Φεβρουάριος 2022. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται και θα γίνει η ένωση. Αφήνεσαι στις επιθυμίες σου. Ρισκάρεις, πιστεύεις περισσότερο στην τύχη και στον έρωτα σου. Φεβρουάριος 2022. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Να ένας μήνας, ο μήνας των Ερωτευμένων που θα σε βγάλει από την ασφαλή σου ζώνη, γιατί κάνεις επιλογές, βλέπεις οράματα, γεννάς το αύριο σου. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι κινείσαι, ρισκάρεις, πιστεύεις περισσότερο στην τύχη σου, στον έρωτα σου.

Υστερόγραφο, στις 16/2/22 οι αιώνιοι εραστές, Αφροδίτη, Άρης συναντιούνται και θα γίνει η ένωση, μέσα στην ύλη, αφήνεσαι σε λάγνες επιθυμίες. (Love Story-after Valentine)

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του β΄δεκαημέρου γύρω από την 16η μοίρα.

Υστερόγραφο, ο Ερμής σε ορθή φορά από τις 14/2, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα διορθώσει επικοινωνιακά ευτράπελα και κυρίως τις απόψεις σου περί ελευθερίας και έρωτα. Αναθεωρείς.

Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι α΄ έως μέσα β’ δεκαημέρου.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος δίνει λύσεις σε θέματα οικονομικά, όμως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με πρόσωπα κύρους και πιθανόν οι όροι σας να γίνουν αποδεκτοί. Στις 16/2/22 η σύνοδος Αφροδίτη, Άρη στον Αιγόκερω μιλάει για τύχη και φέρνει ερωτική γνωριμία μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Γεννιούνται διλήμματα. Ο Ερμής σε ορθή φορά από τον Υδροχόο σταδιακά εξομαλύνει τις συγκρούσεις, καθώς εσείς ετοιμάζεστε για μια μεγάλη αλλαγή. Η ενασχόληση σας με κάτι καινούργιο ξενίζει. Ερωτικά πήγαινε έλα και πιθανόν ξαφνικοί χωρισμοί.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) πιέζει για ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο, καθώς ξεκινάτε μια νέα ζωή, μπορεί και να μετακομίζετε..   Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) θα σημάνει την έναρξη μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, και αναγκάζεστε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22   το εξάγωνο Δία, Ουρανού φέρνει ξαφνικές λύσεις, διευκολύνσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, παροχές από κρυφές πηγές, υποστήριξη από άτομα κύρους. Μεγάλη πνευματική αναζήτηση, εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα δώσει λύσεις σε αρκετά προβλήματά σας, και είστε ψύχραιμοι να αντιμετωπίσετε πιθανές αντιξοότητες (κυρίως του β΄ δεκαημέρου, λόγω Κρόνου).  Στις 16/2/22 με τη σύνοδο Αφροδίτης, Άρη, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε για λόγους αναψυχής, κινητοποιείστε αρκετά και έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Αγαπάτε όμως από απόσταση. Ο Ερμής σε ορθή φορά από τον Υδροχόο θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα καριέρας και την θέση σας μέσα στην επαγγελματική αρένα. Πολλές φορές θα συγκρουστείτε με πρόσωπα εξουσίας και άλλες θα συνθηκολογήσετε, γιατί αυτό θα συμφέρει να κάνετε.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) φέρνει συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, είναι σαν να ζείτε τον ίδιο εφιάλτη, έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις.   Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2 (επηρεάζει γ΄ δεκαημέρου γύρω από την 27η μοίρα) φέρνει λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα, βγαίνετε από αδιέξοδα και θα επικρατήσει ηρεμία μέσα στο σπιτικό σας. Κέρδη από ακίνητη περιουσία.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού θα δημιουργήσει καλή ψυχολογία, καθώς στηρίζεστε από το περιβάλλον σας για νέα ξεκινήματα. Αναδείξτε τα ταλέντα σας και κερδίστε τις εντυπώσεις. Μια φιλική γνωριμία σας συναρπάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος σας βάζει σε τροχιά εκκινήσεων, ωστόσο θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, όπου δεν θα ξέρετε τι να επιλέξετε. Προσεκτικά πρέπει να κινηθείτε,   στις 16/2/22 με την σύνοδο Αφροδίτης, Άρη, καθώς η ερωτική σας κατάσταση επηρεάζει σημαντικά σοβαρές σχέσεις, αλλά και την οικονομική σας πραγματικότητα. Δείτε με επιφύλαξη κάποιες νέες προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία. Ο Ερμής, ο πλανήτης σας, σε ορθή φορά από τον Υδροχόο οδηγεί σε νέες αναζητήσεις, διευκολύνεστε σημαντικά, εάν συνδέεστε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, και πιθανόν, τώρα να πραγματοποιήσετε ταξίδια που θα ωφελήσουν την καριέρα σας. Νομικά ζητήματα ευνοούνται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) βοηθάει στο να βγείτε από αδιέξοδα, ωστόσο πρέπει να πάρετε τα ρίσκα σας και το περιβάλλον σας παραμένει αρκετά ουδέτερο. Σχεδιασμός για ταξίδια και νέες επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα)  είναι αρκετά ερωτική, επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας και βοηθάει σε νέα ξεκινήματα, αφού κλείσετε εκκρεμότητες που σας τραβάνε πίσω.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22   το εξάγωνο Δία, Ουρανού θα δώσει ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο, και νέες προτάσεις από πρόσωπα εξουσίας θα ανοίξουν κλειστές πόρτες. Γνωριμία συναισθηματική. Πιθανόν σχέση κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσωπικών ξεκαθαρισμάτων και παρά τις αντιξοότητες θα βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 16/2/22 στον Αιγόκερω, δίνει προβάδισμα σε σχέσεις και συνεργασίες και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται, σε ορθή φορά στον Υδροχόο και βοηθάει στο να επιλύσετε οικονομικές διαφορές και να κλείσετε εκκρεμότητες που σας ταλάνιζαν καιρό.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) γεννά άγχος και φόβους σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση.  Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ηρεμία και προσπαθήστε να κινηθείτε με διπλωματία. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα)  θα δώσει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εάν αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων και θα κλείσει ο κύκλος της ανασφάλειας.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού δίνει ευκαιρίες, φίλοι στηρίζουν τα όνειρα σας. Μια επιθυμία πραγματοποιείται.

ΛΕΩΝ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας αλλαγών, όπου και θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις και θα μεταμορφωθεί η εργασιακή σας κατάσταση. Εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και σε σχέσεις με συναδέλφους αναμένονται στις 16/2/22, με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης στον Αιγόκερω και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μερικοί από εσάς θα αλλάξετε τον χώρο εργασίας ή διαμονής. Η καθημερινότητα σας είναι ερωτική. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά από τον Υδροχόο, οδηγεί σε προσωπικές εκκινήσεις, ότι είχε κολλήσει το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα προχωρήσει και πιθανόν να αποφασίσετε μια νέα σχέση, ή ακόμα και μια συγκατοίκηση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) οδηγεί σε αποφάσεις γύρω από την προσωπική σας κατάσταση, και θα γεννηθούν αρκετά διλήμματα.  Η Πανσέληνος, στο ζώδιο σας,  στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα),   θα σημάνει την αρχή μιας νέας σχέσης και το τέλος ενός κύκλου που σας είχε δυσκολέψει.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού δίνει τη δυνατότητα να βγείτε από καταστάσεις που σας περιορίζουν και να ταξιδέψετε προς νέους προορισμούς. Σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και από απόσταση ευνοούνται.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας ερωτικός και φυσικά δεν θα πλήξετε, πιθανόν όμως να μπερδευτείτε. Σαγηνεύετε τους άλλους, αλλά και εσείς μαγνητίζεστε από το άτομο που εκδηλώνει πάθος για εσάς. Στις 16/2/22, με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης θα ζήσετε έντονες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Κατευθύνεστε σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.  Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά από τον Υδροχόο, βοηθάει στο να βρεθούν λύσεις σε εργασιακά ζητήματα και να ξεπεράσετε δυσκολίες που σας είχαν δυσαρεστήσει. Συναδελφικές σχέσεις εξομαλύνονται. Μπορεί να οργανώσετε το πρόγραμμα σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) φέρνει νέα ξεκινήματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, και πιθανόν να αλλάξει η καθημερινότητα σας.   Η Πανσέληνος, στον Λέοντα στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα),  θα σας πιέσει συναισθηματικά για να προχωρήσετε προς αλλαγές που είναι αναγκαίες τώρα να γίνουν.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού βελτιώνει την προσωπική σας ζωή, και εμφανίζονται τα κατάλληλα πρόσωπα που είναι συναισθηματικά διαθέσιμα. Ο έρωτας έρχεται από μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας γενικών ανακατατάξεων και θα ασχοληθείτε αρκετά με την οικογενειακή σας κατάσταση, αλλάζοντας τα δεδομένα.  Με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης στις 16/2, στον Αιγόκερω, θα ζήσετε έντονες στιγμές μέσα στο σπίτι σας και κάποιοι  θα βρεθείτε σε ένα νέο προσωπικό καταφύγιο. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά από τον Υδροχόο,  θα βοηθήσει την ερωτική σας ζωή, όπου και πιθανόν να κατασταλάξετε, μετά από μια κρίσιμη επανασύνδεση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) οδηγεί σε μια νέα ξαφνική γνωριμία που θα σας συναρπάσει και πιθανόν γεννήσει διλήμματα.  Η Πανσέληνος, στον Λέοντα  στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα),  θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας και η δραστηριοποίηση σας μέσα σε μια συλλογική δραστηριότητα θα σας αναζωογονήσει.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού φέρνει ευκαιρίες που θα διευκολύνουν την εργασιακή σας πραγματικότητα και οικονομικά θα νιώσετε ανακούφιση. Η ερωτική σας κατάσταση κατευθύνει τη ζωή σας προς νέους προορισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας σημαντικών αλλαγών, μια που επικεντρώνεστε περισσότερο στους στόχους σας και επιθυμείτε άμεσα αποτελέσματα. Με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης στις 16/2 στον Αιγόκερω, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια προσπάθεια σας και θα ικανοποιηθείτε από τα αποτελέσματα. Ερωτικά είστε αρκετά ανεβασμένοι, και το φλερτ θα επικρατήσει μέσα στην καθημερινότητα σας. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά από τον Υδροχόο, βελτιώνει οικογενειακές σχέσεις, αλλά και συναισθηματικά θα μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) φέρνει συναισθηματικές συγκρούσεις, αγωνία γύρω από ένα προσωπικό άνοιγμα που σκέφτεστε να επιχειρήσετε.  Η Πανσέληνος, στον Λέοντα στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα),  οδηγεί στην πραγμάτωση επαγγελματικών στόχων, καθώς και πρόσωπα εξουσίας στηρίζουν τις προσπάθειες σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού θα γεννήσει τις κατάλληλες προοπτικές για να προχωρήσει μια προσωπική κατάσταση ή επαγγελματική συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας κρίσιμος για την επαγγελματική σας πορεία, καθώς είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε ότι μέχρι πρότινος δεν λειτουργούσε, όπως θα θέλατε.  Έτσι και  με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης στις 16/2 στον Αιγόκερω, και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα αλλάξει σημαντικά η οικονομική σας κατάσταση.  Συγχρόνως ο έρωτας  θα σας χτυπήσει την πόρτα. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά από τον Υδροχόο, θα  δώσει λύσεις σε επικοινωνιακά προβλήματα, υπογραφές συμβολαίων και νέες συμφωνίες μέσα από το διαδίκτυο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) γεννά ερωτηματικά γύρω από την ολοκλήρωση σχεδίων και τα διλήμματα σας ακολουθούν.  Η Πανσέληνος, στον Λέοντα  στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα), ανοίγει τους ορίζοντες σας και αναζητάτε την τύχη σας, εκτός των ασφαλών ορίων σας. Έναρξη νέας επαγγελματικής στέγης, ταξίδι, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αναμένονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22 το εξάγωνο Δία, Ουρανού  αλλάζει σημαντικά την πραγματικότητα σας και αναμένονται εξελίξεις στην εργασιακή σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας σοβαρών διεκδικήσεων και είστε αρκετά αποφασισμένοι να απαλλαγείτε από τα κακώς κείμενα και να δημιουργήσετε μια νέα κατάσταση. Με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης στις 16/2, στο ζώδιο σας, ο έρωτας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και θα περάσετε στιγμές αξέχαστες με το ταίρι σας. Προσοχή σε παράνομες καταστάσεις.  Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά από τον Υδροχόο, θα δώσει λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα και μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας μέσα από μια νέα πηγή εσόδων.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) οδηγεί σε νέες εκκινήσεις που θα αυξήσουν το εισόδημα σας , αλλά πρέπει να ανταποκριθείτε και σε πολλά έξοδα.  Η Πανσέληνος, στον Λέοντα στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα), γεννά ψυχολογικές διακυμάνσεις, γύρω από  μια ερωτική σχέση και νιώθετε παγιδευμένοι σε ακραία συναισθήματα. Υπάρχει διέξοδος.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού φέρνει γεγονότα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και αναδιοργανώνετε την ζωή σας, τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας με αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και νιώθετε αρκετές φορές σύγχυση ή υπερβολικό άγχος. Με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης στις 16/2, στον Αιγόκερω θα ζείτε ένα ερωτικό ειδύλλιο, μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας, πιθανόν μυστικά. Προσοχή σε παράνομες σχέσεις. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά στο ζώδιο σας, βοηθάει στην αποκατάσταση σχέσεων, οργάνωση σχεδίων και στην έναρξη νέων επαγγελματικών συνεργασιών.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) οδηγεί σε αναγκαστικά ξεκαθαρίσματα και πιέζεστε να αποχαιρετίσετε το παρελθόν.  Η Πανσέληνος, στον Λέοντα  στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα),  κλείνει κύκλους, δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σας ευεργετεί, καθώς απαλλάσσεστε από ξένα βάρη.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης, ευνοεί οικογενειακά ζητήματα και διευκολύνεστε σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Οικονομική στήριξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας εξωστρέφειας, καθώς ταξιδεύετε παρέα με νέους φίλους και θα τονωθεί αρκετά η δημόσια ζωή σας. Με τη σύνοδο Άρη, Αφροδίτης στις 16/2, στον Αιγόκερω, ο έρωτας ξεπηδάει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ορθή φορά από τον Υδροχόο, σας βοηθάει να τονώσετε σχέσεις έντονα συναισθηματικές και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα επικοινωνίας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 1/2/2022 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) φέρνει πιέσεις γύρω από μια συναισθηματική σχέση που παραμένει μυστική. Στροφή προς την μεταφυσική, εναλλακτικές θεραπείες.  Η Πανσέληνος, στον Λέοντα  στις 16/2/2022 (επηρεάζει γ΄ δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα), γράφει το τέλος στην μέχρι πρότινος άχαρη εργασιακή σας κατάσταση και θα προχωρήσετε προς νέες εκκινήσεις.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 18/2/22  το εξάγωνο Δία, Ουρανού  θα σας απογειώσει, και σίγουρα ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί με ευκολία. Θέματα επιμόρφωσης, δραστηριοποίηση μέσα από το διαδίκτυο, και αγοραπωλησίες ευνοούνται ιδιαίτερα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ