Τα ζώδια της εβδομάδας 13 έως 19/6/22

Θα ζήσεις μια εβδομάδα με συναισθηματικές κρίσεις. Θα απαιτήσει την απαλλαγή από τραυματικές σχέσεις και από άτομα που παίζουν με την νοημοσύνη σου. Πρέπει να αναλάβεις προσωπικά την θεραπεία σου. Τα ζώδια της εβδομάδας 13 έως 19/6/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με Ερμή στους Διδύμους και την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα ζήσουμε μια εβδομάδα αποκαλύψεων που φέρνει συναισθηματικές κρίσεις και αλλάζει τον τρόπο που αγκαλιάζουμε τον κόσμο μας. Αναθεωρούμε, τα βάζουμε με τον εαυτό μας, επιλέγουμε κάτι καινούργιο. 

Η αλήθεια κοντράρεται με το ψέμα και μπαίνουμε σε δίλημμα. Αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας και προχωράμε ή μένουμε σε ψευδαισθήσεις και βυθιζόμαστε σε “βρώμικα, στατικά, νερά”.

Πολλά θα ειπωθούν αυτές τις μέρες, μην μπαίνεις εσύ σε λογοδιάρροια.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14/6/22 και επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες του γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα. Επηρεάζονται θετικά, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Υστερόγραφο 

Στις 15/6/22 ο Άρης σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό θα απαιτήσει την κάθαρση και την απαλλαγή από τραυματικές σχέσεις και από άτομα που παίζουν με την νοημοσύνη σου. Πρέπει να αναλάβεις προσωπικά την  θεραπεία σου. Μην ζητάς βοήθεια .

Επηρεάζονται  Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και  Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου, γύρω από την 15η μοίρα.

Υστερόγραφο

Στις 16/6/22 ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα λαβώσει καρδιές και θα φέρει στην επιφάνεια αλήθειες που πονάνε. Ψευδαισθήσεις καταρρέουν και επικρατεί απογοήτευση.

Επηρεάζονται κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα.

Υστερόγραφο,

Στις 18/6/22 η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο μιλά για οικονομική στενότητα, στεναχώρια, απογοήτευση και στέρηση. Περιορισμοί επικρατούν και κλέβουν τη χαρά.

Επηρεάζονται κυρίως, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα.

Υστερόγραφο

Στις 19/6/22 η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα θα γλυκάνει κάπως το κλίμα και θα βοηθήσει να γίνουν επανασυνδέσεις και το όνειρο επανέρχεται.

Δες ΕΔΩ το κανάλι. Κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, στρέφετε την προσοχή σας σε συγγενικές σχέσεις, αγοραπωλησίες, σπουδές και αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Φλερτάρετε έντονα μέσα από το διαδίκτυο. Κριός β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι στα προβλήματα σας και δυσκολεύεστε να ξεπεράσετε την αρνητική ψυχολογία που σας κυριεύει. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Μια σχέση σας πληγώνει. Κριός γ’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά προβλήματα αυτό το διάστημα και  κατακλύζεστε από σκέψεις αρνητικές. Ένα άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας συμπαρασταθεί. Μυστική σχέση. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη αναθεωρείτε τον κόσμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε προσκολλημένοι σε οικονομικά ζητήματα αυτό το διάστημα και αναζητάτε νέες πηγές εισοδήματος. Μια νέα γνωριμία σας αλλάζει τον κόσμο. Ταύρος β’ δεκαημέρου,νιώθετε βαθιά πληγωμένοι από την στάση δικών σας ανθρώπων και αυτό σας αποκαρδιώνει. Στασιμότητα. Αναγκαία αναθεώρηση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη τερματίζει μια πολύχρονη νομική διαδικασία και μπαίνετε σε μια ρύθμιση που σας πιέζει οικονομικά, αλλά σας βολεύει. Δυσκολίες σε ταξίδια, και φιλικές σχέσεις αναμένονται. Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στο τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια Πολλά!

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να τα λέτε με το περιβάλλον σας και σιγά σιγά μπορείτε να επιβάλλετε τα θέλω σας και να βελτιώσετε διαπροσωπικές σχέσεις. Επαναξιολογήσεις σχέσεων αναμένονται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τραύματα του παρελθόντος και να επανασυνδεθείτε ή να βελτιώσετε μια φιλική σας σχέση. Λαμβάνετε ηθική ικανοποίηση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας πικράνει,καθώς κλείνει επεισοδιακά μια σημαντική σχέση της ζωής σας. Συγχρόνως δέχεστε κριτική και επίθεση από το κοντινό σας περιβάλλον. Ανάσες παίρνετε προς το τέλος της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε τα θέλω σας με άτομο που σας κατανοεί και περνάτε μέρες ενδοσκόπησης. Συγχρόνως μιλάτε μυστικά με ένα πρόσωπο που σας γοητεύει. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αντιμετώπιζε προκλήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πρέπει να αποδείξετε την αξία σας και τις ικανότητες σας. Κόντρες με άτομα κύρους αναμένονται. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη ανατρέπει την καθημερινότητα σας και αναγκάζεστε να αλλάξετε τελείως τον ρυθμό σας και τον τρόπο εργασίας σας. Πιθανή απογοήτευση από την συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου αναμένεται. Ερωτικά μηνύματα να περιμένετε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ενθουσιασμένοι αυτό το διάστημα και έρχεστε σε επαφή με νέο κόσμο, με αποτέλεσμα να τρέχετε και να μην φτάνετε. Επικοινωνία με άτομο που τρέφετε πλατωνικά συναισθήματα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, νιώθετε την ανάγκη να αποτινάξετε το παρελθόν και να ταξιδέψετε σε καινούργιους κόσμους και αλλάζει τελείως η κοσμοθεωρία σας. Πετάτε από πάνω σας το παλιό. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει ανανέωση στην ερωτική σας κατάσταση και ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών που θα σας ενθουσιάσει. Απομακρύνεστε από άτομα που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Επαφές με άτομα κύρους, κυρίως μέσα στον επαγγελματικό χώρο, όμως θα σας αποσυντονίσουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά δυνατοί αυτό το διάστημα και υποστηρίζετε τις επαγγελματικές σας επιλογές, χωρίς να χάνετε το κουράγιο σας. Επαφές με άτομα κύρους φέρνουν διλήμματα,  αλλά και λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας ταλανίζει και νιώθετε αρκετά φορτωμένοι αυτό το διάστημα. Συγχρόνως, η ερωτική σας ζωή είναι μπερδεμένη και φέρεστε παράξενα. Απιστία, και σεξουαλική υπερδιέγερση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα χτυπήσει τον οικογενειακό σας χώρο και θα γίνουν αποκαλύψεις που σας σοκάρουν. Συναισθηματικά φορτισμένες μέρες και χάνονται ισορροπίες. Βελτιωμένη επικοινωνία αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εύνοια δέχεστε αυτό το διάστημα και ανοίγετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Επιτυχία σε επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Ταξίδια αναμένονται. Επαγγελματική στροφή. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, δέχεστε πλήγμα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και είναι στο χέρι σας να οριοθετήσετε τα θέλω σας. Σημαντικές σχέσεις δοκιμάζονται, νέες γνωριμίες αναμένονται. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να σας εκθέσει, αλλά τουλάχιστον θα σας απελευθερώσει. Συγγενικές σχέσεις διαταράσσονται. Η εργασιακή σας ζωή αναμένεται να σας εκπλήξει. Οικονομικές μοιρασιές επιβάλλονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή αναμένεται ενδιαφέρουσα αυτήν την περίοδο και ξεχωρίζετε τον έρωτα από το σεξ. Οικονομικά δέχεστε εύνοια. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αλλαγές αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν να πρέπει να αναθεωρήσετε πολλές από τις αποφάσεις σας. Αναζητάτε μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη σας πιέζει οικονομικά και αναζητάτε νέες πηγές εισοδημάτων. Νιώθετε να πνίγεστε από προβλήματα καθημερινότητας. Διέξοδο μέσα από μια ερωτική γνωριμία. Ο έρωτας σας πλησιάζει επικίνδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας, αλλάζει το ερωτικό πεδίο και απελευθερώνεστε αρκετά. Νέες γνωριμίες που σας αλλάζουν την ζωή. Νιώθετε να πετάτε από πάνω σας τα βαρίδια. Σημαντική επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει αναμένεται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, διανύετε φάση επιχειρηματικών αλμάτων και αυτό αλλάζει την ψυχολογία σας, γίνεστε πιο δραστήριοι και περισσότερο αποφασιστικοί. Θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα των παιδιών σας. Ερωτικές συναντήσεις αναμένονται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας θα κλείσει σημαντικούς προσωπικούς κύκλους και αγκαλιάζετε το καινούργιο με μεγάλο ενθουσιασμό. Πιθανή κούραση και ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση. Απογοητεύσεις αναμένονται για όσους/ες δεν δέχονται αλήθειες. Τα ζώδια της εβδομάδας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί και αλλάζει τελείως ο τρόπος εργασίας σας. Συνδέεστε πιο ουσιαστικά με το περιβάλλον σας. Ταυτίζεστε αρκετά με τα προβλήματά σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και δεν μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Ένα θέμα ακινήτου θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας πιέσει ψυχολογικά, καθώς γίνονται αποκαλύψεις που σας τραβάνε το χαλί από τα πόδια σας. Πέφτετε από τα σύννεφα. Προσοχή σε ερωτικά πήγαινε έλα. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα και έρχεστε πολύ κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η σχέση σας με τα παιδιά σας βελτιώνονται. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θέλει λίγο προσοχή το διάστημα αυτό, καθώς πιέζεστε μέσα από συγγενικές σχέσεις και πρέπει να ανατρέψετε το πρόγραμμα σας. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας ευνοήσει ,καθώς εισέρχεστε δυναμικά σε μια νέα ομαδική δραστηριότητα και είστε αρκετά πιο δυναμικοί και σίγουροι για το τι θέλετε να πετύχετε. Αίσιο τέλος σε ερωτικές ιστορίες. Μια πλατωνική σχέση αλλάζει μορφή. Τα ζώδια της εβδομάδας

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, είστε αρκετά δραστήριοι αυτό το διάστημα, και ασχολείστε αρκετά με το σπίτι σας και φυσικά με τον άνθρωπο σας. Αποφάσεις για συγκατοίκηση, δέσμευση αναμένονται. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, εστιάζετε περισσότερο στα οικονομικά σας και θέλετε να απεγκλωβιστείτε από τα βάρη σας. Προσοχή σε υπεραισιόδοξες σκέψεις. Δανεισμός ή επιστροφή χρημάτων αναμένεται. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει ανατροπές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και επιβάλλεται να αλλάξετε τον τρόπο επικοινωνίας σας. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τελειώνει άδοξα μια συμφωνία, συνεργασία. Νέα γνωριμία αναμένεται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ