Χρήσιμες συμβουλές από την LG για να επιλέξετε το ψυγείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας

Πως να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον χώρο σας. Χρήσιμες συμβουλές από την LG για να επιλέξετε το ψυγείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αν θέλετε να κάνετε μία ανανέωση στο χώρο σας και αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε το ιδανικό ψυγείο που να ταιριάζει με την αισθητική του σπιτιού σας, η LGElectronics (LG) σας δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον χώρο σας.

  1. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας με την επιλογή του τύπου ψυγείου

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ψυγείο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, στις ανάγκες σας καθώς και την αισθητική του χώρου σας.Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ψυγείο, έχετε μία γκάμα επιλογών, όπως ντουλάπα με οριζόντια διάταξη ή με κάθετη διάταξη, ψυγειοκαταψύκτη με την κατάψυξη στο κάτω μέρος ή δίπορτο ψυγείο με την κατάψυξη στο πάνω μέρος. Φανταστείτε ποιος τύπος θα ήταν ιδανικός που θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας και θα ταιριάζει όμορφα στο χώρο σας.

  1. Βεβαιωθείτε ότι η χωρητικότητα του ψυγείου καλύπτει τις ανάγκες σας

Ο χώρος αποθήκευσης του ψυγείου αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για την αγορά σας, καθώς θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο στο κατά πόσο ικανοποιημένοι νιώθετε από την αγορά σας. Τι χρειάζεται όμως να γνωρίζετε για τον αποθηκευτικό χώρο;

Η μεγάλη χωρητικότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ψυγείο μπορεί να χωρέσει πολλά. Άρα πρέπει να υπολογίσετε αν το μέγεθος του ραφιού μπορεί να χωρέσει όσα επιθυμείτε εσείς. Το βάθος του ραφιού θα «προδώσει» αμέσως την ποσότητα των υλικών που μπορείτε να αποθηκεύσετε.

Αναζητήστε αρκετό χώρο και βάθος για να τοποθετήσετε μπουκάλια νερού και αναψυκτικά.

Επίσης, για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, η θήκη λαχανικών πρέπει να διαθέτει αρκετό χώρο και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λειτουργικό τρόπο.

  1. Δώστε προσοχή στην ενεργειακή απόδοση του ψυγείου σας

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το ψυγείο είναι μία συσκευή που παραμένει συνεχώς σε λειτουργία. Είναι λογικό να μας απασχολεί η ενέργεια που καταναλώνει.

Τα ψυγεία της LG διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία  LG Smart Inverter Compressor™, η οποία βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση εξοικονομώντας χρήματα, και  συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση[1].

Τώρα που ενημερωθήκατε για το πώς να επιλέξετε το ιδανικό ψυγείο, τώρα σας απομένει να αναζητήσετε ποιο είναι αυτό. Η απάντηση βρίσκεται στα ψυγεία της LG, τα οποία διαθέτουν ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών για να κάνει την επιλογή και τη ζωή σας εύκολη!

Από ψυγειοκαταψύκτες, δίπορτα ψυγεία, ψυγεία ντουλάπες, ντουλάπες κάθετης διάταξης, μέχρι ντουλάπες οριζόντιας διάταξης, θα βρείτε τα πιο προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας, αλλά και τα γούστα σας ανάλογα με την αισθητική του σπιτιού σας.

[1]2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στον συμπιεστή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ