Τα ζώδια της εβδομάδας από 10 έως 16/10

Ό,τι είναι σημαντικό για τη ζωή σου, οποιαδήποτε κίνηση ή έναρξη έχεις κατά νου ΚΑΙ μπορεί να περιμένει, τράβηξε την μέχρι το τέλος Γενάρη. Θα γλυτώσεις από κόπο, νεύρα, απογοήτευση και εξάντληση δυνάμεων. Τα ζώδια της εβδομάδας από 10 έως 16/10

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Τα μεν οικονομικά μπαίνουν σε μία τάξη, στα δε συναισθηματικά μπαίνουν επίσης όρια, πράγμα πολύ προστατευτικό και άκρως απαραίτητο. Ειδικά μετά την Ποσειδώνια, αποσυνθετική ενέργεια των προηγούμενων ημερών, ο Κρόνος επαναφέρει στο εδώ και τώρα, με έναν τρόπο γήινο και συνάμα εποικοδομητικό.

Η όψη αφορά κυρίως στα ζώδια του αέρα του β΄ δεκαημέρου (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και ακολούθως της φωτιάς στο ίδιο δεκαήμερο (Κριούς, Λιοντάρια, Τοξότες). Σε ό,τι αποφασίσεις να “επενδύσεις” τώρα, να ξέρεις θα ‘χει διάρκεια και γερά θεμέλια. Οι “πολυκατοικίες” του Κρόνου είναι πάντα …αντισεισμικές, δεν “πέφτουν” με τίποτα.

Κριός

Είμαστε σε «μετα-πανσεληνιακή» περίοδο, και εκεί που είναι όλα τα φώτα πάνω σε εσάς αλλά και στις σχέσεις σας, πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω τι λέτε, πώς το λέτε και πως οδηγείτε. Αν μαθαίνετε κάτι, είτε σε σχολικό πλαίσιο είτε σε ακαδημαϊκό, πιθανόν να βιώσετε μικρές απογοητεύσεις ή να νιώσετε ξαφνικά ότι είστε ανεπαρκείς. Όχι, δεν είστε εσείς ανεπαρκείς, αυτές είναι σκέψεις νοθευμένες από την έλλειψη καλής κρίσης που παρουσιάζετε αυτή την περίοδο. Πολύ μεγάλη προσοχή στις καταχρήσεις, ειδικά αυτή την εβδομάδα, Κριάρια μας.

Ταύρος

Αφού βρήκατε απαντήσεις σε βαρύγδουπα ερωτήματα όπως «τι προσφέρω εγώ και τι παίρνω πίσω» καθώς και «αξίζει να εργάζεσαι σα δούλος ή να θυσιάζεσαι σα Μεσσίας;» τώρα πρέπει να προσέξετε, τί άλλο; Τα οικονομικά σας φυσικά. Πολύ γνώριμα όλα αυτά για εσάς αλλά αυτή τη φορά μπορεί όντως να σας εξαπατούν, και δη άτομα του φιλικού σας κύκλου, ή απλά εσείς να ξοδεύετε αλόγιστα. Ταύροι, συνετιστείτε, σας θέλω πιο τυπικούς, γιατί εσείς είστε από τα ζώδια που μπορούν έστω να το κάνουν!

Δίδυμοι

Φλερτ, έρωτας, δημιουργικά πρότζεκτ, ακόμη και η απόκτηση ενός παιδιού είναι στα φόρτε της την αρχή της εβδομάδας. Με τη συνδρομή αγαπητών σας φίλων πάντα, τους οποίους δεν ξεχνάτε επειδή είναι πάντα εκεί για εσάς σε κάθε συγκυρία. Θέλει όμως λίγη νηφαλιότητα ο τομέας της καριέρας σας. Έχετε κάπως αρχίσει να χάνετε τον στόχο αυτή την περίοδο και αεροβατείτε. Μην αυτοεξαπατάσθε αλλά και μην επιτρέπετε να σας εξαπατούν. Δεν το αξίζετε. Χρειάζεστε μία γερή αποτοξίνωση από ουσίες και τοξικούς ανθρώπους.

Καρκίνος

Τα πράγματα πηγαίνουν πρωτόγνωρα καλά με την πατρική/μητρική σας οικογένεια. Διαλευκάνθηκαν θέματα το προηγούμενο διάστημα και είστε έτοιμοι για την επόμενη πίστα. Αυτό ισχύει και σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας, στα οποία έχετε απογειωθεί στην κυριολεξία αλλά η αναγκαιότητα του κλεισίματος κύκλων ήταν αναπόφευκτη. Χρειάζεται να είστε υποψιασμένοι σε πιθανές εξαπατήσεις από το εξωτερικό, είτε είστε εκεί είτε όχι. Η αποφυγή επίσης κατάχρησης αλκοόλ και ουσιών είναι sos. Αντ’ αυτών, ακούστε τα όνειρα που βλέπετε τη νύχτα, σας δίνουν έμπνευση και είναι και το δυνατό σας σημείο.

Λέων

Είτε πήγατε ταξίδι και περάσατε ωραία είτε ζητήματα από το εξωτερικό επιλύονται αυτή την περίοδο. Είστε σε φάση εκμάθησης ή διδασκαλίας, και το κάνετε επιτυχώς, είτε ως «μαθητές» είτε ως «δάσκαλοι». Προσέξτε όμως τους ανθρώπους με τους οποίους κάνετε παρέα. Πιθανόν να σας ζητήσουν δανεικά κι αγύριστα ή ενδέχεται να βιώσετε μία άλλου τύπου εξαπάτηση. Δε χρειάζεται πανικός, απλώς επαγρύπνηση.

Παρθένος

Αφού κάνατε βουτιά στα βάθη της προσωπικής σας ιστορίας, τα οικονομικά σας βελτιώνονται αυτή την περίοδο ή έχετε βρει τους τρόπους με τους οποίους θα έχετε έσοδα. Η καριέρα όμως, πράγμα ανατρεπτικό για εσάς, δεν πάει όπως θα θέλατε και πιθανόν να σας έχουν «ρίξει» στη μοιρασιά και να μην παίρνετε αυτό που αξίζετε. Αυτό μπορεί να αφορά και συνεργάτες ακόμη και ερωτικούς συντρόφους, αντανακλάται όμως σε θέματα status, το οποίο πρέπει να ανακτήσετε με καθαρό πνεύμα.

Ζυγός

Οι σχέσεις για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο. Ωστόσο παραδεχτείτε το: αυτή τη φορά, βρήκατε λύση σε πολλά προβλήματα ή σε ό,τι νομίζατε ότι είναι πρόβλημα. Έχετε σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Ό,τι αφορά τη μόρφωσή σας όμως, αν δίνετε εξεταστική παραδείγματος χάρη, θέλει διπλή προσοχή. Έχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε και να μελετήσετε και αυτό μπορεί να σχετίζεται και με κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που σας έχουν φορτωθεί ή με θέματα υγείας που ήδη είχατε εσείς ή τα κατοικίδια σας. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν όσο αναγνωρίζετε και βλέπετε καθαρά τα προβλήματα.

Σκορπιός

Εργασιακή καθημερινότητα, ρουτίνα αλλά και υγεία και αυτοφροντίδα ήταν η θεματική των περασμένων ημερών και με αυτή την αίσθηση υποδέχεστε αυτή την εβδομάδα αλλά και με έναν αέρα πληρότητας καθώς πολλά ζητήματα επιλύθηκαν, να μην πω, θεραπεύτηκαν. Τώρα χρειάζεται νηφαλιότητα σε επενδύσεις και δάνεια, καθώς δεν είναι καιρός για οικονομικά ρίσκα. Μη φορτώνετε την πιστωτική για να περάσετε καλά, όσο κι αν το αξίζετε. Επίσης αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στο σεξ, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό.

Τοξότης

Περάσατε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είτε με φίλους είτε μόνοι ξέρετε ότι το πραγματικό νόημα της διασκέδασης είναι η τέρψη των προσωπικών μας στόχων και η ολοκλήρωση των προσωπικών μας δημιουργημάτων. Τώρα όμως η καυτή πατάτα πηγαίνει στις σχέσεις. Μήπως σας εξαπατούν ή ακόμη καλύτερα μήπως αυτό-εξαπατάσθε; Και αν ναι, μήπως αυτό προέρχεται από κάποια οικογενειακά μοτίβα που αναδύονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

Αιγόκερως

Ξεκινάει η εβδομάδα με ένα κλείσιμο κύκλων σε ό,τι αφορά τα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Σύμμαχος η καριέρα και η διάθεσή σας να φανείτε. Πιθανόν να σας εξαπατήσουν στο εργασιακό περιβάλλον, ίσως μισθολογικά. Μην ανησυχείτε, η καριέρα σας είπαμε πηγαίνει καλά, η εργασιακή εκμετάλλευση όμως είναι σημείο των καιρών. Ενδέχεται επίσης να πιστεύετε εσείς οι ίδιοι ότι αξίζετε λιγότερα απ’ όσα αμείβεστε, πράγμα όχι απίθανο όταν είσαι Αιγόκερως. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία την εβδομάδα αυτή.

Υδροχόος

Παίρνετε πτυχίο ή τελειώνετε επιτέλους έναν κύκλο σπουδών; Συγχαρητήρια! Είναι η εποχή που ευνοούνται τα ακαδημαϊκά εγχειρήματα, καθώς και τα ταξίδια. Μην το παρακάνετε όμως σε …πάρτι αποφοίτησης ή στη διασκέδαση, επειδή ενδέχεται να παραξοδέψετε χρήματα εκεί που δεν το περιμένετε. Μήπως, για τους μη φοιτητές της παρέας, ξοδεύετε πολλά χρήματα για τα παιδιά σας; Γενικά συνιστούμε αυτοσυγκράτηση.

Ιχθύες

Επιτέλους ξέρετε πλέον τι σας γίνεται σε προσωπικό, εσωτερικό, ψυχολογικό, συνειδησιακό επίπεδο, και νιώθετε ότι αξίζει να είστε Ιχθύες. Αξίζει να είστε ιδεαλιστές, ονειροπόλοι, δοτικοί και να κάνετε το καλό και να το ρίχνετε στο γιαλό. Αυτό που σίγουρα δεν αξίζει είναι να κάνετε θυσίες για ακόμη μια φορά για τους γονείς σας. Έχετε μεγαλώσει πλέον, παρ’ όλα αυτά οι ανάγκες του σπιτιού και του ένδοξου παρελθόντος είναι πολλές. Ας είναι Ιχθύες, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά όμως.

Από την Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ