Τα ζώδια της εβδομάδας! 29/8 έως 4/9/22

Προσπαθείς να συγκεντρωθείς αυτήν την εβδομάδα, να συνεννοηθείς με τους γύρω σου, να φτιάξεις τον χώρο σου. Τα ζώδια της εβδομάδας! 29/8 έως 4/9/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Έχεις ευκαιρίες να βγεις με φίλους, να μιλήσεις αλλά και να διώξεις την κακοκεφιά που σε φλερτάρει έντονα αυτήν την εβδομάδα.

Συνθηκολογείς με το παρόν και αυτό σου στοιχίζει. Ένα μπάχαλο δηλαδή!

Ο Δίας από τον Κριό, ανάδρομος σου θυμίζει ότι είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητας σου. Πρέπει να πιστέψεις αυτό που είσαι.

Ο Ερμής από τον Ζυγό σε κάνει διπλωμάτη, αμφιβάλεις όμως για σένα , για τους άλλους, μπορεί και για τα πάντα. Πολλές φορές θα παίρνεις τη θέση του άλλου και αυτό θα σε πονάει, θα σε πηγαίνει πίσω.

Δεν υπάρχει όμως σχέση χωρίς συμβιβασμό. Ο μοναχικός άνθρωπος το γνωρίζει.

Αυτές τις μέρες βλέπεις που έχεις φτάσει και αγχώνεσαι. Σίγουρα θέλεις ΚΑΙ το κάτι άλλο.

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

Στις 30/8/22 ο Ήλιος από την Παρθένο σε χιαστί με τον Δία ανάδρομο στον Κριό, τι ανακατωσούρα είναι αυτή, που βρίσκεσαι και πως να συμμαζέψεις το χάος που έχει δημιουργηθεί. Άλλα σκέφτεσαι , αλλιώς ενεργείς. Αναγκάζεσαι.

Επηρεάζεσαι κυρίως εάν είσαι Παρθένος ή Κριός του α΄ δεκαημέρου. γύρω από την 7η μοίρα. 

Στις 1/9/22 ο Άρης από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Δία ανάδρομο, σε ανακουφίζει, βγαίνεις, ξεσκάς περνάει ευχάριστα η ώρα σου. Συγχρόνως μιλάς για σχέδια, κανονίζεις το πλάνο σου.

Επηρεάζονται κυρίως Δίδυμοι, Κριοί, αλλά και Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες του α΄ δεκαημέρου γύρω από την 6η μοίρα. 

Στις 3/9/22 ο Ερμής από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον Δία ανάδρομο στον Κριό, πρέπει να ισορροπήσεις το μέσα σου με το έξω, δηλαδή τι θέλεις και πως αυτό να γίνει αποδεκτό από το περιβάλλον σου. Εξελίξεις αναμένονται σε σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα.

Επηρεάζονται κυρίως οι παρορμητικοί, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, αλλά και Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου γύρω από την 6η μοίρα. 

Υστερόγραφο,  β’ δεκαήμερο 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο πότε θετικά σπρώχνει για εξελίξεις , πότε αρνητικά αλλάζει τον κόσμο σου για να δεχτείς πως τίποτα δεν μένει ίδιο. Όλα αλλάζουν και αυτός είναι ο νόμος του Σύμπαντος.

Ο Βόρειος δεσμός στον Ταύρο, το Ντάρμα σου σε βάζει σε νέο μονοπάτι, αυτογνωσίας αλήθεια θέλεις να βρεις τον δρόμο σου, αλλά υπάρχουν ακόμη εμπόδια, δεν είναι εύκολο να βρεις γιατί ενσαρκώθηκες. (Ανάλογα με το σπίτι που τον φιλοξενείς) δες το!

Υστερόγραφο, γ’ δεκαήμερο

Στις 31/8/22 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε χιαστί με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δεν καταλαβαίνει το μελό, δακρύβρεχτο ερωτικό κάλεσμα,  και γενικά γυρνάει την πλάτη σε μίζερους εραστές. Εάν είσαι δεδομένος/η ξέχνα την ένωση. Λέοντες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου γύρω από την 24η μοίρα.

Στις 2/8/22 η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε χιαστί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αγριεύει τα πράγματα, κόντρες και πλήρη ασυννενησία με πρόσωπα εξουσίας/κύρους. Ο καθένας αποφεύγει τις ευθύνες του ή τις υποχρεώσεις του. Επηρεάζει κυρίως Λέοντες, Αιγόκερους του γ δεκαημέρου, γύρω από την 26η μοίρα.

Δες εδώ το κανάλι και κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,  μπορείτε να βρείτε λύσεις και να πλησιάσετε άτομα του περιβάλλοντος σας, προσπαθώντας να μπείτε στην θέση τους. Προτάσεις για νέες συνεργασίες, μετακινήσεις, αγοραπωλησίες ευνοούνται. Κριός β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει πως πρέπει να βρείτε τον σκοπό σας μέσα από τη δημιουργία εσόδων και κυρίως από την ενασχόληση με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση αποσύνθεσης, δεν ξέρετε τι θέλετε, ποιοι βρίσκονται κοντά σας και γενικά θέλετε να ακυρώσετε καταστάσεις, σχέσεις, πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έχετε ευκαιρίες να φτιάξετε το εισόδημά σας και στηρίζεστε από άτομα του παρασκηνίου. Βοηθιέστε να ανέβετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αναμένονται συμβιβασμοί που κλειδώνουν όμως θετικά , είναι προς όφελος σας να δείτε την μεγάλη εικόνα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, δείχνει τον σκοπό σας μέσα από τον τρόπο που ενεργείτε μέσα στο περιβάλλον σας. Η στάση του αγαπημένου/αγαπημένης φωτογραφίζει την εξέλιξη σας. Ανεξαρτησία ή δέσμευση; Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι δυσκολίες και νιώθετε πως χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο, ό,τι και να κάνετε, πάντα βρίσκετε αντίσταση. Δεν έχετε ανοίξει τις παρωπίδες σας, για αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μια ζωντανή εβδομάδα σας περιμένει και είναι στο χέρι σας να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις και να ξεκουράσετε το μυαλό σας, κάνοντας κάτι δημιουργικό. Φλερτ, ρομαντικά πήγαινε, έλα και καλά νέα από τα παιδιά σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας είναι να βρείτε την θέση σας – εαυτό σας μέσα σε συνθήκες ησυχίας, ισορροπίας και επαφή με την Φύση, το Θεό και ό,τι άλλο πιστεύετε. Στροφή προς τα έσω.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είναι εκνευριστικό να πρέπει να ασχοληθείτε με συγγενείς που δεν σας κατανοούν και συγχρόνως να θέλετε αυτό που δεν μπορείτε να έχετε. Γενικά νιώθετε κούραση, ατονία και αναζητάτε κάτι που θα σας τονώσει το ενδιαφέρον ξανά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ευνοείστε, όταν κοιτάτε ψηλά και όταν μιλάτε για αυτά που θέλετε να πετύχετε. Προτάσεις από πρόσωπα κύρους αλλάζουν τελείως τον κόσμο σας. Μην πιαστείτε από ανούσιες λεπτομέρειές ή από άτομα που θέλουν να μην αλλάξετε. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει να βρείτε την θέση σας μέσα από την ενοποίηση σας με ένα φιλικό κύκλο ή το κυνήγι μιας ομαδικής δραστηριότητας. Ο έρωτας είναι πλέον φίλος σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε να ξεπερνάτε τα συναισθήματα σας και ίσως γίνεστε πιο παγεροί, αδιάφοροι και τελείως δεν ενδιαφέρεστε για το ταίρι σας. Κουραστήκατε να προσπαθείτε για τα αυτονόητα. Πλήρης στροφή και πιθανή αποξένωση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είναι ευχάριστες μέρες για να ταξιδέψετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να βρεθείτε με φίλους. Αγαπάτε ό,τι σας κινεί το ενδιαφέρον και δεν το έχετε δοκιμάσει. Αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας αναμένονται , και πρέπει να συμβιβαστείτε στο νέο σας πρόγραμμα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει να βρείτε τον σκοπό σας μέσα από τη θέση σας στο κοινωνικό στερέωμα και κυρίως από την σύνδεση σας με ένα πρόσωπο κύρους. Αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο φέρνουν την εξέλιξη σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να επιβάλλετε τα θέλω σας και να γίνει το δικό σας, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο, αλλά σας έχει φύγει το μεράκι. Δεν θέλετε τίποτα. Βαριέστε.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Χρόνια σας Πολλά!

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μια κατάσταση αρκετά περίεργη αυτό το διάστημα, καθώς οι επιθυμίες σας δεν ταυτίζονται με τον τρόπο που σκέφτεστε. Έχετε όμως ευκαιρίες να ξεκλειδώσετε κλειστές πόρτες και να αυξήσετε το εισόδημα σας, αρκεί να μην μείνετε στα τετριμμένα. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει να βρείτε τον στόχο σας μέσα από ταξίδια και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Να ανοίξει το μυαλό σας, να διαλύσετε τις προκαταλήψεις σας. Να νιώσετε ελεύθεροι. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  έχετε ενοχές, κρυμμένα μυστικά και γενικά έχετε μπερδευτεί εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά. Δεν έχετε λύσεις ακόμα για τα προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζετε.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, νιώθετε να μην σας φτάνει το χρήμα που έχετε, και μπερδεύεστε,  καθώς δεν ξέρετε πως να αξιοποιήσετε την τύχη σας. Ανοίγετε τα φτερά σας και ταξιδεύετε, ή έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.  Επαφές εξ αποστάσεως ευνοούνται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει να βρείτε τον σκοπό σας μέσα από την διαχείριση των ενστίκτων και των βαθύτερων επιθυμιών σας. Οικονομικά συναισθηματικά κοψίματα είναι στο πρόγραμμα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, νιώθετε να πιέζεστε από το περιβάλλον σας και από μια ανιαρή καθημερινότητα. Μερικοί απ’ εσάς πρέπει και να προσαρμοστείτε σε μια κατάσταση που αρχίζει να σας φαίνεται περίεργη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι η συμμετοχή σας σε μια ομάδα ή κοινότητα δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θέλετε αλλά δεν μπορείτε και να αποχωρίσετε. Ερωτικά όμως θα ανέβετε και θα συγκρουστείτε ευχάριστα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Έστω και κρυφά. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει να βρείτε τον σκοπό σας μέσα από μια γνωριμία που εξελίσσεται σε γάμο, επίσημη κατάσταση. Γρήγορα εξελίσσονται όλα, πολύ γρήγορα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το Σύμπαν, η Κοινωνία, ο Κόσμος γενικά δεν συνειδητοποιεί την αξία σας και σκέφτεστε απαισιόδοξα, ζωγραφίζετε μαύρους κόσμους, εξαιτίας καθυστερήσεων. Δεν θα είναι έτσι τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παρεμποδίζει την εξέλιξη των επαγγελματικών θεμάτων, και κολλάει το μυαλό σας. Γνωριμίες, προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες αναμένονται να σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Ο φιλικός σας κύκλος απαιτεί απ’ εσάς συνθηκολόγηση. Τοξότη β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, δείχνει τον σκοπό σας μέσα από την ΄θέση σας στον εργασιακό σας χώρο. Επίσης επιβάλλεται να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να βγείτε από την τοξικότητα του νου. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πιεσμένοι καθώς αυτά που επιθυμείτε δεν γίνονται τώρα. Ταξιδεύετε νοερά σε μέρη που επιθυμείτε ή σε αγκαλιές που δεν υπάρχουν στο μάτριξ. Ματαίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, θέλετε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και αυτήν την στιγμή δεν έχετε την δυνατότητα. Εργασιακές υποχρεώσεις σας κρατάνε κολλημένους και η καθημερινότητα σας θέλει να φτιάξετε ένα νέο πρόγραμμα. Προτάσεις για ουσιαστικές αλλαγές όμως αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει να βρείτε τον σκοπό σας μέσα από τη χαρά, την παιδικότητα και την ελαφροσύνη που κρύβεται σε μια ερωτική κατάσταση. Το ρίσκο δεν πρέπει να αποφεύγεται. Είναι αναπόφευκτο, εάν θέλετε να δείτε αλλαγές. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, απαισιόδοξες σκέψεις σας κατακλύζουν, όταν σκέφτεστε τι μπορείτε να έχετε και ξεχνάτε την άσκηση της ευγνωμοσύνης. Είναι κάτι που θα σας απελευθερώσει από τα σκοτάδια που πέφτετε , και χωρίς να το θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, οι πράξεις δεν ακολουθούν τις σκέψεις σας αυτές τις μέρες και ζείτε ένα εσωτερικό τσουνάμι. Έχετε ευκαιρίες να παίξετε όμως με την φωτιά και να μην καείτε, αν το θέλετε. Ταξίδια υπεραντλαντικά ευνοούνται. Επαφές εξ αποστάσεως.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, φανερώνει τον σκοπό σας μέσα από μια προσωπική κατάσταση που έχει αγγίξει συναισθηματικές πληγές. Σιγά σιγα θα περάσετε σε φάση ίασης. Πως όμως θα απελευθερωθείτε από τα δεσμά σας; Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, μπερδεμένα μηνύματα λαμβάνετε από το σύμπαν και νιώθετε πολλές φορές ξένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Συνειδητοποιείτε πόσο πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, συνδέεστε καθημερινά με το περιβάλλον σας ή το ταίρι σας, ωστόσο η επικοινωνία παραμένει χαοτική ή μπερδεμένη. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται όμως, και μέσα από μια πρόταση εργασίας, φτιάχνει η πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, το Ντάρμα σας, λέει να βρείτε τον σκοπό σας μέσα από μια επιχείρηση βελτίωσης του προφίλ σας, μια σπουδή, μια νέα επιμόρφωση. Επίσης μέσα από ταξίδια αναψυχής και κυρίως την απελεύθερωση του νου. Είστε σε φάση ανοδική. Ιχθύ γ΄  δεκαημέρου, οι παρεξηγήσεις, τα εγωπαθή παιχνίδια και γενικά τα αδιέξοδα πήγαινε έλα  χαλάνε την διάθεση σας. Δεν έχετε όρεξη να παίξετε με τους άλλους και ίσως αποσύρεστε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ