγος, Aliza Kelly έγραψε στο Allure πως “μερικοί άνθρωποι βλέπουν έναν επαναλαμβανόμενο αριθμό, ως μια επιβεβαίωση, ένα είδος πράσινου φωτός που τους ανάβει το σύμπαν, για να τους ενημερώσει ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο ή ότι προστατεύονται, ή ως έχουν έναν οδηγό ή ένα πνεύμα που επικοινωνεί μαζί τους.

Ο Markovsky εξηγεί πως “ένα άλλο παράδειγμα αποφένιας είναι η αστρολογία, που συνδέει οπτικά τα αστέρια σε αστερισμούς. Αυτά είναι τα γνωστά ζώδια. Κάθε ζώδιο συνδέεται με έννοιες που σχετίζονται με το αντίστοιχο αντικείμενο του (πχ του σκορπιού είναι οι δαγκάνες κοκ). Ωστόσο, αυτά τα σημάδια δεν υπάρχουν στον ουρανό με καμία φυσική έννοια και το όλο σύστημα αποτυγχάνει σε επιστημονικές δοκιμές”.

Παίρνουμε τις ρίζες του 02, του 22 και του 2022. Έχουμε το 2 το 4 και το 6. Τα προσθέτουμε και βγαίνει το 12. Άρα, το 3 είναι ‘ο αριθμός του πεπρωμένου’. Συνδέεται με την αισιοδοξία και τη χαρά. Είναι σύμβολο αυτοπεποίθησης και θυμίζει την ανάγκη να υψηλής αυτοεκτίμησης, ανά πάσα στιγμή. Η ενέργεια του 3 μας ενθαρρύνει να εκφραστούμε.

Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων. Σήμερα, ως εκ τούτου, θα μπορούσε να πει κανείς πως η δύναμη του 2 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία, σύμφωνα με την αριθμολόγο Τζοάνα Ογκούστα.

Έχει σχέση με τον συμβιβασμό και την αποδοχή, τη συμπόνοια και την αρμονία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ