Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 23/1 έως 29/1/2023

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ευχαριστηθείς και να αναθαρρήσεις. Κάτι λίγες στιγμές είναι αυτές που νιώθουμε “χορτάτοι” από χαρά και ικανοποίηση. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 23/1 έως 29/1/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Η κατάσταση καλυτερεύει αρκετά σε όλα τα επίπεδα. Να μια καλή εβδομάδα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να θέσετε σε κίνηση στόχους και επιδιώξεις που επιθυμείτε. Σε όλα τα επίπεδα, επιμένω! Οικονομικά, ψυχολογικά, επικοινωνιακά, όλα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι! Φύσει παρορμητικοί, θεωρώ ότι έχετε ήδη ξεκινήσει!

Ταύρος

Εξαιρετική εβδομάδα και για εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας και αρχίστε να δραστηριοποιείστε. Υγεία, σπίτι, επαγγελματικά, οικονομικά, ψυχολογικά, σχεσιακά, δώστε ένα “τι” παραπάνω. Θα ανταποδώσει σίγουρα. Όλοι και όλα ζητάνε την προσοχή σας. Τώρα θα τη δώσετε. Σπεύδε βραδέως, Ταύρε!

Δίδυμοι

Ξεκινάτε με άλλη, καλύτερη ψυχολογία να κλείνετε εκκρεμότητες, οι οποίες σας “κυνηγούσαν” καιρό τώρα… Τακτοποιείτε και τα “κουτάκια” μέσα σας, άγχη, αμφιβολίες, φοβίες, ό,τι σας σταματούσε – συνειδητά και μη. Θέτετε νέους στόχους και αισθάνεστε την δύναμη σας, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Ναι! Μπορείτε!

Καρκίνος

Εύνοια, τύχη, πρόοδος. Έχετε εργασθεί σκληρά και τώρα ανταμείβεστε. Και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το… “καλό”! Η μηχανή είναι ζεστή. Εσείς ακόμα πιο ζεστοί, όχι απλά να ζητήσετε, μα, να διεκδικήσετε και να λάβετε όλα όσα σας αξίζουν. Ακόμα και… η στέρηση ή η ανεπάρκεια που μπορεί να αισθανθείτε, έρχεται να σας δώσει ένα μάθημα.

Λέων

Reset σε σχέσεις, συνεργασίες σε προσωπικό και επαγγελματικό κομμάτι. Ακόμα καλύτερα σε όποιο κομμάτι εκτίθεσθε προς τα έξω. Μέσα κρατάτε πολύτιμο φυλαχτό την τρυφερότητα και τη γλυκύτητα, ό,τι σας “μαλακώνει” και σας κάνει να αισθάνεσθε καλύτερα. Διασφάλιση ισορροπίας. Συντήρηση δυνάμεων. Εισροή πόρων.

Παρθένος

Μόνο βελτίωση και άνοδος από εδώ και πέρα. Συναίσθημα και λογική είναι σύμμαχοι και όχι εχθροί στη ζωή σας. Τακτοποιείτε στόχους, όνειρα, επιδιώξεις. Αισθάνεσθε δυνατοί, συνδεδεμένοι με την εσωτερική σας πηγή δύναμης. Αναγνωρίζετε “εχθρούς” και κάνετε let go. Και μέσα σας αρμονία, ειρήνη με τον εαυτό σας, ομορφιά!

Ζυγός

Εύνοια αυτή την εβδομάδα. Εύνοια στις σχέσεις -πολύ σημαντικό σας κομμάτι- γιατί αποφασίζετε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Διπλωματία με τον εαυτό σας. Love is in the air, και γενικότερα, πολύς αέρας. Και φέρνει ανανέωση, φρεσκάδα,ανασύνταξη δυνάμεων, αυτοπεποίθηση. Αρμονία με τον εαυτό, αρμονία με τον κόσμο.

Σκορπιός

Σπίτι, οικογένεια πάντα ζητούν την προσοχή σας. Τώρα οι συνθήκες βελτιώνονται μέσα σας για να τα αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξισορρόπηση και για εσάς, ανασύνταξη δυνάμεων. Η εύνοια υπάρχει από γης και αέρος και εσείς είστε το νερό, για να μεγαλώσει το λουλούδι, να βγάλει κλαδιά, να αναπτυχθεί σε όποιο τομέα επιθυμείτε.

Τοξότης

Επικοινωνία βελτιώνεται, σχέσεις βελτιώνονται, σχέση με τον εαυτό σας βελτιώνεται. Υπάρχει δυναμική και εύνοια από γης και αέρος. Αισθάνεσθε καλύτερα, κάνετε πράγματα τα οποία σας κάνουν να αισθάνεσθε καλύτερα. Είναι τόσο δυνατή, όσο και ευαίσθητη, -όχι ευάλωτη- η βάση σας και το ίδιο νιώθετε και εσείς. Ξαναβρίσκετε τη φλόγα μέσα σας!

Αιγόκερως

Οικονομικά τα ζητήματα αυτό το διάστημα. Δημιουργική… λογιστική, αντισυμβατικότητα. Είστε πρακτικοί, ρυθμίζετε εκκρεμότητες, τακτοποιείτε και τακτοποιείστε. Ενέργεια και δυναμική δραστηριοποίηση στην οργάνωση σε καθημερινότητα και εργασιακό περιβάλλον. Ομορφιά στην επικοινωνία, αρμονία σε κάθε δραστηριότητα.

Υδροχόος

Και εσείς κάνετε επανεκκίνηση, τώρα θέτετε σε ενεργοποίηση τις αποφάσεις που πήρατε για το νέο έτος. Κάνετε πράξη με δυναμισμό, χωρίς αναστολές, που έχουν σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Είναι πολύ καλό διάστημα για σκέψη, για δράση, για επικοινωνία, για οικονομικά. Αρκεί να μη μείνετε μόνο στην ιδέα και τα λόγια.

Ιχθύες

Από τη μία στόχοι και επιδιώξεις μπαίνουν σε τροχιά επίτευξης. Από την άλλη αδυναμίες και φόβοι σας βάζουν τρικλοποδιά και ενισχύουν την δική σας αναβλητικότητα. Ωστόσο, θα υπερισχύσει η γοητεία και η δυναμική σας, με το δικό σας τρόπο. Και τα οικονομικά και τα αισθηματικά βελτιώνονται. Τόλμη και γοητεία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ