Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Ζωτικότητα, ενέργεια και καλή διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές. Διάχυτη η  ανάγκη να βγει προς τα έξω η προσωπικότητα με ειλικρίνεια αλλά και να διευρύνετε ορίζοντες. Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, φέρνει εύνοια και στα αισθηματικά και στα οικονομικά. Στα τέλη του μήνα μπαίνει η Αφροδιτούλα στα ψαράκια, γλυκιά και προσηνής, ευγενική, συναισθηματική και ρομαντική. Θυμάται και μας υπενθυμίζει με ευαισθησία, την ανθρώπινη, συμπονετική, θυσιαστική μας φύση.

Κριός

Καλή Χρονιά, πρωτοπόροι και δυναμικοί Κριοί! Με τον Δία ήδη απολαμβάνετε τα δωράκια και την εύνοια, με μια δόση υπερβολής. Ναι! Ο κόσμος είναι δικός σας και το αισθάνεστε, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απόσταγμα γνώσης, σοφίας και ωριμότητας. Έχει ανοίξει ένας καινούριος δωδεκαετής κύκλος ανάπτυξης στη ζωή σας. Ανακαλύπτετε ποιοι είστε, τι θέλετε και πως θα το αποκτήσετε. Υπερτονίζεται η αυτοπεποίθησή σας και θα ήταν καλό να μη σας κυριεύει, παρά να κάνετε πιο συνειδητές επιλογές. Στις 7 Γενάρη η πανσέληνος έρχεται όχι τόσο να ταρακουνήσει, περισσότερο να ρίξει φως σε θέματα -πιθανόν και διλήμματα- σπιτιού, καριέρας, ψυχολογίας και κοινωνικής υπόστασης. Θα επηρρεάσει κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο.

Απροσδόκητα έσοδα ή έξοδα γύρω στις 14 Γενάρη. Προσοχή, λίγο ακόμα, σε επικοινωνία και συναλλαγές ή στο μεταφορικό μέσον, τον τρόπο που μετακινείστε, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα που ο κυβερνήτης σας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Ο Ήλιος στον Υδροχόο και η Νέα Σελήνη εκεί μιλάνε για ενάρξεις στο κομμάτι φίλοι, ομάδες, ιδανικά. Τα όνειρα και οι ελπίδες σας παίρνουν πάλι φωτιά και απολαμβάνετε τη στήριξη ανθρώπων δίπλα σας. Και σας στηρίζουν και τους στηρίζετε, τους ευνοείτε. Λίγη προσοχή και στις 24 ένα πάγωμα σε μια σχέση ένας μικρός χωρισμός, αποχαιρετισμός θα σας επηρεάσει.

Από τα μέσα ήδη του μήνα, όλες οι αλλαγές, θέσεις στους πλανήτες, δεν επηρεάζουν τόσο άμεσα τη δράση σας. Η επίδρασή τους εστιάζεται κυρίως στον τρόπο που σκέπτεσθε, σε αυτά που σκέπτεσθε, στην ανταλλαγή πληροφορίας, τι λέτε, πως και γιατί. Είστε υπό σκέψιν, λοιπόν, για όλα όσα αφορούν στην καριέρα, τη γενικότητα, τους γονείς σας ή πως είστε, ή θα είστε σαν γονείς. Επίτευξη, επάγγελμα, δημόσια εικόνα είναι μέσα στο μυαλό σας. Τώρα έχετε και την ώθηση του Δία να τα καταφέρετε. Κλείνετε τον κύκλο της πνευματικής διεργασίας και προχωράτε σε μια νέα, φρέσκια, ανανεωμένη κατεύθυνση ζωής.

Ταύρος

Καλή Χρονιά, σταθεροί και αισθησιακοί Ταύροι! Ο Δίας στον δωδέκατό σας οίκο σας σας κλείνει το μάτι: στόχοι, ταξίδια, μεγαλύτεροι στόχοι, μεγάλα ταξίδια, νομικά θέματα, ξένες κουλτούρες και επιρροές, άνθρωποι και πληροφορίες από το εξωτερικό, ζητούν την προσοχή σας και θα την έχουν. Παράθυρο στην πνευματικότητα, την συνειδητότητα, την αυτογνωσία. Αντιμετωπίζετε φόβους και αντιστάσεις που κρατούσατε κρυφά. Ο Ουρανός ηλεκτρίζει, ο Ποσειδώνας βυθίζει. Ο πρώτος σας προκαλεί, σπάει συμβάσεις, διεγείρει νοητικά. Ο δεύτερος οδηγεί σε εξιδανίκευση σε στόχους και σας ευαισθητοποιεί σε θέματα με φίλους και ομάδες.

Η πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου φωνάζει και σας δίνει χείρα βοηθείας να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί, ό,τι δεν κολλάει, ό,τι σας ενοχλεί, στο οικείο περιβάλλον ή στον εαυτό σας. Κάντε τώρα τις αλλαγές για να αποφύγετε ανατροπές αργότερα. Και εσείς γύρω στις 9 έχετε έσοδα, έξοδα ή ακόμα καλύτερα επένδυση στη δουλειά. Ο Ιανουάριος είναι πολύ σημαντικός μήνας για εσάς φέτος, σας ζητά σύνδεση με το τώρα. Το κάνετε ούτως ή άλλως, διότι είστε της γείωσης. Τώρα θέλει και το κομμάτι της συνειδητότητας σε όποια επιλογή, μικρή ή μεγάλη. Επίσης, μεταφυσική, θρησκεία, φιλοσοφία, πνευματικότητα, και οι πρακτικές τους -π.χ. διαλογισμός ή προσευχή- θα σας βοηθήσουν και στη δική σας καθοδήγηση ή στο να καθοδηγήσετε εσείς άλλους. Και εκεί θα βρείτε στήριξη.

Η κυβερνήτριά σας Αφροδίτη σας επικεντρώνει σε οικονομικά και σχέσεις, επαγγελματικές, κοινωνικές όλο τον μήνα, το ίδιο και η νέα σελήνη. Οι ανατροπές σας ταρακουνάνε εσωτερικά και γι’ αυτό θα τις αντιληφθείτε και εξωτερικά. Η ορθοδρόμηση των πλανητών, και κυρίως του Ουρανού στον πρώτο σας οίκο, θέλουν να βγείτε από τις συμβάσεις, να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Αλλαγή, αλλαγή, αλλαγή, συνειδητά και μέσα από εσωτερική διαδικασία. Η ζωή θα είναι ακόμη πιο γλυκιά έπειτα.

Δίδυμοι

Καλή Χρονιά, επικοινωνιακοί και αέρινοι Δίδυμοι! Κατ’ αρχάς Αφροδίτη από τις 3 του μήνα στον ένατο σας οίκο, σχέσεις, χρήματα, εξωτερικό, διδασκαλία, στόχοι, ταξίδια. Τι κι αν έχετε ανάδρομο τον Άρη, υπάρχει δράση, γιατί το μυαλό σας δε σταματάει να παίρνει στροφές. Από την άλλη, είστε ήδη πρωταγωνιστές… στην κοινωνική σειρά “Αέρινες Σιωπές”. Οι σιωπές σημαίνουν δουλειά με τον εαυτό σας, ψυχανάλυση, εμβάθυνση, εσωτερικός διάλογος, σύνδεση συναισθηματική. Αυτό είναι μια υπέρβαση, καθώς σας ζητάει να αφήσετε την ασπίδα και το φίλτρο της λογικής στην άκρη. Όλα αυτά για να γίνει το κλείσιμο και η αναγέννηση, “θανάτωση” καταστάσεων, πεποιθήσεων, όλα τα μέσα σας που δεν σας πάνε κάπου. Όλα πολύ εσωτερικά, ενεργειακά, ψυχολογικά.

Μέχρι την πρώτη εβδομάδα του μήνα ζεσταίνετε τις μηχανές, όλα δουλεύουν σε βαθύ επίπεδο, αλλά με υπόγεια δράση και όχι τόσο εμφανώς. Μετά την πανσέληνο και με την ορθοδρόμηση του Άρη σε εσάς τόσον καιρό – δεν ταλαιπώρησε μόνο εσάς, όλους μας ταλαιπώρησε, ωστόσο για κάποιον λόγο- αισθάνεσθε πιο ολοκληρωμένοι για να προχωρήσετε σε δράση. Αισθάνεσθε και είστε το εξελιγμένο μοντέλο! Ιδιαίτερη προσοχή όλο το μήνα οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιουνίου, απογοητεύσεις σε θέματα κοινωνικής και επαγγελματικής επίτευξης και τυχόν απογοητεύσεις, λόγω ανασφάλειας.

Καλύτερα τα πράγματα και μετά τις 20 του μήνα, αρχίζετε να το νιώθετε, να το καταλαβαίνετε, να το αντιλαμβάνεστε στην πραγματικότητά σας. Τεράστια εύνοια, συνεχίζετε να φτιάχνετε το παζλ της ζωής σας. Και η ορθοδρόμηση του Ερμή σας δίνει σήμα εκκίνησης για να ενισχύσετε τη θετική ενέργεια -που θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Γόνιμο και παραγωγικό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Κερασάκι στην τούρτα και η είσοδος της Αφροδίτης στα ψάρια, χρήματα, σχέσεις. Εξισορροπείτε σχέσεις, διύλιση ή διάλυση, ακούστε την καρδιά σας. Ο μήνας αυτός εξαιρετικά σημαντικός, εστιάζετε σε τρία πράγματα: εσωτερική αναγέννηση, στοχοθέτηση, επίτευξη.

Καρκίνος

Καλή Χρονιά, τρυφεροί και ευαίσθητοι Καρκίνοι! Δεν έχετε περάσει και λίγα, αλλά τι καλά που τα έχετε καταφέρει. Είστε καταπληκτικοί! Σχέσεις, συνεργασίες, νομικά ζητήματα σας απασχολούν ακόμα και ο ανάδρομος Ερμής εκεί, στο κομμάτι αυτό, αναβοσβήνει το πορτοκαλί φως της προσοχής! Προσέξτε τι καταλαβαίνετε, τι επικοινωνείτε και πως. Προσέξτε όμως και το γιατί. Είναι η θέση του Ερμή εκεί μια άριστη ευκαιρία για αυτο-παρατήρηση, να τσεκάρετε θέματα προβολής στις σχέσεις σας και να αναλύσετε γιατί. Ιδιαίτερα των τελευταίων ημερών βιώνετε την μεταμόρφωση τώρα, βρίσκετε τη δύναμη να δώσετε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει μέσα στις σχέσεις. Δεν είναι και εύκολο.

Η πανσέληνος στις 7 του μήνα γίνεται πάνω σας. Είτε θα νιώσετε εξαιρετικά ευάλωτοι -προστατέψτε τον εαυτό σας από τοξικά περιβάλλοντα, σχέσεις ή ανθρώπους-, είτε εξαιρετικά κάθετοι και απόλυτα υποκειμενικοί σε ό,τι πρεσβεύετε. Αυτή τη διάθεση της υπερβολής και του “εγώ είμαι και κανένας άλλος!” ή “αυτό που λέω εγώ, τέλος!” θα την έχετε για αρκετό καιρό ακόμα -ο Δίας της υπερβολής- και η πανσέληνος θα την ερεθίσει. Αφήστε τους άλλους να το πουν, θα σας το πουν και θα αναγνωρίσουν την ορθότητα και την αξία σας. Η ανασφάλεια και η ευαλωτότητα γίνεται αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Αλλάζετε πίστα και στην καριέρα, είτε αυτό είναι νέο αντικείμενο, είτε προαγωγή, είτε αύξηση μισθού.

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες και για εξέλιξη και για αναγνώριση. Ταξίδια στο εξωτερικό, μεγάλα, επαγγελματικά, πάντως ταξίδια έρχονται. Αυτό δεν είναι ανάπτυξη είναι και αναπλαισίωση, νέα ζωή, σε νέο φορμάτ. Μετά τις 20 επιθυμία να ανοίξετε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον εαυτό σας. Αποδεχθείτε τον πρώτα και η ανταμοιβή θα έλθει και σε οικονομικό και σε ψυχολογικό κομμάτι. Γενικά, τα χρήματα έρχονται σε εσάς, τα επιθυμείτε, τα έλκετε, όχι άδικα. Εξαιρετικά!

Λέων

Καλή Χρονιά, λαμπεροί και γενναιόδωροι Λέοντες! Η Αφροδίτη με την έναρξη της χρονιάς απέναντί σας σας προσφέρει τα δώρα της και σε επίπεδο σχέσεων και σε ρευστότητα. Σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς και ελκυστικούς. Ωστόσο, προσοχή σε υπερβολές σε φαγητό και πιοτό -το σηκώνουν κι οι μέρες! Ήρεμες οι πρώτες μέρες του μήνα και έρχεται η πανσέληνος στις 7 να σας βάλει λίγο σε πρόγραμμα, σε ρυθμούς καθημερινότητας και όχι μόνο. Λίγο τα θεματάκια με το εργασιακό περιβάλλον, κάποιες εξετάσεις, τσεκ-απ, θέματα υγείας. Και από Δευτέρα δίαιτα και γυμναστήριο.

Έχετε ισχυρή θέληση και τα οργανώνετε και τα τακτοποιείτε όλα. Ο Δίας στον οίκο της ανάπτυξης και των στόχων -πολύ συμβατός με τη φύση σας- σας ανοίγει τους ορίζοντες, τα μάτια, τον κόσμο μπροστά σας. Μπορεί να σκέφτεστε και το κομμάτι επιμόρφωση, σεμινάρια, συγγραφή σπουδές, φιλοσοφία, διάβασμα. Αλλά και σε βιωματικό επίπεδο ζητάτε εμπειρίες και εμπειρίες θα λάβετε. Συνειδητότητα και έκθεση σε νέες κουλτούρες και ανθρώπους από το εξωτερικό. Και σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις του ορθόδρομου πλέον Άρη από τα μέσα του μήνα μπορείτε να αναλάβετε και τα σκήπτρα σε καθοδήγηση ομάδων με τις οποίες μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και ιδέες. Δυναμικό και το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, μια νέα σελήνη απέναντί σας, προστάζει για ενάρξεις σε σχέσεις -ερωτικές και μη- και συνεργασίες.

Κάτι συμβαίνει εκεί που δεν του φαίνεται, ωστόσο “ό,τι δε φαίνεται μαθαίνεται”, που λέει και ο λαός. Και ο Κρόνος εκεί, για τα Λιοντάρια του τελευταίου δεκαήμερου φέρνει προκλήσεις και ικανοποίηση με σκοπό την αυτοπραγμάτωσή σας. Χωρισμοί ή επανασυνδέσεις; Αυτό που γεμίζει την καρδιά σας. Εσείς και “ο άλλος”, “οι άλλοι”, φίλοι, εχθροί, σύντροφοι, συνεργάτες, καιρός γαρ εγγύς, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Και πάλι στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σας φροντίζει οικονομικά και… σεξουαλικά. Απολαύστε το!

Παρθένος

Καλή Χρονιά, πεντακάθαροι και οργανωτικοί Παρθένοι! Και η χρονιά αυτή ξεκινάει με ένα υπέροχο τρίγωνο στη γη, το οποίο φέρνει δώρα, εκπλήξεις, ενέργεια, αλλά και ανατροπές σε εσάς γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Επιπλέον, οι Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, αλλά και ο Πλούτωνας, έχουν προσφέρει σε όλο το ζώδιο, τώρα ιδιαίτερα στο τρίτο δεκαήμερο, την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές και με τους ανθρώπους που αγαπάτε, την ευκαιρία να οργανωθείτε, να επικοινωνήσετε με όποιους επιθυμείτε, την ευκαιρία να νιώσετε δυνατοί και νικητές για όσα έχετε πετύχει και από όσα έχετε… επιζήσει.

Η πανσέληνος στις 7 του μήνα, ανεβάζει τις ενέργειες. Θέματα και θεματάκια με τον εαυτό σας, με φίλους, με τα σόσιαλ, τον έρωτα, τα παιδιά. Τι και που βάζετε εμπόδια στα όνειρα, τις ελπίδες, την αυτοπραγμάτωσή σας; Υπάρχει σύγχυση και προβληματισμός πάνω σε πράγματα που δουλεύετε και δε σας βγαίνουν. Είναι και ο κυβερνήτης σας εκεί ανάδρομος. Δύσκολη πίστα. Σίγουρη βελτίωση μετά τα μέσα του μήνα με τον Άρη να αναλαμβάνει φουλ δράση στον δέκατο σας, καριέρα και κοινωνική υπόσταση. Και ο Δίας να σας πριμοδοτεί, να σας χρηματοδοτεί, καθώς σας δίνει εύνοια από τους άλλους, από σύντροφο, από συνεργάτες, από τράπεζα. Οργάνωση και ‘καθαριότητα’ σε θέματα τα οποία δεν έχετε ευκολία στο να τα διαχειριστείτε. Και “ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό”, και μεταμορφώνετε τη ζωή σας μέσα από εμβάθυνση, από βαθιά ψυχολογικές διαδικασίες.

Φυσικά όλη η διαδικασία έχει τεράστια ανταποδοτική αξία. Αγκαζέ και πολύ συμβατά διαδέχεται και το νέο φεγγάρι την εσωτερική σας κατάσταση. Δίνετε χώρο και χρόνο σε νέες υγιεινές, εναλλακτικές συνήθειες. Σχετίζονται αυτά με μουσική, κατοικίδια, διατροφή άσκηση; Ακόμα καλύτερα. Και ως δια μαγείας το εξάγωνο Ήλιου-Δία στις 25 έρχεται να συνδέσει όλα τα παραπάνω και να σας βάλει σε τάξη με συνέπεια. “Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει…” έγραψε ο Καββαδίας, κοντά είστε, μέσα σας βρίσκεται η αλήθεια!

Ζυγός

Οικογένεια, περιουσιακά θέματα, γονείς ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι (ως οίκημα ή με την ευρύτερη έννοια) ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας από τα τέλη του Δεκεμβρίου και μετά, ενώ οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου ίσως και να το βιώνουν μέχρι και το τελευταίο κύτταρο της ύπαρξής τους αυτό! Δεν είναι μόνο η φυσική σας παρουσία που μπορεί να είναι πιο έντονη για τα παραπάνω θέματα, είναι και ο νους σας εκεί, ψάχνοντας να βρει λύσεις (έως τις 18/1), συμπεριλαμβανομένων και των θεμάτων μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο, αφού κάτι δεν λύθηκε, κάτι δεν τελείωσε…

Το τελευταίο μέρος του μήνα όμως θα σας βρει πιο δραστήριους νοητικά και πρακτικά, με μία διάθεση να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής ή να αλλάξετε προσωρινά σπίτι, αφού ένα ταξιδάκι ποτέ και κανέναν δεν έβλαψε! Αν πάλι σκοπεύετε να αλλάξετε μόνιμα τόπο (και χώρα) κατοικίας, why not!! Αν πάλι σάς απασχολούν νομικά θέματα (ειδικά όσα ξεκίνησαν από το φθινόπωρο και μετά), θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια από τα μέσα του μήνα και μετά, με σκοπό την οριστική επίλυσή τους πια! Η Πανσέληνος στις 7/1 φέρνει στο φως κάποιες εργασιακές εντάσεις που σάς καταπιέζουν ψυχολογικά κυρίως, αλλά από την άλλη ευνοούνται αλλαγές που θα συμβάλλουν στο να απελευθερωθείτε από ψυχολογικά και νοητικά βάρη, και να πάρετε αποφάσεις με γνώμονα το μέλλον και όχι το παρελθόν!

Τα συναισθηματικά σας από την άλλη, είναι αρκετά ευνοημένα αυτόν τον μήνα αφού οι δυο ευεργέτες πλανήτες, Αφροδίτη και Δίας, θα βρίσκονται στους πιο hot οίκους…στον 5ο των συναισθημάτων και στον 7ο των σχέσεων. Ολίγον φωτιά και λαύρα η Αφροδίτη την Πρωτοχρονιά, μπορεί να φέρει πραγματικά αστεράκια μπροστά στα μάτια σας, αλλά μην ακούσω ότι κάνατε τίποτε σκηνές ζηλοτυπίας τέτοια μέρα, γιατί αλίμονό σας!! Έχετε δημιουργική διάθεση, ερωτική διάθεση, χαρουμενοχαρούμενη διάθεση κι έναν Δία απέναντί σας να σάς κάνει να τα βλέπετε όλα όμορφα, ή και με πολλές επιλογές… Αφήστε τις παρασπονδίες (γκουχ γκουχ, ξηρός βήχας με βρήκε), και εκμεταλλευτείτε τις θετικές όψεις προκειμένου να ξεκινήσετε μία νέα όμορφη σχέση, να δεσμευτείτε σοβαρά αν έχει έρθει η ώρα ή από την άλλη να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πια! Μια οικονομική δυσχέρεια ή ένα συναισθηματικό βάσανο πέριξ της 22/1 προσέξτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Μια ατελείωτη μετακίνηση ή εγρήγορση ο Ιανουάριος για εσάς, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις… Ξέρω! Μόλις νοιώσατε απέχθεια για εμένα, αφού τόλμησα να πω πως δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία για να θρέψουν τις αδηφάγες Πλουτώνιες ανάγκες σας! Άντε να δώσω ένα hint: την 1/1 και 18/1 Αφροδίτη και Ήλιος αντίστοιχα θα κάνουν σύνοδο με τον Πλούτωνα… εντάξει τώρα;; Χαρήκατε;

Τα φεγγάρια του μήνα σάς αγγίζουν στον άξονα 3-9 που είναι άξονας που σχετίζεται με μετακινήσεις, ταξίδια, επαγγελματικές και εμπορικές συμφωνίες, τακτοποίηση ή υπογραφή εγγράφων, αδέλφια/μικρά παιδιά/κοντινούς συγγενείς, κάθε είδους επικοινωνία αλλά και εκπαίδευση. Καθετί λοιπόν που θα κάνετε για να διεκπεραιώσετε τα ανωτέρω είναι γιατί πρέπει να γίνει. Ίσως επανέλθουν τέτοιου είδους θέματα που σάς είχαν απασχολήσει προηγούμενο διάστημα ή ακόμη να επικοινωνήσετε με συγγενείς που είχατε μεταξύ σας απομακρυνθεί. Να θυμάστε: το πρώτο 20ήμερο σκεφτόμαστε, αναλογιζόμαστε, οργανώνουμε και τακτοποιούμε, το τελευταίο 10ήμερο πράττουμε.

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα νοιώθετε πιο καλά να βρίσκεστε στο σπίτι σας ή σε χώρο με πολύ οικείους ανθρώπους, ενώ γενικά η επαφή σας με τα μέλη της οικογένειά σας θα σας ωφελήσει γενικώς, ακόμη και οικονομικά. Μένοντας στον οικονομικό τομέα, από τις 18/1 και μετά, με την ορθοδρόμηση του Άρη και του Ερμή (λίγο νωρίτερα), ξεκαθαρίζουν κι ενεργοποιούνται λύσεις για θέματα που αφορούν Τράπεζες, Δημόσιο, κληρονομιές ή περιουσιακά συζύγων. Και για όσους δεν έχουν τέτοια θέματα να τους απασχολούν, θα τους προτείνω το plan B: Sex κι ερωτική διάθεση στα πάνω της. Τώρα αυτό πώς θα το συνδυάσετε με την ταυτόχρονη αύξηση των εργασιακών σας υποχρεώσεων (με την ευχάριστη έννοια, όχι τον καταναγκασμό), δεν ξέρω! Υπολογίζω στο ότι είστε Σκορπιοί… κι ο νοών νοείτω!

Τοξότης

Με οικονομικό ή συναισθηματικό bonus έχει μπει ο μήνας, ήδη από τα τέλη του Δεκεμβρίου, δίνοντάς σας ευκαιρίες να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε κάτι σε έναν (ή και στους δύο) από αυτούς τους τομείς. Αν η κατεύθυνση γέρνει προς τα οικονομικά, (ειδικά αν έχετε ξεκινήσει νέες επαγγελματικές δραστηριότητες), τότε το πρόσημο είναι θετικό και ωφέλιμο για εσάς, συνεπικουρούμενο από την πολύμηνη παρουσία του Δία στον 5ο ηλιακό σας οίκο (της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας, του έρωτα και των παιδιών). Αν ενδιαφέρεστε για επαγγελματικές συνεργασίες τότε καλό θα ήταν να αποφασίσετε από τις 18/1 και μετά, καθώς μέχρι τότε τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ξεκάθαρα.

Αν πάλι, η κατεύθυνση γέρνει προς τα συναισθηματικά, τότε απολαύστε τις μέρες, με λίγη προσοχή πέριξ της Πρωτοχρονιάς και της 18/1, όπου εκεί οι ενέργειες μπορεί να σκοτεινιάσουν… ή να γίνουν πιο, πώς να το πω πιο κομψά, εμμονικές! Το σίγουρο είναι ότι ο Δίας δεν θα σάς αφήσει παραπονεμένους από τον οίκο που σάς αγγίζει (για μερικούς μήνες ακόμη), μία διάθεση εξωστρέφειας και ερωτισμού θα υπάρχει, το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείτε το υπόλοιπο του Άρη από τον οίκο των σχέσεων… Θα γίνετε πιο αποφασιστικοί όσον αφορά τους μακροχρόνιους δεσμούς σας; Θα επαναφέρετε σχέσεις του παρελθόντος; Ή θα ξεκινήσετε κάτι νέο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και καθαρότερο νου;

Νομίζω πως ένα κοντινό ταξιδάκι με φίλους ή συγγενείς θα ήταν ό,τι πρέπει προκειμένου να βιώσετε όλα τα οφέλη αυτού του μήνα, αλλά αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ταξιδέψτε τουλάχιστον με ένα καλό βιβλίο (με πρωτότυπο περιεχόμενο) ή με έναρξη μαθημάτων σε αγαπημένο σας αντικείμενο. Οι γεννημένοι γύρω στις 5/12 (ή με προσωπικούς πλανήτες στις 15° του ζωδίου) ας έχετε το νου σας πέριξ της 14/1 για ξαφνικούς έρωτες ή ξαφνικούς χωρισμούς ή ακόμη και για ξαφνική εισροή/εκροή χρημάτων!

Αιγόκερως

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς λέει το ρητό και είναι αλήθεια πως αυτόν τον μήνα σάς παρουσιάζονται ευκαιρίες να γίνουν πράγματα, μόνο που κι εσείς θα πρέπει να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας! Νέα Σελήνη και Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου ευνοεί προσωπικά σας θέματα, σχέσεις σας (ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει φως σε κάτι που δεν θα σάς αρέσει), προσωπική σας εξέλιξη και οτιδήποτε αφορά το περιβάλλον που κινείστε. Με 4 πλανήτες στον 1ο σας οίκο και μια ιδιαίτερη όψη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, φροντίστε να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με θετική χροιά και όχι γιατί σάς έπιασαν εμμονές και ζήλιες (ειδικά εσάς του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου!)

Η Πανσέληνος στις 7/1 σάς βρίσκει να ξεκαθαρίζετε σχέσεις με συντρόφους ή συνεργάτες, να κάνετε απολογισμό «των πεπραγμένων» ή ακόμη και να θέλετε να ολοκληρώσετε κύκλους, έχοντας βοηθούς μια καθαρή σκέψη κι έναν δομημένο νου! Για το επόμενο 5μηνο επίσης θα απολαύσετε εύνοια από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε με τη μορφή φροντίδας και αγάπης είτε ακόμη και οικονομικής αρωγής ή μιας οικονομικής εξέλιξης που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας. Στον τομέα της καθημερινής εργασίας υπάρχει μία παραπάνω δυσκολία, ίσως λόγω παραπάνω υποχρεώσεων ή ασυνεννοησιών, όμως μετά τις 18/1 τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους και να ξεκαθαρίζουν προς μια πιο θετική κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα η Αφροδίτη από τον οίκο των οικονομικών σας σάς δίνει ένα boost για αυτόν το μήνα, έχοντας κατά νου τις πιθανότητες για μία ευχάριστη εισροή πέριξ της 4/1, μία ξαφνική αλλαγή πέριξ της 14/1 ή μία παραπάνω δυσκολία πέριξ της 22/1. Ένα μόνο θέμα που αξίζει παραπάνω προσοχής αυτόν το διάστημα είναι η υγεία σας, ειδικά αν έχετε συσσωρεύσει εντάσεις από εργασιακά θέματα και καθημερινές υποχρεώσεις… Αν λοιπόν δεν έχετε προβεί σε απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις, είναι ευκαιρία να το κάνετε από τις 18/1 και μετά!

Υδροχόος

Για 6 ζώδια έχω γράψει αυτόν το μήνα, για τα 5 είχα καλά να πω, εδώ τώρα θα ζοριστώ λίγο! Λίγο είπα…καθώς, υπάρχει ωραιότερη συγκυρία από το να έχεις ευμενή Πλανήτη στον 1ο σου οίκο, όταν στον 12ο παίζει μπάλα το μισό σύμπαν;; Η Αφροδίτη λοιπόν θα διελαύνει σχεδόν όλες τις ημέρες του Ιανουαρίου από εκεί, προσφέροντας τύχη, καλή διάθεση, ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης (με βλέμμα στο μέλλον) και κυρίως απορροφώντας όλα εκείνα που συμβαίνουν μέσα σας κατά το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε έχετε κι έναν Κρόνο να σάς έχει κατσικωθεί εκεί τα τελευταία χρόνια, αλλά σάς θυμίζω πως τον Μάρτιο «bye bye Κρόνε!! Πήγαινε να παίξεις στους Ιχθύες…να δούν τη γλύκα!! Αμ πως!»

Εσείς πάντως, όσο και αν φαινομενικά τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα, έχετε τις πιο κατάλληλες συμπαντικές συγκυρίες προκειμένου να κάνετε μία ολική επανεκκίνηση ζωής… Ο Πλούτωνας από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω (ειδικά εσάς του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου) σάς καλεί εδώ και λίγα χρόνια σε «ολική διαγραφή-ζωηρή επαναφορά». Νέα Σελήνη και Πανσέληνος γίνονται εκεί, δίνοντας ένα ακόμη σημάδι προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Ερμής, κι αυτός από τον ίδιο οίκο, ανάδρομος τις πρώτες 3 εβδομάδες σάς φωνάζει να επαναξιολογήσετε όσα σκέφτεστε ή όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα… Η καθημερινότητά σας περνάει κι αυτή από κόσκινο, ζητώντας σας να δείτε τι σάς εξυπηρετεί και τι όχι. Μεγάλο sos η υγεία για εσάς αυτόν το μήνα, ειδικά στην περίπτωση που από τις πολλές ψυχολογικές συσσωρεύσεις, αντί να δείτε τι θα κάνετε και πώς θα προχωρήσετε μπροστά, κάθεστε άπρακτοι και αμετακίνητοι στις συνήθειες, τη βολή και το παρελθόν σας (είχατε κι εκείνα τα τετράγωνα Κρόνου Ουρανού πού σάς ρούφηξαν το είναι σας 2 χρόνια τώρα, οκ! Δείχνω λίγη κατανόηση!)

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, καθώς ευνοείστε από διάφορες μεριές. Την Αφροδίτη την ανέφερα ήδη, υπάρχει όμως κι ένας Δίας από τον 3ο σας οίκο που προσφέρει ευκαιρίες για μαθητεία, διδασκαλία αλλά και μετακινήσεις. Εισπράξτε από εκεί χαρά και θρέψτε το νοητικό σας κομμάτι, που τόσο πολύ σάς βοηθά στις δύσκολες ώρες. Όσον αφορά τον συναισθηματικό σας κόσμο (εντάξει, κάπου είναι κρυμμένος κι αυτός, έστω και με φακό), μια θολούρα να την έλεγα; Λίγα νεύρα να τα έλεγα; Κάτι δεν πάει καλά από Οκτώβριο να το έλεγα; Ορθοδρομεί ο Άρης από τον οίκο των ερώτων αλλά και των δημιουργικών σας σχεδίων, και αν είστε καλοί μαθητές και προσμετρήσετε όσα ήδη σάς έχω γράψει, τότε θα δείτε πως από τις 12/1 και μετά που θα ορθοδρομήσει ο περί ου ο λόγος Πλανήτης, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους προς την σωστή κατεύθυνση… Μόνο που δεν θα πάρουν από μόνα τους πορεία, αν δεν βάλετε το χεράκι σας! Αν υπήρχε πάντως μία σημαντική ημερομηνία να επιλέξω για εσάς αυτόν το μήνα, θα ήταν η 18/1… Ο Ήλιος φλέγεται από το Πλούτωνα και ο Ερμής επανέρχεται στα ίσια του… Δεν υπάρχει ιδανικότερη μέρα για ολική αναγέννηση…προσέξτε μόνο μήπως από τον φόβο της αλλαγής μείνετε για πάντα στις στάχτες και το έρεβος (πςςς, τι έγραψε πάλι η αρθρογράφος!!)

Ιχθύες

« Ή θα έχω φίλους ή θα έχω έρωτες» μού το πάτε εσείς τα ψαράκια αυτόν το μήνα, μού φαίνεται! Ρίχνετε μεν φως στα ερωτικά σας ή δημιουργικά σας σχέδια αυτόν το μήνα, περιμένοντας να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με το τι έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα, όμως εκεί που περισσότερο έχετε εστιάσει είναι στους φίλους και στον κοινωνικό σας περίγυρο… Σχεδιάζετε πράγματα μαζί τους, έρχονται άνθρωποι από το παρελθόν, σκέφτεστε τους κύκλους που ανήκετε ή δραστηριοποιείστε επαγγελματικά με φίλους…κι αν τίποτε από αυτά δεν σάς αγγίζει, τότε σίγουρα είστε σε πλεύση αλλαγής σχεδίων ζωής!

Να το κάνετε λοιπόν τώρα, καθώς εκείνος ο Κρόνος από τον 12ο σας, πολύ σάς έχει ζορίσει την ψυχική υγεία κι έχετε ανάγκη από ανάταση ψυχής και απελευθέρωση βαρών… τη λύση δίνει εκεί η Αφροδίτη, την οποία καλό θα ήταν να την κάνετε χρήση ως διέξοδο, χαρά και απόλαυση και όχι ως κρυφούς έρωτες που δεν έχουν αντίκρυσμα!! (σάς βλέπω, ε! Δεν μού ξεφεύγετε!) Κάτι που επίσης σάς ζορίζει και σάς απασχολεί εδώ και μήνες είναι οι σχέσεις με τους γονείς κυρίως ή άτομα του οικείου περιβάλλοντος και τολμώ να πω πώς μοιάζετε σαν καζάνι που βράζει τον τελευταίο καιρό… τα καλά νέα είναι πως μετά τις 12/1 ο Άρης ορθοδρομεί κι αυτό θα δώσει κάποια λύση κι εκτόνωση σε όσα περνάτε, τα κακά νέα είναι πως δεν είναι σίγουρο πως όλα θα είναι όπως πριν! Βασικά, και γιατί να είναι;; Hint: τον Μάρτιο θα γίνει μία τελευταία εκκαθάριση σε όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο σπίτι σας!

Ξαφνικές σκέψεις (εκλάμψεις λέγονται) ή επαφές/μετακινήσεις με φίλους ή συγγενείς να τις περιμένετε πέριξ της 8/1 και 18/1, αλλά θα έλεγα πως μάλλον για καλό είναι, κι αν, ακόμη καλύτερα, σάς έρθουν ιδέες για μελλοντικά σας πλάνα ή σχέδια, σημειώστε τες και βάλτε τες σε εφαρμογή! Σίγουρα θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα… Για το τέλος, άφησα τα καλυτερότερα (ναι, υπάρχει ΚΑΙ αυτή η λέξη), ήτοι τον Δια στο 2ο ηλιακό σας σπίτι… Λεφτά ντε!! Για 5 συνεχόμενους μήνες… Επειδή όμως σάς ξέρω τι σκορποχέρηδες είστε, φροντίστε να μαζέψετε τίποτα στην άκρη, αφού από τον Μάιο και μετά περνάει στον οίκο των ταξιδιών, των μετακινήσεων αλλά και της εκπαίδευσης, και όπως και να έχει, αυτά χρειάζονται χρήματα για να πραγματοποιηθούν! Άρα, να με ακούτε εμένα την αστρολόγα που είμαι και Ψαρίνα… κάτι παραπάνω ξέρω!!

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ