Διακόσμηση σπιτιού τα Χριστούγεννα. Ιδέες και λύσεις!

Η διακόσμηση σπιτιού τα Χριστούγεννα έχει να κάνει με ένα σύνολο και όχι απλά με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Διακόσμηση σπιτιού τα Χριστούγεννα. Ιδέες και λύσεις!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Υπάρχουν πολλές γωνιές που μπορείς να διακοσμήσεις μέσα στο σπίτι για να δείχνει γιορτινό. Υπάρχουν άπειρες DIY κατασκευές, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδευτείς, για να επιτύχεις τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Χρειάζεται διάθεση και μεράκι, όπως κάθε πράγμα στη ζωή μας. Η διακόσμηση σπιτιού τα Χριστούγεννα είναι πολύ σημαντική καθώς αυτή η γιορτή χαρακτηρίζεται από συντροφιά, παρέα, οικογένεια, κάτι που σε κάνει να θέλεις να είσαι στο ζεστό σου σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που όλοι σπεύδουμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με γιορτινή χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Πάμε να δούμε παρέα κάποιες ιδέες που βρήκαμε!

Πάρτε ένα ζευγάρι λευκά, πλεκτά γάντια και γεμίστε τα με κλαδιά από πεύκο και ότι άλλο σκαρφιστείτε. Δημιουργήστε ένα έξυπνο διακοσμητικό εισόδου, εύκολα, κομψά και οικονομικά.

Ένας συνδυασμός από χάρτινα, μεταλλικά και ξύλινα αστέρια σε ποικίλα μεγέθη και σχήματα, κρεμασμένα ασύμμετρα από το ταβάνι ή το κουρτινόξυλο του σαλονιού, θα δημιουργήσουν μια υπέροχη, τρισδιάστατη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

Η κουζίνα θα σκορπίσει λαχταριστές μυρωδιές σε όλο το σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να της δώσετε το ανάλογο γιορτινό spirit. Μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις αρκούν για να την μετατρέψετε σε ένα γιορτινό… εργαστήρι! Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας, κρεμάστε πολύχρωμα στεφάνια από τα ντουλάπια ή κολλήστε αστεράκια και ολοκληρώστε με γιρλάντες και μίνι έλατα για ένα άκρος εορταστικό σκηνικό.

Η πόρτα της εισόδου και η είσοδος μέσα έξω είναι ένα σημαντικό σημείο που προδιαθέτει τον επισκέπτη σου για τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην πόρτα ή μια κορδέλα τυλιγμένη γύρω από την πόρτα σαν δώρο μπορεί να είναι αρκετό για να καλωσορίσει τους καλεσμένους σου.

Μπορεί όλη η έμφαση να δίνεται στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των κοινών χώρων του σπιτιού, αλλά μέρες που είναι δεν αξίζει να κακομάθετε λιγάκι τον εαυτό σας; Ένα πουπουλένιο πάπλωμα με γιορτινά μοτίβα, μια γιρλάντα στο κεφαλάρι του κρεβατιού και κάπως έτσι, μόλις κάνατε το ξύπνημα τα χειμωνιάτικα πρωινά λιγάκι πιο δύσκολο. Χαλαρώστε και απολαύστε το!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ