Μαίος 2022. Τα ζώδια του μήνα

Ο Μάιος, είναι ο Μήνας που μιλάει για επαναθεωρήσεις αξιών αλλά και για τολμηρές εκκινήσεις. Πράξεις που πυροδοτούνται από συναισθήματα ανασφάλειας ή ανάγκη επιβεβαίωσης ή ελέγχου, αναμένονται. Συναισθηματικά επεισόδια. Στις 10/5 ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο που κυριαρχεί στους Διδύμους, θα περιπλέξει τα πράγματα. Μαίος 2022. Τα ζώδια του μήνα – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Το περιβάλλον επιμένει να κόβει την φόρα και θα τεστάρει ποικιλοτρόπως κάθε προσπάθεια, κάθε γέννηση, κάθε Νέα αρχή. 

Πιο συγκεκριμένα, 

Στις 10/5 ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο που κυριαρχεί στους Διδύμους, θα περιπλέξει τα πράγματα, καθώς η προσπάθεια επανασύνδεσης μέσα από τη διαδικασία της συμφιλίωσης και κατανόησης θα κολλάει σε εξωγενείς συνθήκες, που θα παραμένουν ως έχουν και θα εμποδίζουν το “μαζί”. Στις 23/5/22 ο Ερμής θα επιστρέψει στον Ταύρο και όλοι θα επιζητούν την σταθερότητα, ασφάλεια, ωστόσο αυτό θα γίνεται μέσα από επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, και αυτό θα φέρει μια στασιμότητα. Πράξεις που πυροδοτούνται από συναισθήματα ανασφάλειας ή ανάγκη επιβεβαίωσης ή ελέγχου, αναμένονται. Συναισθηματικά επεισόδια. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας επαναπροσδιορίζονται.

Υστερόγραφο, στις 10/5 ο Δίας, ο πλανήτης που μιλά για τύχη, ευημερία και εξέλιξη περνάει στον παρορμητικό Κριό και θα παραμείνει προσωρινά, μέχρι τις 28/10/22, όπου θα επιστρέψει στους Ιχθύες. Σίγουρα αυτό το διάστημα η τύχη βαδίζει παρέα με το ρίσκο, και συγκυρίες επιτρέπουν σιγά σιγά την γέννηση αισιόδοξων σκέψεων και την ελεύθερη έκφραση τους.

Υστερόγραφο, στο ζώδιο του Κριού, εισέρχεται επίσης η Αφροδίτη, στις 2/5 και στις 25/5/22 ο Άρης, και έτσι ο Μαίος είναι ένας μήνας αυξημένων ταχυτήτων, καθώς οι σχέσεις που δημιουργούνται είναι πρωτοποριακές, ελεύθερες, αλλά και με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού. Επιλογές δηλαδή, που χαιδεύουν το “εγώ” και στερούνται συναισθήματος. Μόνο πάθος.     

Υστερόγραφο, Στις  16/5 η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Σκορπιό, θα κόψει τη φορά στα ζώδια, και η αιτία είναι η ενέργεια, το χρήμα, δηλαδή η έλλειψη πόρων, και αυτό είναι το πρόβλημα, υπάρχει το θέλω, η καλή διάθεση αλλά και στενότητα, το δεν μπορώ. Απογοήτευση, πίκρα, αλλά και περισσότερη πίεση για τους σταθερούς, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του γ΄δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα.

SOS Υστερόγραφο,  στις 18/5 η σύνοδος Άρη, Ποσειδώνα στους Ιχθύες μιλά για μυστικισμό, έντονη εσωστρέφεια, ενόραση και ανάγκη έκφρασης των συναισθημάτων. Η πιθανή ματαίωση σχεδίων οδηγεί σε απογοήτευση που εκφάζεται με εθισμό, και κακές επιλογές. Ατονία, πεσιμισμός.

Επηρεάζονται οι μεταβλητοί κυρίως, αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι του γ΄δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ο μήνας σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε με την τύχη πλάι σας, και να τολμήσετε ξεκινήματα που θα σας βγάλουν από την μετριότητα. Αναμένονται επιστροφές, επανασυνδέσεις και έντονη δραστηριότητα (μετ’ εμποδίων) στο διαδίκτυο. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται ιδιαίτερη και νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα να γίνουν. Είστε πιο ανοιχτοί, δεκτικοί στο καινούργιο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30, 31 Μαρτίου) θα φέρει ξεκινήματα γύρω από θέματα σπουδών, επιμόρφωσης,  αλλα και έντονης δραστηριότητας μέσα από το διαδίκτυο. Συζητάτε το ενδεχόμενο πώλησης ενός ακινήτου. Κριός β’ δεκαημέρου, εσείς νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και πιθανόν αυτό να βγαίνει στην πραγματικότητα σας, και να μην έχετε το κουράγιο να προσπαθήσετε κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις.  Η επαφή σας με ένα νέο εργοδότη θα φέρει κάποια προβλήματα και πιθανόν θα πρέπει να επαναθεωρήσετε τον τρόπο που βγάζετε το εισόδημα σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 1 Απριλίου 2022) θα φέρει ξεκινήματα γύρω από θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, αλλα και έντονης δραστηριότητας μέσα από το διαδίκτυο. Συζητάτε το ενδεχόμενο πώλησης ενός ακινήτου. Κριός γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερα σημαντικός ο μήνας , εαν θέλετε να τακτοποίησετε οφειλές, δάνεια και γενικά να επαναθεωρήσετε σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Συνειδητοποιείτε ότι έχετε μπερδέψει το χρήμα με το συναίσθημα. Στις 16/5/22 , η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας πιέσει οικονομικά,καθώς συμμετέχει δυσαρμονικά ο Κρόνος και ίσως έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντος σας για οικονομικούς, κληρονομικούς λόγους. Επιστροφές χρημάτων , ή αλλαγές στον τρόπο εργασίας αναμένονται από τις 23/5/22, που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Πιθανές επασυνδέσεις θα σας απασχολήσουν.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/4/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σας  και θα φέρει καλοτυχία, εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις και τη δυνατότητα εξέλιξης. ταξίδια, επαφές με νέους συνεργάτες , επιχειρηματικά σχέδια αλλά και πιθανόν ένας γάμος, μια δέσμευση για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 21 έως 26 Μαρτίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια Πολλά!

Ταύρος, α’ δεκαημέρου, ο μήνας σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε με την τύχη πλάι σας, καθώς και παρά τις αντίξοοες συνθήκες, κάποιοι θα βρίσκονται δίπλα σας και θα σας στηρίζουν ποικιλοτρόπως. Αναμένονται επιστροφές σε ένα παλιό τρόπο εργασίας, καθώς και επαφές με ένα μυστικό παρασκήνιο. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, περισσότερο όμως θα κινηθείτε επιφυλακτικά και θα αποφύγετε να δημοσιοποιήσετε τα θέλω σας και τον άνθρωπο με τον οποίο εμπλέκεστε. Πιθανόν σχέση με άτομο δεσμευμένο. Από τις 29/5/22 ωστόσο είστε πιο απελευθερωμένοι και θα προσπαθήσετε μια νέα γνωριμία ή θα επενδύσετε στην ήδη υπάρχουσα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 29, 30 Απριλίου και 1 Μαίου) θα φέρει ξεκινήματα γύρω από οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα απασχόληση ή να συζητήσετε εκ νέου μια παλιά συνεργασία σας. Επανασυνδέσεις αναμένονται.΄Ταύρος β’ δεκαημέρου, εσείς νιώθετε αρκετά κουρασμένοι ή ακόμα και πληγωμένοι από έναν κοντινό σας άνθρωπο,  και αυτό θα σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε. Η επαφή με φίλους ωστόσο, θα σας τονώσει, για αυτό καλό θα ήταν να μην αποφύγετε τις κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς και την ενασχόληση σας με την Τέχνη ή με μια ομαδική δραστηριότητα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 2 Μαίου 2022) θα φέρει ξεκινήματα γύρω από οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα απασχόληση ή να συζητήσετε εκ νέου μια παλιά συνεργασία σας. Επανασυνδέσεις αναμένονται.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερα σημαντικός ο μήνας, μια που θα αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις σας για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις.  Στις 16/5/22, η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού,απέναντι σας θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς συμμετέχει δυσαρμονικά ο Κρόνος και θα προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις. Δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε και να καλύψετε ανάγκες τρίτων. Πιθανόν ρήξη, διαζύγιο.  Από τις 23/5/22 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο δεκαήμερο σας, και αναμένονται επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, καθώς και επαναπροσδιορισμός μιας χρόνιας συνεργασίας.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    και θα φέρει καλοτυχία, εσωτερική γαλήνη, αλλά και χείρα βοηθείας, σε όσους περνάνε δύσκολα. Ένα ευνοϊκό προς εσάς παρασκήνιο θα στηρίξει τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμα και μια νέα γνωριμία, θα στηρίξει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Επιτυχία εάν ασχολείστε με τις Τέχνες, είστε καλλιτέχνης ή ασχολείστε με την Μεταφυσική,  αποκλειστικά για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 21 έως 26 Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος, α’ δεκαημέρου, ο μήνας είναι αρκετά σημαντικός μια που δίνετε μεγάλη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια. Είστε σίγουρα πιο κοινωνικοί, εξωστρεφείς και η επαφή με τον φιλικό σας κύκλο θα σας ανανεώσει. Αναμένονται επιστροφές από το παρελθόν και επαναπροσδιορισμός προσωπικών σχέσεων. Δραστηριοποίηση μέσα σε μια ομαδική δραστηριότητα αναμένεται. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα. Από τις 29/5/22 ωστόσο θα κλειστείτε πάλι στον εαυτό σας ή θα ασχοληθείτε με μια μυστική σχέση. Η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30 & 31 Μαίου) θα φέρει ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις, πιθανόν να προχωρήσετε σε μια επανασύνδεση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς κουρασμένοι, καθώς προσπαθείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα στο επαγγελματικό στερέωμα και πολλές φορές θα έρθετε σε σύγκρουση με άτομα εξουσίας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 1 Ιουνίου 2022) θα φέρει ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις, πιθανόν να προχωρήσετε σε μια επανασύνδεση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ιδιαίτερα σημαντικός ο μήνας, μια που θα πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να καθαρίσει το θολό τοπίο και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο να γίνει. Στις 16/5/22 , η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς συμμετέχει δυσαρμονικά ο Κρόνος και νιώθετε αρκετά κουρασμένοι να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εργασιακής σας καθημερινότητας. Πιθανόν αλλαγή εργασίας. Από τις 23/5/22 θα ασχοληθείτε με σχέσεις του παρελθόντος και πιθανόν ένα μυστικό παρασκήνιο. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και μην κάνετε αποκαλύψεις. Προσοχή σε μυστικές επενδύσεις.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    και η δημόσια ζωή σας θα αναγεννηθεί. Τύχη και ευημερία, καθώς και ολοκλήρωση σχεδίων μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Μια φιλία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Μεγάλη αφύπνιση κρυφών ικανοτήτων για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 21 έως 31 Μαίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος, α’ δεκαημέρου, ο μήνας είναι αρκετά ανατρεπτικός και σας φέρνει στην κορυφή, ωστόσο δεν θα λείψουν εντάσεις, κόντρες και διαπληκτισμοί μέσα στην επαγγελματική αρένα. Χρειάζεται να κινηθείτε παρασκηνιακά και να αγκαλιάσετε με σοφία τις σκέψεις σας, πριν προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σχέσεις παράνομες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα . Επιστροφές από το παρελθόν. Από τις 29/5/22 θα έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε ένα δυνατό φιλικό κύκλο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου) θα φέρει ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις, αλλά και μυστικές συνεργασίες θα εξελιχθούν. Κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό να συμβεί, ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Καρκίνος  β’ δεκαημέρου, ακόμα αναζητάτε ένα νέο ενδιαφέρον ή ακόμα και ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους και για αυτό η ψυχολογία σας είναι αρκετά ανεβασμένη, καθώς έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 2 Ιουλίου θα φέρει ξεκινήματε σε προσωπικές σχέσεις , αλλά και μυστικές συνεργασίες ενδέχεται να εξελιχθούν. Κάτι που δεν περιμένατε εδώ και καιρό να συμβεί, ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ο μήνας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως εάν ταξιδεύετε, έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή ακόμα και εαν εμπλέκεστε σε σχέση εξ αποστάσεως. Στις 16/5/22 , η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα επηρεάσει την ερωτική σας κατάσταση και εφόσον εμπλέκεται ο Κρόνος δυσαρμονικά, περιμένετε να κλείσετε έναν κύκλο και να ξεκινήσετε μια καινούργια φάση. Πολλά εμπόδια, ωστόσο μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Από τις 23/5/22 μπορείτε να κάνετε γενικά ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις ζωής. Ο φιλικός σας κύκλος στηρίζει τις προσπάθειες σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    και η κοινωνική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις καθώς και φιλόδοξα σχέδια τώρα ολοκληρώνονται με επιτυχία. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα,  για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 22 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Λέων, α’ δεκαημέρου, o μήνας είναι ιδιαίτερα ερωτικός, μια που έχετε τη δυνατότητα να απλωθείτε πέρα από τα όρια σας, να ταξιδέψετε, και να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Σπουδές, συγγραφικές δραστηριότητες, προβολή μέσα απο τα μέσα μαζικής δικτύωσης αναμένεται. Επίσης θα ασχοληθείτε αρκετά με μια σχέση, πιθανόν με διαφορά ηλικίας ή κουλτούρας, προσπαθώντας να ανακαλύψετε τα συναισθήματά σας. Αναμένονται επιστροφές σε ένα παλιό φιλικό κύκλο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 31 Ιουλίου, 1 Αυγούστου) θα φέρει ξεκινήματα κυρίως εάν δραστηριοποιείστε μέσα σε ομάδες ή συλλόγους. Επίσης, πιθανόν να προχωρήσει μια νέα φιλία και να έρθετε κοντά σε ένα άτομο που σας γοητεύει, έστω και από μακριά. Λέων  β’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και γενικά είστε αρκετά δραστήριοι, προσπαθώντας να βρείτε το νόημα της ζωής. Μπαίνετε σε ένα νέο κόσμο, ωστόσο η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι άστατη, καθώς και οι επιλογές σας. Υπερδραστήριοι σεξουαλικά, μπερδεύετε αρκετά συχνά το συναίσθημα με την ερωτική χημεία. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 2 Αυγούστου, θα φέρει ξεκινήματα κυρίως εάν δραστηριοποιείστε μέσα σε ομάδες ή συλλόγους. Επίσης, πιθανόν να προχωρήσει μια νέα φιλία και να έρθετε κοντά σε ένα άτομο που σας γοητεύει, έστω και από μακριά. Λέων γ’ δεκαημέρου,  ο μήνας έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς θα προσπαθήσετε και θα ξεπεράσετε πληγές του παρελθόντος, κάνοντας μια νέα αρχή. Στις 16/5/22 , η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα επηρεάσει θέματα σπιτιού και την οικογένεια σας, και καθώς εμπλέκεται δυσαρμονικά ο Κρόνος, θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες. Νιώθετε μεγάλη εσωτερική πίεση, συναισθηματική φόρτιση. Θέματα ακινήτου θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Από τις 23/5/22 μπορείτε να ασχοληθείτε πάλι με την εικόνα σας προς τα έξω αλλά και με τα φιλόδοξα σχέδια σας. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας επαναπροσδιορίζονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  και ένα όνειρο ζωής θα σας χαριστεί, κυρίως εαν ασχολείστε με το εξωτερικό , σπουδάζετε ή είστε έτοιμοι να μετακομίσετε. Πιθανόν σχέση εξ αποστάσεως, για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 22 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένος, α’ δεκαημέρου, o μήνας είναι σημαντικός, αρκεί να τακτοποίησετε οικονομικά ζητήματα και να αποφύγετε σχέσεις που σας δοκιμάζουν ψυχικά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες σας και να μιλήσετε ανοιχτά με τα άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και όχι μόνο. Κληρονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Επίσης η λίμπιντο σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη, με αποτέλεσμα να πειραματίζεστε χωρίς όρια και να βάζετε σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις. Επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και προτάσεις για μια νέα θέση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις  30,31 Αυγούστου 2022)θα φέρει επαγγελματικά ξεκινήματα που ενδέχεται να αναβάλλετε, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και να αποφασίσετε εκ νέου για το μέλλον σας. Παρθένος  β’ δεκαημέρου, είστε ακόμα αρκετά μπερδεμένοι στα ερωτικά σας, και αυτό γεννά εντάσεις και παρεξηγήσεις με τα άτομα που συνδέεστε. Φιλικές ή ερωτικές σχέσεις πιθανόν να δοκιμαστούν ξανά.  Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 2 Σεπτεμβρίου), θα φέρει επαγγελματικά ξεκινήματα που ενδέχεται να αναβάλλετε, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και να αποφασίσετε εκ νέου για το μέλλον σας. Παρθένος γ’ δεκαημέρου, ο μήνας έχει διαίτερα ενδιαφέρον, καθώς η προσωπική σας ζωή παρουσιάζει εκπλήξεις, και ίσως δεν θα μπορέσετε ακόμα να διαχειριστείτε τις εξελίξεις. Είστε αρκετά μπερδεμένοι από τη στάση του αγαπημένου σας προσώπου. Στις 16/5/22, η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα κλείσει έναν κύκλο επαφών και θα ανοίξει ένας καινούργιος. Επειδή συμμετέχει ο Κρόνος δυσαρμονικά, πιθανόν να νιώσετε στεναχώρια ή να πιεστείτε , καθώς πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Από τις 23/5/22 είστε σε φάση επαναπροσδιορισμού μιας σχέσης με άτομο του παρελθόντος, συναισθήματα νοσταλγίας αλλά και έντονες εξομολογήσεις.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και να βγείτε κερδισμένοι από συμφωνίες που θα γίνουν τώρα. Έντονα ερωτικά χτυποκάρδια αναμένονται για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 23 έως 31 Αυγούστου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός, α’ δεκαημέρου, ένας μήνας ορόσημο για τη προσωπική σας κατάσταση ξεκινά και είναι στο χέρι σας να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας και τελικά να προχωρήσετε σε επιλογές που κολλάνε στα θέλω σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να επενδύσετε σε σπουδές και σε σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να εργαστείτε πάνω στους στόχους σας. Επιτυχία εάν είστε συγγραφές, ασχολείστε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ακόμα και σε νομικά ζητήματα. Επιστροφές προσώπων ή χρημάτων αναμένονται. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου) θα φέρει ξεκινήματα που αφορούν τις σπουδές σας, και ίσως μια μετακόμιση τώρα θα συζητηθεί για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Απεξάρτηση από ένα τοξικό περιβάλλον. Ζυγός  β’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση συνεχίζει να σας απασχολεί και αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 3 Οκτωβρίου θα φέρει ξεκινήματα που αφορούν τις σπουδές σας, και ίσως μια μετακόμιση τώρα θα συζητηθεί για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Απεξάρτηση από ένα τοξικό περιβάλλον. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ο μήνας είναι επεισοδιακός, καθώς προχωράτε προς νέες εκκινήσεις που θα σας βγάλουν από την ασφαλή σας ζώνη. Στις 16/5/22, η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού,  θα ακουμπήσει τα οικονομικά σας και καθώς συμμετέχει ο Κρόνος, ίσως θα περιοριστείτε , πληρώνοντας έναν “τίμημα” για μια κίνηση που ενδέχεται να κάνετε. Από τις 23/5/22 είστε σε φάση επαναπροσδιορισμού μιας σχέσης αλλά και οικονομικών ζητήματων. Δεν είναι εύκολο να ξεκόψετε από καρμικούς δεσμούς.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  και είναι ευχάριστα τα νέα, για όσους /ες περιμένουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Νέες γνωριμίες, προσοδοφόρες συμφωνίες και επισημοποιήσεις αναμένονται για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 23 Σεπτεμβρίου  έως 2 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός α’ δεκαημέρου, ένας μήνας επεισοδιακός, καθώς αναγκάζεστε να προσαρμοστείτε σε μια νέα εργασιακή κατάσταση και να αποχωρίσετε από ένα περιβάλλον που είχατε συνηθίσει. Επίσης, συζητήσεις θα γίνουν με το ταίρι σας και επιστροφές από το παρελθόν θα σας τυρρανήσουν. Ένας νέος οικονομικός διακονισμός θα σας ξελαφρώσει αρκετά. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 1, 2 , 3 Νοεμβρίου ) σας φέρνει κοντά σε μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο, νιώθετε πως αγαπάτε χωρίς όρια. Φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια. Οικονομικά ζητήματα θα επιλυθούν. Σκορπιός  β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε το ταίρι σας για πιθανές ατασθαλίες, με αποτέλεσμα να ρισκάρετε την ηρεμία σας. Μερικοί εμπλέκεστε σε σχέση με νεότερο άτομο. Επιχειρηματικά σχέδια θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 4 Νοεμβρίου σας φέρνει κοντά σε μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο, νιώθετε πως αγαπάτε χωρίς όρια. Φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια. Οικονομικά ζητήματα θα επιλυθούν. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, είναι σημαντικό να δεχτείτε την συγνώμη του ατόμου που σας ενδιαφέρει και να ξεπεράσετε τις αντιπαλότητες του παρελθόντος. Στις 16/5/22, η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας,  σας πιέζει, καθώς συμμετέχει ο Κρόνος, και ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να έχετε αυτό που επιθυμείτε. Οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, Επιπρόσθετες υποχρεώσεις και νιώθετε απογοήτευση. Εκκινήσεις που σας βγάζουν από την ασφαλή σας ζώνη. Από τις 23/5/22 εστιάζετε περισσότερο στην προσωπική σας κατάσταση, ενδέχεται να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να συνθηκολογήσετε.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  και αυτό θα σας φέρει κοντά στην δουλειά των ονείρων σας, λέτε ναι σε επαγγελματική πρόταση και αλλάζετε τελείως η καθημερινότητα σας. Τύχη, εύνοια και θεραπεία από χρόνια θέματα υγείας, για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 23 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης α’ δεκαημέρου, ένας μήνας εντυπωσιακός ξεκινάει, καθώς η προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή ενδέχεται να αλλάξει και θα μπείτε σε μια νέα πραγματικότητα. Επιστροφές αναμένονται από το παρελθόν και αυτό αυτόματα επηρεάζει την ψυχολογία σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 1, 2 , 3 Δεκεμβρίου) μιλά για μια σημαντική επανασύνδεση με το άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Επαγγελματικές προτάσεις θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τοξότης β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα μέσα στο σπίτι σας και πιθανόν έξτρα έξοδα θα σας χαλάσουν την ψυχολογία. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 4 Δεκεμβρίου) μιλά για μια σημαντική επανασύνδεση με το άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Επαγγελματικές προτάσεις θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αναζητάτε νέους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μια χαρά σας περιμένει μέσα στον μήνα Μαίο, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα, και ίσως ζοριστείτε, καθώς επωμίζεστε τις ευθύνες των αποφάσεων σας. Στις 16/5/22, η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Σκορπιό  σας πιέζει, καθώς συμμετέχει ο Κρόνος, και πιθανόν να  αναγκαστείτε να απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα και έτσι θα πέσει η ψυχολογία σας.  Έντονο παρασκήνιο και αποκαλύψεις που σας στεναχωρούν. Από τις 23/5/22 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση, επιστρέφετε σε μια γνώριμη καθημερινότητα, και επαναπροσδιορίζετε πιθανές συναδελφικές σχέσεις.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  και αυτό θα αναστατώσει ευχάριστα την ερωτική σας ζωή, με φλερτ, νέες γνωριμίες και πιθανόν μια σχέση με νεότερο άτομο. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται, και κέρδη  για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 23 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερως α’ δεκαημέρου, ένας μήνας εντυπωσιακός, ιδιαίτερος ο Μάιος, καθώς η καθημερινότητα σας ενδέχεται να αλλάξει δραστικά και εσείς να βγείτε από την ρότα σας, επιλέγοντας νέες συνήθειες, αλλά και μια καινούργια εργασιακή κατάσταση. Θέματα φυσικής κατάστασης ενδέχεται να σας απασχολήσουν. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 31 Δεκεμβρίου, 1 Ιανουαρίου) μιλά για τη επιστροφή σας σε ένα γνωστό εργασιακό περιβάλλον και όλα θα σας φαίνονται οικεία, ωστόσο χρειάζεστε χρόνο για να προσαρμοστείτε. Αιγόκερως β’ δεκαημέρου, αρκετά δραστήριοι θα είστε αυτό το διάστημα, καθώς συζητάτε για μια νέα συνεργασία και γενικά ακολουθείτε γρήγορους ρυθμούς καθώς σας έχει συνεπάρει το παιχνίδι της εξέλιξης. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 2 Ιανουαρίου ) μιλά για τη επιστροφή σας σε ένα γνωστό εργασιακό περιβάλλον και όλα θα σας φαίνονται οικεία, ωστόσο χρειάζεστε χρόνο για να προσαρμοστείτε. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα θα σας βγάλουν από μια ανιαρή καθημερινότητα. Αιγόκερως γ’ δεκαημέρου,  θα είστε αρκετά ενθουσιασμένοι αυτό το διάστημα καθώς ένα όνειρο σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί με μεγάλη ευκολία. Συμφωνίες που είχαν καθυστερήσει ή αναβληθεί θα ολοκληρωθούν. Στις 16/5/22 , η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Σκορπιό  σας πιέζει, καθώς συμμετέχει ο Κρόνος και για να ακολουθήσετε τα όνειρα σας πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, σας δυσκολεύει. Από τις 23/5/22 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας κατάσταση και θα μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας. Επιστροφές από το παρελθόν αναμένονται. Επιχειρηματικά σχέδια εξελίσσονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  θα ευνοήσει την οικογενειακή σας ζωή και πιθανόν να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση και επισημοποίηση της σχέσης σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 22 έως 30 Δεκεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος α’ δεκαημέρου, ένας μήνας δραστήριος ξεκινά, ο Μάιος και θα βρεθείτε κοντά στα άτομα που αγαπάτε, το περιβάλλον σας στηρίζει και έτσι ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 28,29 Ιανουαρίου) θα οδηγήσει σε νέες εκκινήσεις, γύρω από επιχειρηματικά σχέδια. Επίσης ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα. Φλερτ με νεότερο άτομο.  Υδροχόος  β’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέες πηγές εσόδων και κυνηγάτε την τύχη σας, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται και πρέπει να καλύψετε πρακτικές ανάγκες τρίτων. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 30,31 Ιανουαρίου) θα οδηγήσει σε νέες εκκινήσεις, γύρω από επιχειρηματικά σχέδια. Επίσης ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα. Φλερτ με νεότερο άτομο. Υδροχόος γ’ δεκαημέρου,  έχετε ευκαιρίες να καλύψετε τις ανάγκες σας, καθώς στηρίζεστε απο μια νέα συνεργασία, πιθανόν αλλάζετε δουλειά και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, υπάρχουν έξοδα  που τρέχουν αυτό το διάστημα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές. Στις 16/5/22, η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Σκορπιό  σας πιέζει αρκετά, καθώς συμμετέχει δυσαρμονικά ο Κρόνος από το δεκαήμερο σας και θα αντιμετωπίσετε κόντρες και εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας. Τέλος μιας επαγγελματική συνεργασίας. Από τις 23/5/22 και με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, επιστρέφετε σε μια οικεία αγκαλιά, και συζητάτε για μια επισημοποίηση που θα ταράξει τα οικογενειακά σας ύδατα.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  και ευνοείστε εάν ασχολείστε με αγοραπωλησίες, το διαδίκτυο ή σπουδάζετε. Νέες συνεργασίες, επαφές με άτομα που προωθούν το προφίλ σας. Νέο μεταφορικό όχημα κυρίως για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 20 έως 29 Ιανουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α’ δεκαημέρου, ο μήνας Μάιος κρύβει εκπλήξεις και καλείστε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις και να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας αλλά και τον τρόπο που βγάζετε το εισόδημά σας. έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με νέους συνεργάτες ή να επιλέξετε μια νέα εργασία, έτσι ώστε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 28,29 Φεβρουαρίου) θα οδηγήσει σε συναισθηματικά μαζώματα, κάνετε την προσπάθεια σας να μονιάσετε με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί και να επικρατήσει οικογενειακή γαλήνη. Το θέμα ενός ακινήτου επανέρχεται στο προσκήνιο.  Ιχθύς  β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευέξαπτοι αυτό το διάστημα και θέλετε να βάλετε τα όρια σας με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε πολλές φορές με το περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 30/5/22 (αφορά κυρίως όσους είναι γεννημένοι στις 1 Μαρτίου) θα οδηγήσει σε συναισθηματικά μαζώματα, κάνετε την προσπάθεια σας να μονιάσετε με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί και να επικρατήσει οικογενειακή γαλήνη. Το θέμα ενός ακινήτου επανέρχεται στο προσκήνιο. Ιχθύς γ’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του παρελθόντος και να έρθετε κοντά στον άνθρωπο που επιθυμείτε. Επαναπροσδιορισμός μιας σχέσης, και ένα όνειρο σας τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Στις 16/5/22, η Σεληνιακή Έκλειψη, Πανσέληνος στον Σκορπιό σας πιέζει, καθώς συμμετέχει και ο Κρόνος δυσαρμονικά και αυτό φέρνει φοβίες, ανασφάλειες στην επιφάνεια. Έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα, ωστόσο κάθε απελευθέρωση έχει ένα τίμημα. Από τις 23/5/22 και με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα συζητήσετε εκ νέου μια συνεργασία με αποτέλεσμα να αλλάξει ο τρόπος, ή ο τόπος εργασίας σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 10/5/22 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού    ,  και ευνοείστε αρκετά σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εάν ψάχνετε μια νέα πηγή εσόδων. Ωστόσο, θέλει λίγο προσοχή η θέση αυτή του Δία, καθώς αναμένονται και αρκετά έξοδα, κυρίως  για τους γεννημένους του α’ δεκαημέρου, από 19 έως 27 Φεβρουαρίου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ