10 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δούμε στο Netflix

Χριστούγεννα χωρίς καναπέ, κουβερτούλα, λιχουδιές και Netflix δεν γίνεται! 10 Χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δούμε στο Netflix

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Καθώς πλησιάζουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων, σας προτείνουμε δέκα χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείτε να δείτε στο Netflix. Ρομαντικές, νοσταλγικές, κωμωδίες και λίγο από όλα για να σας βάλουν στο πνεύμα των εορτών.

Χριστούγεννα Μαζί σου

Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, μια ποπ σταρ εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής φαν να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη.

Παίζουν: Έιμι Γκαρσία, Φρέντι Πρινς Τζούνιορ, Ντέζα Μονίκ Κρουζ

Χριστούγεννα στην Πρίζα

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί ενός οπτικού επισκιάζονται από έναν νέο γείτονα, που θέλει να φτιάξει ένα υπερθέαμα τόσο φωτεινό, ώστε να φαίνεται από το διάστημα.

Παίζουν: Ντάνι Ντε Βίτο, Μάθιου Μπρόντερικ, Κρίστιν Ντέιβις

Ένα Κάστρο για τα Χριστούγεννα

Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας μπεστ σέλερ ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του.

Παίζουν: Μπρουκ Σιλντς, Κάρι Έλγουις, Λι Ρος

Χριστουγεννιάτικος Έρωτας

Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του.

Παίζουν: Λίντσεϊ Λόχαν, Κόρντ Όβερστριτ, Τζορτζ Γιανγκ

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη.

Παίζουν: Κέρτ Ράσελ, Ντάρμπι Καμπ, Τζούντα Λιούις

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο μέρος

Δυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, η έφηβη πλέον Κέιτ το σκάει και φτάνει στον Βόρειο Πόλο όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα.

Παίζουν: Κέρτ Ράσελ, Γκόλντι Χον, Ντάρμπι Καμπ

Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων

Μια επίδοξη νεαρή δημοσιογράφος πηγαίνει στο εξωτερικό για να καταγράψει σε αποκλειστικότητα, την ενθρόνιση ενός γοητευτικού πρίγκιπα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Παίζουν: Ρόουζ ΜακΆιβερ, Μπεν Λαμ, Άλις Κριτζ

Το Αγόρι που το Είπαν… Χριστούγεννα

Ο τολμηρός μικρός Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά, προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του και να φέρει σπίτι το δώρο της ελπίδας.

Παίζουν: Χένρι Λόφουλ, Τόμπι, Τζόουνς, Σάλι Χόκινς

Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα

Δεκαετίες αφότου ο έμπιστος μαθητευόμενος του τον πρόδωσε, ένας άλλοτε χαρωπός παιχνιδοποιός βρίσκει ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του που μπαίνει στην ζωή του.

Παίζουν: Φόρεστ Γουίτακερ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Χιου Μπόνεβιλ

 Ραντεβού στις Γιορτές

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλο όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

Παίζουν: Έμα Ρόμπερτς, Λουκ Μπρέισι, Κρίστιν Τσένογουεθ

Για περισσότερες ταινίες και σειρές στο Netflix και άλλες streaming υπηρεσίες, αλλά και προτάσεις, νέα και πρεμιέρες στο σινεμά, μπορείτε να επισκεφτείτε το Chilltime.

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ