Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30/1 έως 5/2/2023

Ήλιος – Άρης, τα πιο “καυτά” ουράνια σώματα μαζί και σε αρμονική γωνία μεταξύ τους, προμηνύουν ενάρξεις, θάρρος, ενέργεια και θέληση να τις αποφασίσεις και να τις δρομολογήσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30/1 έως 5/2/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Δημιουργικό άγχος στα καλύτερά του δηλαδή, και με την πολύτιμη βοήθεια του έτερου δυναμικού τριγώνου Ερμή-Ουρανού που δίνει λύσεις, ξεμπλοκάρει επικοινωνίες και μετακινήσεις, γυρίζει γρανάζια στον εγκέφαλο με έξυπνες ιδέες και πληροφορία που αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από χρήσιμη.

Κριός

Δράση στην επικοινωνία αλλά προσοχή στα αιχμηρά λόγια. Ένα κλείσιμο εβδομάδας όπου όλα τα κλεισίματα είναι πιθανά στον έρωτα. Αν μη τι άλλο μία από τις πιο δημιουργικές εβδομάδες του χρόνου. Προσέξτε όμως τα ξαφνικά έξοδα, τα οποία ενδεχομένως να είναι και ξαφνικά έσοδα αν αφορούν κάποια ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού έργου.

Ταύρος

Φοράτε τα καλά σας από εδώ και στο εξής και είστε έτοιμοι να κάνετε τη θραύση που σας αξίζει όσον αφορά τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες που είχατε κρυμμένους στις παρέες και στους κοινωνικούς κύκλους από τους οποίους πιθανόν να απείχατε. Τώρα όμως βγαίνετε από το σπίτι εφόσον κλείνουν οι υποθέσεις που το αφορούν το Σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείετε να σας θαυμάσουν λόγω ξαφνικών αλλαγών στην εμφάνισή σας.

Δίδυμοι

Κερδίζετε τον διαγωνισμό του πιο δραστήριου ζωδίου της εβδομάδας, προστατέψετε όμως λίγο τα νεύρα σας. Έχετε πολλή έμπνευση, καλλιτεχνική διάθεση και εμβάθυνση αυτή τη φορά στον τρόπο που μαθαίνετε. Ένα είναι το σίγουρο για ακόμη μια φορά: το να γίνεστε μαθητές και να επικοινωνείτε αυτά που μάθατε σας κάνουν να έρχεστε πιο κοντά με τον βαθύτερο εαυτό σας.

Καρκίνος

Μετά από τη συναισθηματική εξουθένωση το τελευταίο δίμηνο έρχεται η ανάπαυση και το πέρασμα στη δράση, παρά το ότι ακόμη τα πράγματα δεν έχουν μπει στον ρυθμό που θα θέλατε. Λογικό, το μυαλό σας είναι ακόμη κολλημένο σε θέματα σχέσεων. Θα ξεκολλήσει όμως από την επόμενη εβδομάδα. Η Πανσέληνος της Κυριακής θα ρίξει φως στα οικονομικά σας. Money makes the world go round.

Λέων

Έχετε κάτι καινούριο στα αισθηματικά σας τον τελευταίο καιρό; Θα υπάρξουν πολλές απαντήσεις για την πορεία του και κανείς δεν αρνείται το ενδεχόμενο σχέσης ενός νέου έρωτα αν πληρούνται όμως πάντα οι προϋποθέσεις. Η καριέρα σας πάλι σας αιφνιδιάζει, ευχάριστα ή μη, και αυτό μπορεί να σχετίζεται με έναν συνεργάτη.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα είναι εδώ για να σας επιστήσει την προσοχή στην ψυχική σας υγεία και στον συναισθηματικό σας κόσμο ο οποίος μπορεί να είναι ταραχώδης, δραματικός και συναρπαστικός σαν ταινία του Χόλιγουντ. Πολύ συχνά συμπτώματα σωματικά εκδηλώνονται για να δείξουν ένα ψυχικό γεγονός. Το να το διαπιστώνεις αυτό είναι μία λύση και μία ανακούφιση. Κατά τα άλλα είστε μες στη δημιουργικότητα και την ενσυναίσθηση, μην το αφήσετε να πάει χαμένο όλο αυτό.

Ζυγός

Είστε καλά σε θέματα υγείας, ρουτίνας και οργάνωσης και ασχολείστε με τα μικρά, τετριμμένα, βαρετά αλλά τόσο μα τόσο σημαντικά πράγματα για την επιβίωση και το ευ ζην σας. Ένας κύκλος κλείνει σε θέματα φιλίας και κοινωνικότητας, δεν αποκλείεται να σχετίζεται όλο αυτό με κάποιο πρότζεκτ ή κάποιον στόχο που πετύχατε επιτέλους. Μπράβο Ζυγοί!

Σκορπιός

Αφού ανασύρθηκαν φόβοι και σκελετοί από την ντουλάπα όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα ήρθε η ώρα για την ενδυνάμωση. Παίρνετε το αίμα σας πίσω και ξαναγεννιέστε, με τρόπο που ξέρετε καλύτερα από κάθε άλλο ζώδιο. Οι σχέσεις, καυτή πατάτα και αυτή την εβδομάδα, αλλά η καυτότερη όλων είναι η Καριέρα και η Δημόσια Εικόνα με κεφαλαία γράμματα. Έχετε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια και αν κάποιοι λένε ότι είστε σκοτεινοί είναι γιατί δε σας έχουν δει ακόμη πως λάμπετε.

Τοξότης

Φιλικά παιδιά του ζωδιακού, είχατε καταντήσει εχθρικά το τελευταίο διάστημα ή μήπως σας εχθρεύονταν οι άλλοι, οι έρωτες, οι σχέσεις και οι συνεργάτες; Είναι ένα αισιόδοξο διάστημα, ωστόσο, αυτό που διανύουμε, για το ζώδιο της αμερόληπτης αισιοδοξίας. Τα δεσμά έσπασαν, και ξανά προς τη δόξα τραβάτε. Θα διδάξετε κάτι τον κόσμο και αυτό το Σαββατοκύριακο ή θα ταξιδέψετε ξανά, σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, με το αεροπλάνο, με το μυαλό, με ένα βιβλίο, με ένα πτυχίο που καιρό παλεύετε. Συγχαρητήρια. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως

Μια περίοδος με πολλή δουλειά, έρχεται να γίνει εντονότερη με δημιουργικότητα και έρωτα. Τα χρήματα βέβαια προς το παρόν είναι το ζήτημα που σας απασχολεί και σας έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, καθώς είχατε συνηθίσει να συνδυάζετε το τί αξίζετε με το τί κερδίζετε. Όσο περισσότερο τα απομονώσετε αυτά τα δύο και όσο περισσότερο καταδεχτείτε να ζητήσετε χρήματα από τους άλλους τόσο περισσότερο η αυτοπεποίθησή σας θα ανεβεί. Δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να φέρει φως και στα έσοδα του συντρόφου.

Υδροχόος

Οι σχέσεις μου και Εγώ. Εγώ και οι Σχέσεις. Οι Άλλοι. Ποιους κύκλους κλείνετε σε σχέση με αυτούς που έχετε απέναντι και ποιους σε σχέση με τον εαυτό σας; Η οικογένεια και το σπίτι σας φέρνει αναπάντεχα γεγονότα αυτή την περίοδο. Τσακωμοί με γονείς και προβλήματα στο στεγαστικό είναι στο μενού. Το μενού όμως έχει και ευχάριστες εκπλήξεις.

Ιχθύες

Είστε όμορφοι και ελκυστικοί. Επίσης τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα από πολλές άλλες περιόδους, παραδεχτείτε το. Αυτή η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο έρχεται να ρίξει φως σε ό,τι δε βλέπατε και να βάλει επιτέλους λίγη τάξη στο χάος. Οργανωθείτε για να μη σας οργανώσει κάποια ανάγκη από τη δουλειά, κάποιος γιατρός, διατροφολόγος ή κάποιο κατοικίδιο που είχατε παραμελήσει. Δεν είναι ανησυχητικά τα πράγματα, όχι. Ωστόσο που και που πρέπει να μην αμελείτε να μαζεύετε τα άπλυτα επειδή δε θα έχετε ρούχα να φορέσετε στο τέλος.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ