5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην πόλη σου πριν τελειώσει το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι μας δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ότι θα διαρκέσει για πάντα, πράγμα που φυσικά και δεν ισχύει οπότε ας δούμε 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην πόλη σου πριν τελειώσει το καλοκαίρι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Η αλήθεια είναι πως φέτος όπως και κάθε χρόνο οι ημέρες του καλοκαιριού κύλησαν σαν νεράκι. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά συντονίσου σιγά σιγά και κάνε όσα περισσότερα πράγματα μπορείς, με ανθρώπους που φτιάχνουν το “μέσα” σου ή ακόμα και μόνος σου. Η ζωή είναι στιγμές… Κανε συλλογή από όσες περισσότερες μπορείς!

#1 Πήγαινε Θερινό Σινεμά!

Υπάρχουν σε ένα σωρό τοποθεσίες με σινεμαδάκια θερινά που μπορείς να απολαύσεις αγαπημένη ταινία κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού! Πορτοκαλάδα, πασατέμπο, καλή παρέα και κάνε ένα ταξίδι στο παρελθόν, στα ανέμελα χρόνια σου!

#2 Διάβασε ένα άρλεκιν!

Ναι εννοώ αυτά τα σαχλά ρομάντζα με λίγη δόση 50 αποχρώσεων και λίγο σεληνόφως ή μπορείς να διαβάσεις κλασικό άρλεκιν εποχής. Μαζί με το σιροπιαστό ρομάντζο θα πιάσεις τον εαυτό σου να γελάει σε αρκετά σημεία! Γιατί όχι, δεν είναι αργά να ζήσεις και ένα…

#3 Βραδινή βόλτα στην πόλη σου!

Χαλαροί δρόμοι ακόμα από κίνηση και εσύ μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου σαν τουρίστας. Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, στο λόφο του Φιλοπάππου, κάτω από την Ακρόπολη. Επίσης, αυτή την περίοδο μπορεί να πετύχεις πολλές, υπέροχες, υπαίθριες συναυλίες.

#4  Διοργάνωσε πικνικ!

Ίσως σε κάποια παραλία κάποιο πρωινό ή βραδάκι μπορείς να κανονίσεις έναν πικνικ με πράγματα που θα ετοιμάσεις καθώς και παιχνίδια εξωτερικού χώρου για τα παιδάκια σας, ώστε να απασχοληθούν. Αν το ψάξεις καλύτερα μπορείς να οργανώσεις το πικνικ κοντά σε πάρκα όπου διαδραματίζονται παιδικές δραστηριότητες. Στην περίπτωση όπου τα παιδάκια σου μείνουν στο σπίτι με την γιαγιά, προτείνω βραδινό πικνικ! Σε μια παραλία με ένα ψυγειάκι με μπύρες και λίγα φαγώσιμα για εσένα και την παρέα σου!

#5 Κοιμήσου! 

Ναι… αυτό είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κάνεις και κυρίως πριν γυρίσεις στην εργασία σου ή πριν ξεκινήσουν τα σχολεία… Να κοιμηθείς όσο περισσότερο μπορείς!

Θα μπορούσα πολλά ακόμα να σου προτείνω ή μάλλον να σου τονίσω ότι θα πρέπει να προλάβεις να κάνεις πριν τελειώσει το φετινό καλοκαίρι. Όμως αυτό θα το βρεις εσύ. Σημασία έχει πως ό,τι και αν κάνεις, να σε κρατήσει μακριά από το κινητό και το ρολόι σου… Κλείσε λίγο τον “γενικό” διακόπτη σκέψεων και αφέσου σε όμορφες καταστάσεις.

Κλείνοντας να σου πω, πως το “καλό Φθινόπωρο” δεν μου ταιριάζει.

Η πιο πρόσφορη και ψυχολογικά ίσως ανεκτή ευχή είναι το «Καλό Αποκαλόκαιρο!» Είναι μία φράση που χρησιμοποιείται για το διάστημα από το τέλος του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου. Υποδηλώνει έναν γλυκό αποχωρισμό από το καλοκαίρι που σιγά σιγά φεύγει και ταυτόχρονα δε «σβήνει» την ελπίδα μας πως έχουμε ακόμη λίγο χρόνο να ξεκλέψουμε και να πραγματοποιήσουμε κι άλλες μικρές σύντομες αποδράσεις όσο η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα…

Να περνάμε όμορφα λοιπόν…

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην πόλη σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ