Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σου

Γκλίτερ, νιφάδες, Άι Βασίληδες! Πρωτότυπα σχέδια με λάμψη! Εσύ ποιο θα διαλέξεις; Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών δεν είναι τάση είναι μια σταθερή αξία που περιμένουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Στόλισες το σπίτι; Ώρα να στολίσεις και τα νύχια σου με παιχνιδιάρικα σχέδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Άι Βασίληδες, ελαφάκια, χιονονιφάδες, γκλίτερ…. μπόλικο γκλίτερ και είσαι έτοιμη!

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο μίνιμαλ nail art για να γιορτάσεις διακριτικά ή ένα λαμπερό μανικιούρ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του σε όποιο ρεβεγιόν ή πάρτι παρευρεθείς αυτές τις μέρες.

Ο Δεκέμβριος μήνας είναι ένας μήνας αλλαγών για αρκετές γυναίκες. Αλλάζουν hair style, αλλάζουν το μανικιούρ και ανανεώνουν μέρος της γκαρνταρόμπας τους. Ένας αέρας ανανέωσης πάντα μας κάνει καλό!

Πάμε να δούμε μερικά σχέδια για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ, για να πάρεις ιδέες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails by Ravi (@nailsbyravi_)

Με κορυφαία χρώματα το κόκκινο και το μπορντό σε συνδυασμό με αστραφτερές χρυσές, ροζ χρυσές και ασημί λεπτομέρειες τα νύχια για τα Χριστούγεννα θα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.

Εξίσου όμως αγαπημένα είναι και τα νύχια γαλλικό που αποπνέουν κομψότητα και θηλυκότητα.


Καλές γιορτές!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ