Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14/11 έως 20/11/2022

Να ήταν κάθε βδομάδα όπως αυτή! Ανοίγματα ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Λες και κάνεις απλωτές σε μια ανοιχτή, γαλάζια θάλασσα, κοιτάζοντας κατάματα τον ήλιο, ζεσταίνοντας κορμί και καρδιά! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 14/11 έως 20/11/2022

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Action! Παίρνετε φωτιά! Εύνοια και ανάπτυξη σε επικοινωνία, αντίληψη, σπουδές, συναλλαγές, ομορφιά, αισθητική και τέχνη, σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη σας και σας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Επιπλέον επικοινωνία με το συναίσθημα. Επίσης, δεύτερη ευκαιρία σε ταξίδια, πνευματικότητα, προσφοράς στον κόσμο, σύνδεσης με το όλον.

Ταύρος

Όλα τα μέτωπα ανοιχτά και πάνω στο κεφάλι σας. Χαμούλης! Κατ’ αρχάς, προσοχή σε εξαπατήσεις στα οικονομικά και χάσιμο κατεύθυνσης. Χρησιμοποιείστε τον ρεαλισμό σας σε σχέση με τη συνειδητοποίηση. Επικοινωνία και συναισθήματα, χρήματα και σχέσεις, νόηση και κατανόηση, μυστικά και ψέματα. Αναπλαισίωση στα πάντα όλα. Είστε ο πιο αδύναμος κρίκος;

Δίδυμοι

Εκρήξεις θυμού προς πάσαν κατεύθυνση. Μικρόμπερδέματα και παρεξηγήσεις. Εξασθένηση υγείας. Η καθημερινότητα είναι βασική σας έννοια. Αλλά και οι σχέσεις: φίλοι, εχθροί, συνεργάτες και μη γίνονται, με διάφορους τρόπους, σας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή σας. Ωστόσο, δεικνύουν και το πόσο σημαντική είναι η ελευθερία για εσάς…

Καρκίνος

Δουλειά και υγεία μπαίνουν στη λίστα των προτεραιοτήτων, μαζί με την ενίσχυση της δημιουργικότητας, τα παιδιά, την αυτοπραγμάτωση. Οι στόχοι σας φωτίστηκαν, τώρα έρχονται να μπουν στο πρόγραμμα. Έχετε πολύ ωραίο στυλ, δεν κάνετε πολλή φασαρία, είστε κουλ και εμπνέετε και τους υπόλοιπους γύρω σας. Όλα ρολάρουν!

Λέων

Μυαλό και συναίσθημα γίνονται συγκοινωνούντα δοχεία. Δύο τα τινά, ή κρατάτε μικρό καλάθι, ή εν γνώσει σας αφήνεστε στην περιπέτεια και στο άνοιγμα all the way. Φιλοσοφημένη ή επιπόλαια, η διάθεση έχει αλλάξει. Το ταξίδι προς την αυτοπραγμάτωση είναι μια συνεχής διαδικασία. Τάση για αποθάρρυνση και δυσπιστία, αλλά και δεύτερες ευκαιρίες στην καθημερινότητα.

Παρθένος

Πρόκληση και σύγχυση στις σχέσεις. Αμφιβολία, χαμηλή ενέργεια και ανεπάρκεια -ή έτσι νομίζετε, ή έτσι σας κάνουν να νομίζετε- στην αντανάκλασή σας προς τα έξω. Ευκαιρία για εκδήλωση ενός προσωπικού ζητήματος, ευκαιρία να βγουν τα κρυφά σας στη φόρα. Υπάρχει και λογική, αλλά και ευαισθησία και συναισθηματική νοημοσύνη και για εσάς! Να σας χαρώ!

Ζυγός

Γεμίζετε την επικοινωνιακή σας φαρέτρα με γοητεία, συναίσθημα και … τρέλα και αποφασίζετε να δείξετε το άλλο σας πρόσωπο στον κόσμο. Μια οικονομική ευκαιρία εμφανίζεται, μια ευκαιρία που θα βοηθήσει θέματα σπιτιού, ή από το σπίτι. Σκεφτείτε έξω από το κουτί ή σταματήστε να σκέφτεστε και να υπεραναλύετε τα πάντα. Έκθεση με αποδοχή, όχι αμφιβολία.

Σκορπιός

Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα και έπειτα από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα βγαίνετε νικητές. Για όλα τα άλλα υπάρχει η μάστερκαρντ! Και αναμόχλευση συναισθημάτων, και τα μπρος πίσω -οχι, δεν σας κάνει αναξιόπιστους, αλλά διαλλακτικούς και προσαρμοστικούς. Δίνετε άλλη αξία στα πάντα. Μάλλον τώρα αντιλαμβάνεστε διαφορετικά. Το κερδίσατε. Είστε δύναμη. Κακά νέα δεν υπάρχουν!

Τοξότης

Ήδη αρχίζετε να νιώθετε την εύνοια και τα δώρα. Χαρά, ομορφιά, φλερτ, αφθονία, κοινωνικότητα άνοιγμα, δημοφιλία, αισιοδοξία -με ολίγη από αφέλεια, τοξοτίσια, you know και χαλάλι σας-, ταξίδια ή ταξιδάκια. Δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις παντός τύπου. “ό,τι δε λύεται, κόπτεται!” Προσοχή σε βιασύνη, ανυπομονησία, γκάφα, αφέλεια. Προσοχή στον εαυτό σας…!

Αιγόκερως

Σημαντική δεύτερη ευκαιρία για ενδυνάμωση και ανάδειξη μέσω συλλογικοτήτων ή/και στόχων.

Δεύτερη ευκαιρία για όσα έχετε έρθει να βιώσετε. Εξέλιξη, συνειδητότητα είναι βασικά συστατικά και όχι απλά ματαιοδοξία. Μετρήστε τα λόγια σας στη δουλειά. Κίνδυνος για σωματική εξασθένιση. Αντιμετώπιση φόβων. Ανιδιοτέλεια και εξιδανίκευση. Ισορροπία.

Υδροχόος

Κάτι άλλαξε! Μέσα από το πρίσμα της ομάδας ανακτάτε τον ενθουσιασμό και τη χαρά σας. Επικοινωνείτε, συνδέεστε, είστε στο στοιχείο σας. Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας. Μην την “πάθετε” από υπερβολική αισιοδοξία, ωστόσο. Καθότι ευάλωτοι σε εξαπατητικές και θολές καταστάσεις, αντιμετωπίστε τους φόβους και βγείτε μπροστά, μόνοι χωρίς παρέα.

Ιχθύες

Δεύτερη ευκαιρία σε πλάνα και αεροπλάνα. Δημοφιλία, αναγνώριση, κοινωνικότητα, χαρά, πνευματικότητα, αγάπη. Αλλά και σπατάλη, επιπολαιότητα, βιασύνη, ανυπομονησία, αφέλεια. Δε λείπουν τα απρόοπτα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Δραστηριοποίηση αλλά και τάση για ατυχήματα στη δουλειά και στο σπίτι. Προσέχετε για να έχετε και σε συναισθηματική έκφραση.

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ