Ζώδια 4/7 έως 10/7/22. Ο Άρης στον Ταύρο.

Ξεκινάει η εβδομάδα με ερωτικά μηνύματα και αλλάζει το σκεπτικό σου. Αν και νιώθεις πως ο κόσμος καταρρέει εσύ ξέρεις πως να σταθείς στα πόδια σου. Ζώδια 4/7 έως 10/7/22. Ο Άρης στον Ταύρο. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μπαίνεις σε φάση ισχυρή (εκτός από τα γ’ δεκαήμερα των ζωδίων) που ακόμα δέχεστε ανισόρροπες ενέργειες.

Υστερόγραφο

Στις 5/7/22 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου 2022, έχεις πολλά να δεις, να πάθεις αλλά και να νιώσεις. Αυξημένη λίμπιντο, ερωτικό συμφέρον και πάθος για να ικανοποιήσεις τα θέλω σου. Μπορείς να πάρεις την ικανοποίηση.

Επηρεάζονται  Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες. 

Υστερόγραφο

Στις 5/7/22 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Σελήνης, τον Καρκίνο και έχεις να αντιμετωπίσεις τις αναμνήσεις σου, την ιστορία σου και το άτομο που δεν σου έχει φερθεί σωστά. Μην αφήσεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σου.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι. 

Υστερόγραφο

Στις 6/7/22, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε θετική όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα τον Θεραπευτή, στον Κριό, δίνει λύσεις σε ερωτικά αδιέξοδα. Ή νέα σχέση ή επανασύνδεση που θέλεις να ζήσεις.

Επηρεάζονται, τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα. 

Υστερόγραφο

Στις 8/7/22 ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, σε βάζει σε σκέψεις, θέλεις να προχωρήσεις σε νέα μονοπάτια ή θα μείνεις ακόμα στα παλιά, αναμοχλεύοντας το παρελθόν, προσπαθώντας να θεραπεύσεις πληγές και αναμνήσεις που σε πονάνε;

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι , του β’  δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα. 

Υστερόγραφο

Στις 10/7/22 ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνει θαύματα, τύχη και νέες γνωριμίες που ηρεμούν την ψυχή, και επαναφέρουν τα χαμόγελα σε πληγωμένες ψυχές.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα.

Δες εδώ το κανάλι και κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θα δώσετε όλη την προσοχή σας σε θέματα πρακτικής φύσεως και ψάχνετε για νέες συνεργασίες που θα ανεβάσουν την δημοτικότητα σας και την δουλειά σας. Οικογενειακά ζητήματα σας απασχολούν ιδιαίτερα. Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε πληγές του παρελθόντος μέσα από μια νέα γνωριμία. Ευκαιρίες για νέα συναισθηματικά ξεκινήματα. Οικονομική άνοδος. Κριός γ’ δεκαημέρου, ακόμα πιέζεστε αρκετά από πρόσωπα κύρους και θα είστε αρκετά μπερδεμένοι μέσα σας. Ξεκαθαρίστε τον φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έχετε μεγαλύτερη ένταση αυτές τις μέρες, αλλά και είστε πιο δυναμικοί, και με πείσμα κυνηγάτε τους στόχους σας. Μεγάλη κινητικότητα μέσα από το διαδίκτυο. Ταξίδια αναψυχής αναμένονται. Νέες γνωριμίες. Ταύρος β’ δεκαημέρουυπάρχει διέξοδος αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, και να βγείτε από αδιέξοδα. Ευκαιρίες για διαδικτυακές επαφές, μετακινήσεις, σπουδές αναμένονται. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι προκλήσεις και νιώθετε πως είστε ακόμα δεσμευμένοι σε καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Υποχρεώσεις και νομικά ζητήματα επανέρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, επιθυμείτε να απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις και να ηρεμήσετε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Έντονο παρασκήνιο και νιώθετε πως δεν έχετε αρκετούς συμμάχους. Μια κρυφή ερωτική κατάσταση σας μπερδεύει, αλλά και συγχρόνως σας αναστατώνει. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τις πληγές του παρελθόντος και να κάνετε μια νέα αρχή. Διευκολύνεστε σε οικονομικά ζητήματα, έχετε νέες ευκαιρίες να διορθώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις και τα μπερδέματα και αυτό σας φέρνει αναταραχή, άγχος και νιώθετε περίεργα. Επαγγελματικά ξεκινήματα ενδέχονται να σας απασχολήσουν. Ερωτικά αδιέξοδα αναμένονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια Πολλά

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο φιλικός σας κύκλος μεγαλώνει αυτό το διάστημα και νιώθετε να είστε το επίκεντρο του κόσμου. Νέες δραστηριότητες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας. Συναισθηματικά ανοίγματα αναμένονται.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτές τις μέρες για να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση, να ερωτευτείτε ξανά και να φύγετε από οτιδήποτε προβληματικό. Αναζητάτε συμβουλές. Μεταφυσικές ανησυχίες.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το Σύμπαν σας χρωστάει και βαρεθήκατε να κάνετε εκπτώσεις. Αρκετές προκλήσεις, διλήμματα και είστε σε φάση επαναξιολόγησης της προσωπικής σας κατάστασης.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε αρκετές εντάσεις αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να επιβιώσετε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κρυφές ερωτικές συνομιλίες ή συναντήσεις αναμένονται. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να ξεπεράσετε τραυματικά επεισόδια του παρελθόντος και να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα αλλά και την προσωπική σας κατάσταση. Μια φιλική σχέση σας ενδιαφέρει αρκετά. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι πιέσεις και οι αντιθέσεις μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας και έχετε αρκετά θέματα να αντιμετωπίσετε. Σκληρές μέρες μέσα στον εργασιακό χώρο αναμένονται.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα και επενδύεστε σε νέες επαφές αλλά και σχέσεις από απόσταση. Ενδιαφέρεστε αρκετά και για τις σπουδές σας, όπου εκεί αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Αγκαλιάστε τις εξελίξεις με αισιοδοξία. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, νιώθετε να σας ευλογεί το Σύμπαν με μια νέα γνωριμία που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μπαίνετε σε ένα νέο κόσμο. Ταξίδια και ενδιαφέρουσες συναντήσεις αναμένονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις και τα μπερδέματα και φυσικά θέλετε να βγείτε από την σύγχυση, αλλά πάντα αυτό δεν είναι εφικτό. Βρείτε έναν τρόπο να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε ερωτικές προκλήσεις και έτοιμοι να παρασυρθείτε από πονηρές προτάσεις. Η λίμπιντο σας είναι αρκετά αυξημένη. Συγχρόνως δίνετε μεγάλη σημασία στα οικονομικά σας ζητήματα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να αποτινάξετε οικονομικά φορτία και να απελευθερωθείτε από άγχος και βάρη που δεν σας αναλογούν. Ταξιδεύετε ή σπουδάζετε στο εξωτερικό. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι προκλήσεις και οι εντάσεις που οδηγούν σε ρήξεις και συναισθηματικά είστε αρκετά αποδυναμωμένοι. Εξελίξεις που σας στριμώχνουν αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε πολλές φορές να πνίγεστε από συνεργάτες που συνεχίζουν να σας ανταγωνίζονται, αλλά θα τα καταφέρετε. Η επαφή σας με άτομο από απόσταση σας τονώνει. Εξομολογήσεις αναμένονται. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νέες γνωριμίες αναμένονται αυτές τις μέρες που θα σας δώσουν μια υπόσχεση για το μέλλον. Θα πάρετε τα πάνω σας. Φλερτ και προτάσεις για ρομαντικές εξόδους, αναμένονται. Ταξίδια.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά βάρη στην πλάτη σας και οι οικογενειακές φιγούρες δεν σας αφήνουν να απεγκλωβιστείτε και να νιώσετε ελεύθεροι. Ακόμα και ο έρωτας σας γεννά αμφιβολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα και θα πάρετε τα πάνω σας, καθώς το Σύμπαν σας στηρίζει. Δίνετε όλη την ενέργεια σας σε εργασιακά ζητήματα και στην φυσική σας κατάσταση. Η λίμπιντο σας είναι αρκετά ανεβασμένη. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε αυτήν την εβδομάδα και θα τονωθεί αρκετά η αυτοπεποίθηση σας. Μια νέα γνωριμία σας βγάζει από την ανασφάλεια σας. Εξελίξεις μέσα στον εργασιακό χώρο αναμένονται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έχετε τις κλειστές σας αυτές τις μέρες, καθώς ο έρωτας είναι πολύπλοκος και η οικονομική σας κατάσταση αρκετά προβληματική. Δεν μπορείτε να ανοιχτείτε, όσο και εάν το θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ευνοημένοι αυτό το διάστημα, καθώς έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια μέσα από νέες γνωριμίες. Αλλάζετε οπτική και τα καταφέρνετε. Μια γνωριμία με εξέλιξη αναμένεται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αλλάζει η ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα και θα είστε μέσα στην καλή χαρά. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και οικονομική άνοδο. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, συνεχίζονται οι προκλήσεις και οι εντάσεις με το περιβάλλον σας και πολλές φορές θα είστε αρκετά προβληματισμένοι. Δεν μένετε όμως αδρανείς. Μια επαφή μέσα από το διαδίκτυο ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις μέσα στην οικογενειακή εστία και οι κόντρες με αγαπημένα πρόσωπα σας χαλάνε την ψυχολογία. Η εργασιακή σας ζωή όμως ενδέχεται να βοηθήσει στο να βρείτε τις πολυπόθητες εσωτερικές ισορροπίες. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να διορθώσετε την οικογενειακή σας κατάσταση και θα γίνουν προτάσεις που θα αφαιρέσουν το άγχος που σας έχει καταβάλλει. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται ενδιαφέρουσα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα και ενώ θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο σας, αντιμετωπίζετε αρκετά μπλοκαρίσματα. Μην χάνεστε στις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αυτές τις μέρες και το φλερτ θα είναι μέσα στην ατζέντα σας. Αγαπάτε να κανακεύετε τον εαυτό σας. Βελτιωμένες σχέσεις με παιδιά. Αφοσίωση στην επιμόρφωση σας αναμένεται. Ιχθύ β΄δεκαημέρου, δέχεστε προτάσεις αυτήν την περίοδο που θα ανεβάσουν το γόητρο σας και θα ενισχύσουν την δημόσια εικόνα σας. Αγκαλιάζετε θετικά τις εξελίξεις. Οικογενειακές επανασυνδέσεις. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι αυτό το διάστημα και η προσωπική σας κατάσταση σας απασχολεί ιδιαίτερα. Στιγμές προσωπικής αμφισβήτησης αναμένονται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ