Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5/12 έως 11/12/2022

Έκρυθμο σκηνικό θα επικρατήσει. Πίεση, απογοήτευση και προσαρμογή στο μέτριο. Δεν έχεις άλλες επιλογές. Κακή περίοδος για σημαντικές αποφάσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5/12 έως 11/12/2022

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σύγκρουση, πίεση και θυμός έχουν την τιμητική τους. Προτείνω να μείνεις όμως στο “ζουμί” της υπόθεσης, ώστε να βγει και ένα μάθημα από όλο αυτό το εκρηκτικό μείγμα: για να θυμώνεις σημαίνει ότι νιώθεις αδικία, που σημαίνει με τη σειρά του ότι δεν οριοθέτησες, δεν μίλησες, δεν εξέφρασες “τι σηκώνεις και τι όχι”. Για ξαναπάρτο απ’ την αρχή λοιπόν με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ψυχραιμία (θα βοηθήσει και το τρίγωνο-εξάγωνο του Κρόνου με την πανσέληνο εδώ), εξήγησε, βάλε ένα όριο, πες τι μπορείς να ανεχτείς και τι όχι. Να δεις μετά πως ξαλαφρώνεις και ηρεμείς…

Κριός

Επιτέλους ήρθε η στιγμή να φωνάξετε ή μήπως να σιωπήσετε; Έχετε μαζέψει πολλά το τελευταίο διάστημα και είστε έτοιμοι να εκραγείτε και να τα πείτε «έξω απ’ τα δόντια». Για να μην το μετανιώνετε μετά και δε μαζεύεται η λεκτική σας έκρηξη θα σας πρότεινα να ακούσετε τις εκρήξεις των άλλων για μία φορά και αν αυτό καταλήξει σε κλείσιμο ενός κύκλου, τότε τόσο το καλύτερο. Ναι, καλά διαβάσατε. Τα ξεκαθαρίσματα φέρνουν κάθαρση ειδικά μετά από αρκετό ψέμα που σας έχουν πει. Κατάλληλη εβδομάδα για κλεισίματα κύκλων σπουδών και ταξίδια.

Ταύρος

Αγχώνεστε όλο και περισσότερο για τα έξοδα που πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, τον βιοπορισμό και την προσωπική σας αξία. Αν φίλοι σας απαντούν «όλος ο κόσμος έτσι είναι» η απάντηση είναι ότι δεν υποφέρουν όλοι εξίσου και ότι ειδικά η πανσέληνος της Πέμπτης σας αφορά σε αξϊακό επίπεδο. Δεν παραπονιέστε ματαίως λοιπόν. Η οικονομική αφαίμαξη έχει επίπτωση στην ψυχολογία σας. Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως. Μετά από αυτή την Τετάρτη τα πράγματα φτιάχνουν αρκεί να επιδείξετε υπομονή.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα σας αφορά πάρα πολύ! Αποκτάτε φωνή και μιλάτε για ό,τι σας εκνεύριζε όλο το φθινόπωρο που έχει συμπέσει με ένα ντόμινο υποχρεώσεων. Πολύ τρέξιμο και σωματική αλλά και ψυχολογική εξουθένωση φέρνουν τη στιγμή της πανσελήνου να γίνει το μεγάλο μπαμ. Η ρήξη ή η αποστασιοποίηση από ανθρώπους ή καταστάσεις που μας εξαντλούν αλλά μας δημιουργούν έξτρα υποχρεώσεις αλλά και άγχος είναι αναγκαία και δε χρειάζεται να νιώθετε τύψεις για τυχόν τσακωμούς. Παρ’ όλα αυτά λίγη αυτοσυγκράτηση ποτέ δεν έβλαψε έναν Δίδυμο. Άλλωστε και η απαραίτητη βοήθεια απ’ τους απέναντι θα έρθει όταν τη ζητήσετε, αλλά όταν τη ζητήσετε με καλό τρόπο.

Καρκίνος

Αυτή η Πανσέληνος στους Διδύμους σας διαταράσσει ακόμη περισσότερο τον ήδη κακό σας ύπνο. Πιθανόν να σας απασχολεί η υγεία σας, αφού την αυτοφροντίδα την έχετε ξεχάσει αυτή την περίοδο και τρέχετε από εδώ και από εκεί παρά τις ιώσεις ή την υπερκόπωση. Η ψυχική υγεία λοιπόν φορτώνεται με έξτρα υπαρξιακές αγωνίες που φουντώνουν τη νύχτα. Μην ανησυχείτε όμως. Οι πλανήτες στον Τοξότη φροντίζουν να σας εξωραΐσουν την πεζή καθημερινότητά σας και η Αφροδίτη που θα μπει στον Αιγόκερω το Σάββατο θα βελτιώσει τις σχέσεις σας. Αν έχετε κατοικίδια να τους πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ αυτή την εβδομάδα, σας αγαπάνε και σας βοηθάνε.

Λέων

Η οργή δεν είναι πάντα τοξική αλλά πολλές φορές εκφράζει την υγεία των ανθρώπινων σχέσεων όταν εκφράζεται και εκμυστηρεύεται σε φίλους και σε ομάδες που εμπιστευόμαστε. Εάν αυτοί οι κοινωνικοί χώροι δεν μπορούν να αντέξουν τη φωνή σας, τότε ίσως ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος φιλίας, είναι όμως πολύ πιθανό αυτή η εβδομάδα να φέρει και αναθέρμανση φιλικών σχέσεων. Επίσης αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει και ερωτικές γνωριμίες ενδιαφέρουσες. Δεν είναι τα πράγματα τόσο έκρυθμα όσο ήταν την προηγούμενη πανσέληνο, γι’ αυτό απολαύστε το όσο μπορείτε.

Παρθένος

Εντάσεις, αλλαγές και κλεισίματα κύκλων στη δουλειά και στον τρόπο που εσείς εκφράζετε το έργο σας και το δυναμικό σας προς τα έξω; Δεν πειράζει, όλα αυτή την περίοδο για καλό γίνονται, αρκεί να έχετε τη δυνατότητα πέραν της κριτικής των άλλων και της αυτοκριτικής. Το οποίο σημαίνει να μπορείτε να ζητήσετε συγγνώμη σε περίπτωση έντονων συνομιλιών στη δουλειά αλλά και σε τυχόν τσακωμούς με τους γονείς σας. Όλα παίζουν αυτή την έντονη περίοδο, σίγουρα όμως δεν είναι μία κακή περίοδος. Έχετε υποστήριξη από το σύμπαν, ειδικά μέσω του συντρόφου σας ή κάποιου στενού συνεργάτη.

Ζυγός

Αν και εκ πρώτης όψεως, αυτή η εβδομάδα δεν είναι δύσκολη, αν κοιτάξουμε πιο βαθιά βλέπουμε ότι είναι έκρυθμη. Προσέχετε τα πληγωτικά λόγια των Άλλων αλλά και τα δικά σας. Και εδώ οι άλλοι είναι κυρίως αδέρφια, συγγενείς ακόμη και γείτονες. Αν πάτε ταξίδι δε θα βαρεθείτε, το μόνο σίγουρο. Ό,τι μετακίνηση κάνετε όμως, κάντε την συνετά. Προσέχετε επίσης τον τρόπο που οδηγείτε, το πως ανεβαίνετε στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, το κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας κλπ. Μήπως σας έχει παραπλανήσει κάτι που σας είπαν στο εργασιακό σας περιβάλλον;

Σκορπιός

Αυτή η Πανσέληνος γίνεται ακριβώς στον οίκο που δικαιωματικά σας ανήκει: τον οίκο της αφομοίωσης με τον Άλλο, των κοινών αποκτημάτων και του τί μοιραζόμαστε με έναν σύντροφο ζωής. «Ανήκω»: ένα ρήμα που ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο σας. Τι άραγε είναι αυτό που σας ανήκει ψυχή τε και σώματι; Εσείς θα το ανακαλύψετε ψάχνοντας ακόμη μια φορά στα έγκατα της γης σε ένα σεληνιακό σκηνικό, έντονο, έκρυθμο αλλά σίγουρα καθόλου μα καθόλου βαρετό. Από αυτά που σας εξιτάρουν δηλαδή. Αυτό που σίγουρα δε σας εξιτάρει είναι τα έκρυθμα οικονομικά σας. Διακρίνω όμως μία μικρή βελτίωση.

Τοξότης

Σχέσεις!!! Κινητικότητα!!! Δεν περνάτε άσχημα, αλλά μη μεταφράζετε το πολύ τρέξιμο για τις χάρες που κάνετε στους άλλους (τις οποίες ενδεχομένως να μετέφραζα και σε απαιτήσεις) σε ενδιαφέρουσα καθημερινότητα. Έρχονται στο φως θέματα σχέσεων και συνεργασιών και πιθανόν και μερικές εντάσεις, παθαίνετε εκλάμψεις όσον αφορά τον τρόπο που σχετίζεστε, ίσως και να κλείσουν κύκλοι, ίσως και όχι. Ένα είναι το σίγουρο, αν ετοιμάζετε καινούρια σχέση ή συνεργασία καλό θα ήταν να περιμένετε από τον Γενάρη και μετά και όχι με αυτή την Πανσέληνο την Πέμπτη.

Αιγόκερως

Σας έχουν πιάσει λίγο κορόιδο στη δουλειά και έχετε φορτωθεί πολλά, πάρα πολλά, ακριβώς επειδή είστε ικανοί αλλά επειδή έχετε και περισσότερα προσόντα από τους άλλους; Αντί να τους κατευθύνετε σας κατευθύνουν; Αυτή η Πανσέληνος ήρθε να κλείσει αυτόν τον κύκλο της εκμετάλλευσης (αν μου επιτρέπετε τη λέξη αυτή, γιατί είστε και περήφανο ζώδιο). Θα το βάλετε το όριο, επειδή βάλλεται και η υγεία σας και η ψυχολογία σας. Θα πηγαίνουν όμως όλα όλο και καλύτερα ειδικά μετά το Σάββατο. Προσέξτε λίγο τα μικρά ζωάκια αν έχετε αλλά και τη διατροφή σας.

Υδροχόος

Επιτέλους μία εβδομάδα που θα βλέπετε τους άλλους να τρέχουν σαν τρελοί αλλά εσείς θα τρέχετε με ευχάριστο τρόπο. Πολλές έξοδοι, πολλή διασκέδαση, πολύ φλερτ, πολλή τέχνη, πιθανόν ερωτεύεστε κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Μην έχετε όμως μεγάλες προσδοκίες επειδή αυτό το φεγγάρι μπορεί να κρύβει κάποιες απογοητεύσεις από τις οποίες καλό είναι να προφυλάσσεστε μετά την ένταση των εκλείψεων του προηγούμενου μήνα.

Ιχθύες

Το σπίτι σας, σαν κτίριο, σαν τέσσερις τοίχοι αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους το μοιράζεστε, θα σας απασχολήσει πολύ αυτή την εβδομάδα. Είναι έντονη η συμβίωση με συγκατοίκους, με γονείς, με σύντροφο ή με παιδιά; Όλα στη φορά θα βγούνε τώρα για να μη σας αναγκάζει κανείς να θυσιάζεστε για πράγματα που δε σας αφορούν ενώ η εργασιακή σας πραγματικότητα είναι αρκετά πιεστική επίσης. Έχετε και μια καριέρα πέρα από μία οικογένεια και όσο καλοί και δοτικοί και αν είστε, πιστέψτε με, κανείς δε θέλει να δει τα δόντια ενός θυμωμένου ψαριού. Καλά θα κάνουν να σας φοβούνται λίγο λοιπόν.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ