Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21/11 έως 27/11/2022

Το σύμπαν δείχνει με όλους τους τρόπους ότι μπορείς να λάβεις χαρά, αφθονία, επέκταση, ευκολίες, βοήθεια. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21/11 έως 27/11/2022

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Επιτέλους λίγη αισιοδοξία με τον παραδοσιακό τρόπο. Προσωπική επέκταση, σχέδια για ταξίδια ή για νέες σπουδές και γενικά εξωθείστε να ξεκινήσετε κάτι εκτός της ασφάλειας της πεπατημένης. Πιθανόν να υιοθετήσετε νέες νοοτροπίες, νέα φιλοσοφικά σχήματα τα οποία θα αρχίσουν να εκδηλώνονται περισσότερο μέσα στις γιορτές.

Ταύρος

Τι θα ξεκινήσετε να μοιράζεστε αυτή την εβδομάδα με το έτερον ήμισυ ή με το άνθρωπο με τον οποίο σχεδιάζετε την επιχείρησή σας; Ειδικά μετά από μία σειρά εκλείψεων στον τομέα των σχέσεων, εσείς πάτε να ξεκινήσετε κάτι στα κοινά αποκτήματα; Να είστε προσεκτικοί, τα σχέδια αυτά ίσως πρέπει να είναι ακόμη πιο εσωτερικά και ψυχολογικά καθώς έχουμε ανάδρομο Άρη. Εκμεταλλευτείτε το στο να κάνετε μία καλή ψυχοθεραπεία.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε ακόμη αυτή την εσωτερικευμένη ενέργεια αλλά σας έχω δύο εξαιρετικά νέα αυτή την εβδομάδα. 1ον νέα αρχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. 2ον εύνοια από έναν ‘από μηχανής θεό’ σε θέματα καριέρας και εξωτερίκευσης της δουλειάς σας.

Καρκίνος

Σίγουρα η περίοδος που έπεται των εκλείψεων είναι η περίοδος που μαζεύουμε τις σπασμένες καρέκλες από το μπαλκόνι μετά την καταιγίδα. Μπορεί να μην περάσατε κατ’ ανάγκη άσχημα αλλά χρειάζεται ένα απαραίτητο συμμάζεμα στη ζωή σας και στο πρόγραμμά σας. Νέα διατροφή λοιπόν, νέες συνήθειες, ίσως και ένα συμβατό πρόγραμμα γυμναστικής; Μήπως και μία καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς σας;

Λέων

Αρκετό ξύλο φάγατε τον τελευταίο μήνα, καιρός για διασκέδαση. Ίσως αυτή η εβδομάδα είναι μία πρόγευση από το τι θα ακολουθήσει την άνοιξη στη διάθεσή σας αλλά με πολύ έμμεσο τρόπο. Προς το παρόν, ερωτευτείτε, δημιουργείστε, χαρείτε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και επιτέλους…ζήστε.

Παρθένος

Επιτέλους λίγη αισιοδοξία στο βαθύ είναι σας και στο μέσα σας. Καλή αρχή σε ό,τι καταπιάνεστε με το σπίτι σας. Ένας νέος κύκλος ξεκινά στη σχέση σας με τους γονείς σας. Δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία να αδράξετε για να εξομαλυνθούν ζητήματα της σημαντικής σχέσης σας.

Ζυγός

Ήρθε η στιγμή να εξωτερικεύσετε ό,τι σκεφτόσαστε εδώ και καιρό. Αρχικά θα το πείτε και μετά θα αρχίσετε να σχεδιάζετε το πλάνο δράσης. Το πιο σημαντικό αυτή την εβδομάδα είναι να λέτε αλήθειες, τις δική σας αλήθεια και έτσι θα απαλλαγείτε και από τις ψεύτικες ελπίδες των άλλων. Bonus η βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, της ρουτίνας και της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Προς το παρόν αποχαιρετάμε τις εκλείψεις και ανοίγουμε τα πανιά για μία νέα αισιόδοξη νότα που σχετίζεται με το…χρήμα. Μη γουρλώνετε τα μάτια, νέα οικονομικά ξεκινήματα βλέπουν οι αστρολόγοι για εσάς και μάλιστα πολύ ευοίωνα. Μην αγχωθείτε να κάνετε μεγάλα ανοίγματα, ούτε στα χρήματα ούτε στα αισθήματα, αφού και τα ειδύλλια ευνοούνται.

Τοξότης

Επιτέλους λίγη αισιοδοξία με πρωτοπόρους εσάς φυσικά. Όταν πρέπει να κατευθύνεις τον λαό στο ταξίδι προς την ελπίδα και τον ενθουσιασμό πρέπει και εσύ να είσαι ένας Τοξότης με πάθος. Ένας Τοξότης που ξέρει να πιστεύει ότι τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω και πως μόνο καλύτερα μπορούν να έρθουν. Νέα ξεκινήματα, αισιοδοξία αλλά με στοχοπροσήλωση. Δεν αποκλείεται να σχετίζονται κάποια εξ αυτών με το σπίτι σας.

Αιγόκερως

Οι Νέες Σελήνες είναι για εσάς ό,τι πρέπει να εκδηλώσετε τη στοχοθεσία και τη στοχοπροσήλωση για την οποία τόσο φημίζεστε. Αυτή την εβδομάδα όμως, κυρίως μέχρι την Πέμπτη, σας χρειάζεται ένα αποτράβηγμα από τα εγκόσμια αλλά και από τη δράση. Εσωτερίκευση, διαλογισμός και ενδοσκόπηση είναι απαραίτητα για να βοηθηθείτε στα επόμενα νέα βήματα που έχετε να κάνετε, τα οποία δε θα είναι και λίγα.

Υδροχόος

Για εσάς πάλι μυρίζομαι εξωτερίκευση και ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα που σας αφορά πιθανόν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: την κοινότητα – μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Θα κάνετε νέους φίλους, νέες παρέες; Θα γραφτείτε – θα προσαρτηθείτε σε κάποια νέα συλλογικότητα; Εμπλέκεστε πιο ενεργά με τον ακτιβισμό; Δεν αποκλείεται να έχετε νέα έσοδα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Ιχθύες

Πολύ καλά νέα για την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας, ειδικά για τους ωροσκόπους Ιχθύες. Με άλλα λόγια εκτός από αυτό το υπέροχο νέο Φεγγάρι στον Τοξότη ο κυβερνήτης σας ο παραδοσιακός, ο Δίας, παύει να είναι ανάδρομος και επιτέλους μπαίνουν τα πράγματα σε μία σειρά με τον εαυτό σας. Καλή αρχή λοιπόν στο rebranding που επιβάλλεται να κάνετε στον εαυτό σας και θα το κάνετε.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ