Ιδέες για διακόσμηση με ξύλινα έπιπλα στο σπίτι

Το ξύλο προσφέρει σε κάθε χώρο αρμονία, γαλήνη δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ιδέες για διακόσμηση με ξύλινα έπιπλα στο σπίτι

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η φύση έχει την ασυναγώνιστη αυτή ικανότητα να δημιουργεί μοναδικές χρωματικές μίξεις και σχέδια με έναν ελεύθερο μα ταυτόχρονα τόσο μαεστρικό τρόπο.

Με την προσθήκη ξύλινων επίπλων και διακοσμητικών χώρου, μπορείτε να διαμορφώσετε ένα σπίτι με χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που θα σας φέρνει πιο κοντά στη γη και τη φύση.

Ας δούμε μερικές προτάσεις από το Casa di Noce, που εξειδικεύεται στις ξύλινες δημιουργίες από το 1957, με απόλυτο σεβασμό στις επιλογές της φύσης.

Μοναστηριακά τραπέζια

Τα μοναστηριακά τραπέζια είναι εμπνευσμένα από την εποχή του Μεσαίωνα. Κατασκευάζονται από συμπαγές ξύλο καρυδιάς ή βελανιδιάς και έχουν πάχος μέχρι 8 εκατοστά.

Είναι ιδανικά για τραπεζαρίες που εξυπηρετούν μεγάλες παρέες ή οικογένειες. Τα μοναστηριακά τραπέζια είναι ιδιαιτέρως επιβλητικά όπου κι αν τοποθετηθούν και φυσικά είναι διαχρονικά έπιπλα που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Για τη φροντίδα ενός μοναστηριακού τραπεζιού, μπορείτε να περνάτε την ξύλινη επιφάνειά του με ειδικά γυαλιστικά καθαρισμού για ξύλο, ενισχύοντας τη μακροβιότητα ενός μοναδικού ξύλινου επίπλου.

Βιβλιοθήκες

Άλλη μια πολύ δυναμική προσθήκη ξύλου στο χώρο του σπιτιού και συγκεκριμένα στο σαλόνι σας, είναι οι βιβλιοθήκες από μασίφ ξύλο ή οι βιβλιοθήκες καρυδιάς. Ένας χώρος μελέτης ή και ένα σαλόνι με γωνιές διαβάσματος συμπληρώνονται άψογα με μεγάλες ξύλινες βιβλιοθήκες.

Ακόμη και σε χώρους εργασίας, οι βιβλιοθήκες αυτές προσδίδουν μια έννοια σοφίας και βαθιάς γνώσης. Αν λοιπόν αγαπάτε το βιβλίο και είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας, επενδύστε σε μια παντοτινή βιβλιοθήκη από ξύλο.

Ξύλινη διακόσμηση

Το ξύλο είναι ένα από τα πολυτιμότερα υλικά της φύσης. Πέρα όμως από τα έπιπλα, το ξύλο αποτελεί μια υπέροχη πρώτη ύλη για διακόσμηση. Αν σκέφτεστε να κάνετε το χώρο σας πιο εντυπωσιακό ή να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο με κάτι πιο ιδιαίτερο, προτιμήστε το ξύλο.

Στο Casa di Noce υπάρχουν πολλές προτάσεις για διακόσμηση με ξύλο, από αφηρημένα διακοσμητικά μέχρι ξύλινα γλυπτά. Η διακόσμηση με ξύλινα δημιουργήματα μπορεί να συμπληρώσει ένα μοντέρνο αλλά και ένα απόλυτα κλασικό σπίτι.

Δημιουργήστε ένα πρόσθετο ενδιαφέρον σε minimal δωμάτια με ένα φυσικό και αιωνόβιο στοιχείο, που θα δώσει φινέτσα και καλαισθησία στο σπίτι σας.

Στην Casa di Noce μπορείτε να βρείτε λύσεις για κάθε χώρο, με δυνατότητα ειδικής κατασκευής. Αν η μορφολογία ενός χώρου σας δυσκολεύει με την επίπλωση, μπορείτε να ζητήσετε την κατασκευή ενός επίπλου ή ενός διακοσμητικού, που θα ταιριάζει στο χώρο σας και θα τον κάνει ακόμα πιο λειτουργικό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! ξύλινα έπιπλα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ