Τα οφέλη των παζλ για μικρούς και μεγάλους που ίσως δε γνωρίζατε.

Ένα παζλ μικρό ή μεγάλο, με λίγα ή πολλά κομμάτια, έχει κερδίσει επάξια τη θέση του σε κάθε σπίτι και όχι άδικα!  Τα οφέλη των παζλ για μικρούς και μεγάλους που ίσως δε γνωρίζατε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα!

Έχει αποδειχτεί πως τα παζλ βοηθούν στη χαλάρωση, τη μείωση του στρες, την συγκέντρωση και βοηθούν σημαντικά στη μνήμη. Είναι από τα πιο διαχρονικά αλλά και οικονομικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες που τα οφέλη τους είναι πλούσια για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά στις μικρές ηλικίες τα παζλ βοηθούν τα παιδιά στην συγκέντρωση, στο να συντονίζουν χέρια και μάτια, στο να είναι υπομονετικά και πολλές φορές να λειτουργούν ομαδικά για να καταφέρουν ένα τελικό αποτέλεσμα.

Παζλ με τους αγαπημένους χαρακτήρες του Αρκά

Όταν τα παζλ έρχονται να παντρέψουν το παιχνίδι με αγαπημένους χαρακτήρες του Αρκά τότε η διασκέδαση πολλαπλασιάζεται. Αυθεντικές γελοιογραφίες με την γνήσια υπογραφή του δημιουργού Αρκά και σε έκδοση για παιδιά αλλά και σε έκδοση για ενήλικες. Ποιος δεν έχει ταυτιστεί με τους χαρακτήρες αυτούς, που προσφέρουν γέλιο μέσα από καθημερινές καταστάσεις της ζωής μας; Η Giochi Preziosi Hellas μας παρουσιάζει τα νέα της παζλ για μικρούς και μεγάλους που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν!

Το παζλ για παιδιά αποτελείται από 200 XL κομμάτια ενώ το παζλ των ενηλίκων αποτελείται από 1.000 κομμάτια. Και τα δύο θα τα βρείτε σε διαφορετικά σχέδια στο www.gptoys.gr από Giochi Preziosi Hellas καθώς και σε καταστήματα παιχνιδιών!

Φτιάξτε τη διάθεσή σας!

Φτιάχνοντας ένα παζλ με τα παιδιά σας είτε και οι ίδιοι μόνοι σας ξέρετε πως θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας και θα φτιάξετε στο τέλος ένα έργο με το οποίο φυσικά και μπορείτε να στολίσετε το σπίτι σας. Απολαμβάνετε δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Για τη γιαγιά και τον παππού.

Σε ηλικιωμένους ανθρώπους η δραστηριότητα αυτή συνίσταται ιδιαιτέρως και αποτελεί τέλεια ιδέα εσείς ή τα παιδιά σας να φτιάξουν παζλ με τον παππού και τη γιαγιά.Τους βοηθά να παραμένουν σε εγρήγορση, εξασκούν το μυαλό και τη μνήμη τους και φυσικά αποκομίζουν υπέροχες αναμνήσεις!

Teambonding

Το ξέρατε πως η κατασκευή ενός παζλ χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρίες ως teambonding δραστηριότητα; Σκοπός είναι να ενδυναμωθούν οι σχέσεις της ομάδας και να βελτιωθεί η συνεργασία μεταξύ τους.

Εσείς συνηθίζετε να φτιάχνετε παζλ παρέα με τα παιδιά σας ή τους φίλους σας; Αν όχι σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ξεκινήστε σήμερα και απολαύστε τα πολλαπλά οφέλη αυτή της τόσο απλής αλλά ταυτόχρονα τόσο θαυματουργής δραστηριότητας!

Καλή διασκέδαση!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ