Δίδυμες Φλόγες: Tips για την θηλυκή ενέργεια

Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας. Μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Δίδυμες Φλόγες: Tips για την θηλυκή ενέργεια – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας.

Το ταξίδι των δίδυμων φλογών μιλάει λοιπόν για την ανιδιοτελή αγάπη και την επαφή με την Ψυχή. Πολλές φορές όμως η αγάπη αυτή, η σχέση αυτή καταντάει ένα μαρτύριο ή ένα ατελείωτο κυνηγητό. Και έτσι η αγάπη που νιώθει η θηλυκή ενέργεια για την αρσενική παρόλο που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, καταλήγει σε προσκόλληση, το λεγόμενο κόλλημα και γεννιούνται αρνητικά συναισθήματα.

Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να δούμε λίγο θεωρητικά αυτή την σχέση για να βοηθηθεί η θηλυκή ενέργεια και να απελευθερωθεί, επιτυγχάνοντας την ισορροπία.

Βασικές αρχές που πρέπει να γίνουν αποδεκτές και συνειδητές για να προχωρήσει το ταξίδι είναι:

Να γίνει κατανοητό,  πως η σχέση αυτή είναι μια πάλη Μάτριξ και 5ης διάστασης, νου και Ψυχής. Η αρσενική ενέργεια συμβολίζει το μυαλό (την προσωπικότητα) και η θηλυκή ενέργεια τη Ψυχή (την συνειδητότητα).

Έτσι δημιουργείται ένα δίπολο που μπορεί όμως να διαλυθεί με την κατάλληλη πνευματική εργασία, αλλά και τα ακόλουθα που πρέπει να είναι το λεγόμενο ευαγγέλιο των Δίδυμων Φλογών. (διάβασε και το βιβλίο του Έκχαρτ Τόλε).

1)      Άχρηστες και ψυχαναγκαστικές σκέψεις για το μέλλον να αντικατασταθούν από την εστίαση του νου στο τώρα, στο παρόν.

2)      Να αναγνωρίζονται καταστροφικοί κύκλοι που επαναλαμβάνονται μέσα στις σχέσεις, και έχουν να κάνουν με πρότυπα συμπεριφοράς, και μνήμες του παρελθόντος.

3)      Η αίσθηση της έλλειψης, της συναισθηματικής στέρησης είναι Ψευδαίσθηση, μια που κανείς, εμπειρικά να το δούμε δεν μπορεί να καλύψει για πάντα τις ανάγκες μας.

4)      Η αναγνώριση του εγώ και του πονο-σώματος, το λεγόμενο δράμα.

5)      Η αρσενική ενέργεια είναι ο καθρέφτης, είναι το εργαλείο που βοηθάει στην αυτογνωσία.

6)      Αναγνώριση της Ύπαρξης, του αληθινού εαυτού.

7)       Η συνειδητή παρουσία και η δημιουργική ενασχόληση με το σκοπό της ενσάρκωσης της ψυχής.

8)      Πραγμάτωση της Φώτισης.

9)      Αποδοχή της συνειδησιακής κατάστασης της αρσενικής ενέργειας.

Επίσης. πρέπει να τονισθεί ότι οι Δίδυμες Φλόγες είναι Μια Ψυχή που χωρίστηκε. Άρα οι άνθρωποι έχουν ζήσει αρκετές ενσαρκώσεις, χωρίς να έχουν συναντηθεί και έχουν να αποπληρώσουν διαφορετικό κάρμα. Για αυτό υπάρχει και πολλές φορές η Τρίτη ενέργεια, το τρίτο πρόσωπο που θα το αναλύσω σε επόμενο άρθρο μου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ