Το κόκκινο των Χριστουγέννων και στα εσώρουχα

Την Πρωτοχρονιά λένε φοράμε κόκκινο εσώρουχο. Εμείς πάντως στο έθιμο αυτό είμαστε υπέρ άλλωστε είναι μια ευκαιρία για extra shopping εσωρούχων! Το κόκκινο των Χριστουγέννων και στα εσώρουχα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ποιο είναι το χρώμα του πάθους; Το κόκκινο. Ποιο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων; Αν ήταν μόνο ένα, θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη, το κόκκινο… Ανάρπαστα γίνονται τα κόκκινα εσώρουχα σε όλα τα πιθανά υφάσματα για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. Σατέν και δαντέλα έχουν την τιμητική τους.

Το έθιμο αυτό ξεκίνησε από την Ιταλία αλλά σιγά σιγά από την Αμερική διαδόθηκε και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Αρκετές διάσημες είναι εθισμένες στο έθιμο και κάθε χρόνο αγοράζουν καυτά κόκκινα εσώρουχα όπως η Scarlett Johansson και η Alessandra Ambrosio. Λένε επίσης ότι είναι έθιμο πέρα από το κόκκινο εσώρουχο να γράφουν και μια ευχή πάνω. Κρίμα δεν είναι να χαλάσεις όμως το εσώρουχο; Και αν δεν πραγματοποιηθεί η ευχή να έχεις ένα γραμμένο εσώρουχο; ΟΧΙ!

Όλα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά οι εταιρείες μόδας. Αυτές λοιπόν τις γιορτινές ημέρες, αν περάσεις από οποιαδήποτε βιτρίνα ρούχων, θα δεις πώς είναι γεμάτη από κόκκινα ρούχα και εσώρουχα!

Πάμε να πάρουμε μια ιδέα;

Deep V Teddy

Deep V Teddy brand: Cosabella

Red Lace Bra Set

Dainty Bra Red

Tied Up for Christmas Restraints

Foxy Lingerie

Wicked Open-Back Babydoll

Victoria’s Secret

Lace-Trimmed Silk-Blend Satin Kimono

SIMONE PÉRÈLE Pensée lace-trimmed silk-blend satin kimono

Ribbed Intime Thong

Kiki De Montparnasse

Η φλογερή, γιορτινή Chiara 

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σου εύχομαι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ