Χειροποίητα κοσμήματα και δώρα για τους αγαπημένους σας

Μια ελληνική επιχείρηση, κάνει δυναμική εμφάνιση στην αγορά με μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα που θα λατρέψετε. Χειροποίητα κοσμήματα και δώρα για τους αγαπημένους σας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Όμορφες δημιουργίες που ξεχωρίζουν χάρη στην απλότητα και τη κομψότητά τους. Μιλάμε για τα κοσμήματα Pavlina jewels που είναι διαθέσιμα στο pavlinajewels.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πίσω από το brand Pavlina jewels, βρίσκεται η δημιουργός Παυλίνα Γαρμπή, που έχει στήσει αυτή την επιχείρηση σε μια γειτονιά της Αθήνας.

Το γεγονός ότι σχεδιάζει και κατασκευάζει τα κοσμήματα η ίδια, ένα προς ένα με φροντίδα και μεράκι, ίσως είναι ο λόγος για τη μοναδικότητα που αποπνέουν.

Η ιδιαίτερη αισθητική των κοσμημάτων, οφείλεται στα λιτά γεωμετρικά σχέδια, στις απλές γραμμές αλλά και στον αφηρημένο σχεδιασμό, που αφήνουν τη φαντασία να ταξιδέψει.

Από που όμως αντλεί η Παυλίνα την έμπνευση  για τα σχέδια της;

Οι περισσότερες σειρές κοσμημάτων με αφαιρετικό τρόπο παραπέμπουν στην Ελληνική φύση και σε κυκλαδίτικα τοπία. Γεγονός καθόλου τυχαίο καθώς η δημιουργός κατάγεται από τις Κυκλάδες και αγαπάει να βρίσκεται κοντά στην ελληνική φύση.

Μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας και το γούρι της χρονιάς!

Για τη νέα χρονιά το μήνυμα είναι ένα, «Χαράσσουμε Νέους Δρόμους Γεμάτους Φως».

Το γούρι 2023 Bliss είναι σχεδιασμένο με διάτρητες γραμμές, κάθετες και οριζόντιες, που δηλώνουν τους νέους δρόμους, μέσα από τους οποίους περνάει άπλετο φως. Η Παυλίνα δηλώνει πως για τη νέα χρονιά επιλέγουμε να είμαστε ο εαυτός μας και αυτό θα μας οδηγήσει στο όνειρο.

Ένα γούρι κομψό και διακριτικό που δεν πρέπει να χάσετε.

Για δώρα που θα μείνουν αξέχαστα στους αγαπημένους σας, στο pavlinajewels.com θα βρείτε πολλές προτάσεις, σε χειροποίητα σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια. Δεν έχετε παρά να τα ανακαλύψετε.

Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα από ασήμι και υποαλλεργικά. Παρά τη μοναδικότητα, την αυθεντικότητα και την υψηλή αισθητική των κοσμημάτων, οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε πως η απλότητα αναδεικνύει την κομψότητα, η απάντηση βρίσκεται στα κοσμήματα Pavlina jewels.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χειροποίητα κοσμήματα και δώρα για τους αγαπημένους σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ