Ζώδια 11/7 έως 17/7/22. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω.

Ψυχολογικά πιέζεσαι με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, στις 13/7/22, που σου μιλάει για τα πρέπει και τα δήθεν και εσύ θέλεις συναίσθημα. ΜΟΝΟ! Ζώδια 11/7 έως 17/7/22. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Στις 13/7/22 η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο σε βάζει σε τροχιά σταθερότητας, αν και αυτό το καταλαβαίνεις μακροπρόθεσμα.

Επηρεάζονται  Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες  Τοξότες, Κριοί του γ’ δεκαημέρου. 

Στις 13/7/22 ο Ερμής από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Χείρωνα τον Θεραπευτή, σε πληγώνει, σκέφτεσαι ποιος/τι σε έχει κάνει να χάνεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε να βγεις από την παγίδα του νου.  Μπορείς να δραπετεύσεις.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του β΄΄ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα. 

Υστερόγραφο,

Στις 14/7/22 η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες, σε βάζει σε διαδικασία ονειροπόλησης. Μην χάνεσαι σε σκέψεις, πάλεψε με το ψέμα, βγες από την υποκρισία. Υπάρχει και το όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα. 

Στις 14/7/22 ο Ερμής από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει εξομολογήσεις, ευκαιρίες για οικονομική ανάταση και αλλάζει η ψυχολογία σου.

Επηρεάζονται τα ζώδια της γης και του νερού, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες του β’ δεκαημέρου. 

Υστερόγραφο,

Στις 16/7/22 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο οδηγεί σε ευχάριστα οικογενειακά μαζώματα, επανασυνδέσεις και επαγγελματικά ανοίγματα.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί. του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα. 

Δες εδώ το κανάλι και κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε αρκετά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, καθώς προκύπτουν πολλά οικονομικά θέματα. Αναμνήσεις σας κατακλύζουν. Γίνετε πολύ συναισθηματικοί. Κριός β’ δεκαημέρου, αφήνετε πίσω σας κάθε συναισθηματικό τραύμα και κάνετε την επανάσταση σας. Ευκαιρίες ξεπηδούν και φτιάχνει η τύχη σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας εικόνα θα αλλάξει και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να ξεπεράσετε τα δεινά. Μην αφήνετε πρόσωπα κύρους να σας επηρεάζουν ή να στέκονται στον δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε αρκετά νευρικοί, οξύθυμοι και έρχεστε πολλές φορές σε κόντρα με το περιβάλλον σας. Ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας, δώστε προτεραιότητα σε σπουδές και αντιμετωπίστε τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ταύρος β’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να ανέβει η δημοτικότητα σας και να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα, αρκεί να δείτε την ευκαιρία. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να πετάξετε από πάνω σας πεποιθήσεις, αρνητικότητα και κυρίως ένα “κακό” κάρμα που σας κυνηγάει και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε. Ένα νομικό ζήτημα θα επανέλθει στο προσκήνιο. Τύχη από επαφές με άτομα από το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε υπερβολικό άγχος για την οικονομική σας κατάσταση και αυτό μπλοκάρει την εξέλιξη σας. Δέχεστε πρόταση για δουλειά. Μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αφήνετε πίσω σας ένα τοξικό περιβάλλον και αυτό θα σας κάνει πιο αισιόδοξους. Ευκαιρίες υπάρχουν για να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση. Μυστική στήριξη λαμβάνετε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, γράφεται ένα τέλος αυτήν την εβδομάδα, και αυτό θα επηρεάσει την κατάσταση της περιουσίας, ή της επιχείρησης σας και αυτό σας στριμώχνει ψυχολογικά. Πρέπει να διαχωρίσετε το συναίσθημα από το χρήμα. Έχετε μυστική υποστήριξη. Δείτε ευκαιρίες που ανοίγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια Πολλά

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, βοηθιέστε σημαντικά από τον φιλικό σας κύκλο, και είστε αρκετά ενθουσιασμένοι από τις νέες σας γνωριμίες. Εννοείτε πως πρέπει να προσέχετε τι λέτε και που. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, διαγράφοντας αναμνήσεις φεύγετε από ένα τοξικό επαγγελματικό περιβάλλον και θα αρπάξετε ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές. Επαφές με άτομα εξουσίας σας στηρίζουν. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, θα περάσετε σε φάση απεξάρτησης αυτές τις μέρες, καθώς συνειδητοποιείται ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτά που λαμβάνετε. Μια νέα γνωριμία ενδέχεται να σας αλλάξει τη ζωή. Πρέπει να γυρίσετε την πλάτη στις αδυναμίες σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά τρεχάματα αυτό το διάστημα και είστε μέσα στο άγχος. Αλλάζετε κατοικία ή ακόμα και σχέση. Διανύσετε φάση σημαντικών εξελίξεων. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες για επαγγελματικές αλλαγές και αρχίζετε να στρώνετε το μέλλον σας. Μια μυστική σχέση αναπτύσσεται ραγδαία. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει δραματικά αυτό το διάστημα και ίσως είστε αρκετά νευρικοί. Χρειάζεται χρόνος να συνηθίσετε τις αλλαγές. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτές τις μέρες και έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να φορτίσετε μπαταρίες. Έντονη ερωτική ατμόσφαιρα. Επαφή με άτομο που διαμένει στο εξωτερική ή είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας/κουλτούρας. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει βελτίωση και θα είστε μέσα στην καλή χαρά. Αγκαλιάζετε με πάθος τα ενδιαφέροντα σας. Αφήνετε πίσω πίκρες. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση οριστικών ρήξεων και νέων επιλογών και η ερωτική σας κατάσταση θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα. Μια νέα ιστορία ξεκινάει και θέλετε να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας. Μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, προσοχή σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς και μην τρέχετε να καλύψετε έξοδα που δεν σας αναλογούν. Η ερωτική σας ζωή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυξημένη λίμπιντο. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, δέχεστε οικονομική ενίσχυση από άτομο που τρέφει συναισθήματα για εσάς και αγκαλιάζετε την νέα σας οικογένεια. Ευκαιρίες για ερωτική σχέση. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, κλείνει επεισοδιακά ένας κύκλος και η οικογένεια σας είναι τώρα ο εαυτός σας. Συνειδητοποιείστε τη δύναμη σας, μην ξοδεύεστε σε ανούσιες συζητήσεις. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε αρκετή ένταση αυτές τις μέρες και θέλετε να καταφέρετε πολλά. Μην φορτώνεστε με πολλές υποχρεώσεις. Αδειάστε το μυαλό σας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Σχέση με άτομο που σας φλερτάρει από απόσταση. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να φτιάξετε την προσωπική σας /επαγγελματική κατάσταση αυτό το διάστημα, και για αυτό μην αφήνεστε σε τοξικές σκέψεις. Θα υπάρξουν άμεσες λύσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ξεκινάτε μια καινούργια απασχόληση αυτό το διάστημα και φαίνεται να λαμβάνετε ηθική, αλλά και υλική ικανοποίηση. Μηνύματα που σας εξιτάρουν και ανεβάζουν. Σεξουαλική προσέγγιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και μην θέλετε να μιλήσετε για τις διαφωνίες σας. Η εργασιακή σας κατάσταση προβληματίζει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να διορθώσετε σφάλματα που έχουν γίνει στην ερωτική σας κατάσταση και να πετάξετε την ανασφάλεια που σας τυραννάει.  Ευκαιρίες για μια νέα εργασιακή πρόταση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση παραμένει ένα πρόβλημα που όμως θα μπορέσετε να το λύσετε, μέσα από μια ασφαλή οικονομική συνεργασία. Μην κλείνετε τα μάτια σε ευκαιρίες. Συναισθηματικά μπερδέματα αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, εντάσεις, ζήλιες, και ερωτικά πήγαινε έλα σας κάνουν να αναζητάτε συναισθηματικό καταφύγιο που να σας ηρεμεί. Θέλετε το ρομάντζο. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή έχει τις προκλήσεις της και εσείς βουτάτε σε πάθη και ίσως έρωτες με ημερομηνία λήξης. Δεν υπάρχει “σωτηρία”.  Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου,  είστε οι πρωταγωνιστές αυτό το διάστημα, μια που κλείνετε κύκλους, αγκαλιάζετε νέους ανθρώπους και αντιμετωπίζετε τους δαίμονες σας. Υπάρχει φως στο τούνελ;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, κυνηγάτε με μεγαλύτερο πάθος τα θέλω σας και για αυτό θα συγκρούεστε αρκετά με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε την οικογενειακή ατμόσφαιρα, αρκεί να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Ευκαιρίες για βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης, αγοραπωλησίες ευνοούνται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε άγχος και πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, ωστόσο μέσα από μυστικές ευχάριστες συνομιλίες θα ξεπεράσετε τα άγχη σας. Δουλέψτε περισσότερο εσωτερικά. Η οικονομική σας κατάσταση προβληματίζει .

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, τα οικονομικά σας ζητήματα παραμένουν ένα αγκάθι στην καρδιά σας, ωστόσο κάτι θα καταφέρετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο εισόδημα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, δέχεστε προτάσεις αυτήν την περίοδο που θα ανεβάσουν το γόητρο σας και θα ενισχύσουν την δημόσια εικόνα σας. Αγκαλιάζετε θετικά τις εξελίξεις. Οικογενειακές επανασυνδέσεις. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας και κάνετε ένα τολμηρό άλμα που θα σας απογειώσει. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ