Φτιάξτε ξύλινα διακοσμητικά τοίχου με άρωμα καλοκαιριού!

Η σημερινή που πρόταση δεν αφορά μόνο κατασκευές ενηλίκων αλλά και παιδιών. Παρέα μπορείτε να φτιάξετε υπέροχους συνδυασμούς με άρωμα θάλασσας! Φτιάξτε ξύλινα διακοσμητικά τοίχου με άρωμα καλοκαιριού!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Έρχεται που λες η φίλη μου η Ζήνα από το Εύζην Creations και μου δίνει δύο ξύλινες καρδιές. Να της αξιοποιήσω όπως αγαπώ μου λέει και περνάει καιρός… αρκετός για να σου είμαι ειλικρινής αφού δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου…

Με το που μπήκε όμως το καλοκαιράκι η ιδέα ήρθε. Έτσι εγώ και η Κωνσταντίνα στρωθήκαμε ένα απόγευμα και ξεκινήσαμε τη δημιουργία! Είχαμε στη διάθεσή μας τις δύο ξύλινες καρδιές, χρώματα ακρυλικά και διακοσμητικά κοχύλια. Αποφασίσαμε να διακοσμήσουμε η κάθε μία τη δική της καρδιά. Έτσι και έγινε…

Η λογική της Κωνστναντίνας ήταν να φτιάξει μια φατσούλα… ακριβώς φατσούλα δεν της βγήκε και στην πορεία το ονομάσαμε πολύχρωμο βυθό. Κολλήσαμε και τα διακοσμητικά στοιχεία με πιστόλι σιλικόνης και έτοιμη η δημιουργία της. Στην πραγματικότητα την τυλίξαμε σε ένα όμορφο χαρτί, η Κωνσταντίνα έγραψε ευχές και την χάρισε στην δασκάλα του σχολείου. Εγώ επέλεξα να κάνω μπλε την καρδιά μου με λίγες πινελιές από κίτρινο και να κολλήσω λίγο παραπάνω διακοσμητικά στοιχεία. Τα αφήσαμε να στεγνώσουν καλά και την επόμενη ημέρα τα στολίσαμε στον τοίχο. Η δημιουργία βέβαια της Κωνσταντίνας όπως σας είπαμε έγινε πακετάκι αγάπης για την δασκάλα της… που της άρεσε πάρα πολύ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ