Φτιάξτε απλά και εύκολα λαμπάδες με άρωμα καφέ και τριαντάφυλλο!

Κάθε χρόνο, πλέον, συνηθίζω να φτιάχνω λαμπάδες! Φέτος επέλεξα να προσθέσω και λίγο αγαπημένα αρώματα σε αυτές! Φτιάξτε απλά και εύκολα λαμπάδες με άρωμα καφέ και τριαντάφυλλο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Δύο λαμπάδες στο χρώμα της μέντας φέτος για πιο ουδέτερο αποτέλεσμα και αγαπημένα διακοσμητικά στοιχεία όπως ξύλινη τσαγερίτσα, σπάγκο σε φυσικό χρώμα, αποξηραμένα τριανταφυλλάκια, κόκκοι καφέ και πράσινη τύπου τρέσα με πομ πομ.

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερα πράγματα για να φτιάξεις μόνος σου λαμπάδες, ουσιαστικά επιλέγεις τα διακοσμητικά της αρεσκείας σου ή ότι διαθέτεις στο σπίτι σου και με ένα πιστόλι σιλικόνης ξεκινάς την σύνθεση!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Φυσικά μαζί με τις λαμπάδες δεν μπορούν από δίπλα να λείπουν τα παραδοσιακά πασχαλιάτικα κουλουράκια. Φτιαγμένα από τη γιαγιά μας… τις επόμενες ημέρες όμως θα έρθει και η δική μας έκδοση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητική ξύλινη νεράιδα

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ