Η Γενέθλη του Διδύμων – 21/5 έως 21/6/2023

Αποφύγετε τις υπερβολές και εκτονώστε όλο αυτό το πάθος που σας κυριεύει με άσκηση ή εστιάστε την ενέργειά σας σε φιλάνθρωπες πράξεις. Η Γενέθλη του Διδύμων – 21/5 έως 21/6/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Μελίρρυτοι και Χαριτόβρυτοι Δίδυμοι, λάτρεις της επικοινωνίας και της μάθησης, αποδέκτες της ευμένειας των Αγγελικών Ψαλμωδών, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Τρεις πλανήτες αλλάζουν ζώδιο στο γενέθλιό σας και αυτό αρκεί, για να μας επιβεβαιώσει το σύμπαν, την ευελιξία σας και την προσαρμογή σας στις αλλαγές των ενεργειών. Τα καλά νέα είναι ότι, υποδέχεστε τον κυβερνήτη σας ορθόδρομο, ο οποίος μαζί με τον πλανήτη Ουρανό, σας δίνουν ευκαιρίες για να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, με ιδέες που θα διαδέχονται η μία την άλλη. Η πρόκληση είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, χωρίς να διασπάται η προσοχή σας, από τον στόχο σας. Κάποιοι ίσως αντιμετωπίζετε προβλήματα ή καθυστερήσεις στην εργασία σας, ενώ κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να νοιώθετε λίγο αποτραβηγμένοι από τον/την σύντροφό σας. Με την Αφροδίτη στον 2ο σας οίκο όμως, δεν θα στερηθείτε οικονομικά, και σας δίδεται η ευκαιρία να εναρμονίσετε τα συναισθηματικά σας, θέτοντας νέες πρακτικές βάσεις. Η πρόκληση είναι να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και εξιδανικεύσετε τόσο την καριέρα όσο και το ταίρι σας.

Η πρόκληση είναι να μην παρασυρθείτε από την εσωτερική σας δύναμη και την φιλοδοξία σας και κάνετε υπερβολές και καταχρήσεις.

Σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες, ο Πλούτωνας με τα υπέροχα τρίγωνα στον Ήλιο σας, σάς βοηθάει να εκπληρώσετε τους στόχους σας, κάνοντας καινούργια αρχή ή απελευθερώνοντάς σας από ό,τι δεν ήταν ωφέλιμο για την εξέλιξή σας και σάς κρατούσε πίσω. Αυτό φυσικά εξαρτάται και από το πόσο διατεθειμένοι είστε οι ίδιοι να μεταλλάξετε ό,τι δεν βρίσκει πια χώρο για εξέλιξη και να αφοσιωθείτε στον σκοπό σας. Παρότι έχετε προστασία, η πρόκληση είναι να μην παρασυρθείτε από την εσωτερική σας δύναμη και την φιλοδοξία σας και κάνετε υπερβολές και καταχρήσεις. Με τον Άρη στον 3ο σας οίκο η επικοινωνία και οι επαφές παίρνουν φωτιά! Και εάν δεν δείξετε σύνεση και υπομονή μπορεί να γίνει έκρηξη μεγάλη. Μετριάστε τα λόγια σας και την επιμονή σας, γιατί μπορεί να ασυνείδητα να καταπιέζετε τους άλλους, ή και συνειδητά μερικές φορές. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας να αποφύγετε τις υπερβολές και εκτονώστε όλο αυτό το πάθος που σας κυριεύει με άσκηση ή εστιάστε την ενέργειά σας σε φιλάνθρωπες πράξεις. Δείξτε ψυχραιμία και προσαρμοστείτε στις συνθήκες προκειμένου να αποφύγετε διενέξεις με τους γύρω σας και να προφυλάξετε την υγεία σας. Προσοχή στις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας, ενώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, μιας και μέχρι τις 30/5 ελλοχεύει κίνδυνος ατυχημάτων.

Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης έως τις 2/6, ενισχύει την προστασία, τονώνει την πνευματική σας διαύγεια, βοηθάει στον ύπνο και βελτιώνει την υγεία σας. Σας προκαλεί να έχετε εργαστεί συνειδητά με το υποσυνείδητο για να γίνει πράξη η αρωγή τους. Το ίδιο ακριβώς σας ζητά και η διλληματική όψη του Άρη με τον Κρόνο: να επιλέξετε το μονοπάτι της συνειδητοποίησης των πράξεων και τον λεγομένων σας, και με υπευθυνότητα και οργάνωση να πορευθείτε με στόχο την πνευματική σας εξέλιξη.

Τα εφηβάκια, τα αγγελάκια του ζωδιακού, που ετοιμάζονται για την εκστρατεία των Πανελληνίων εξετάσεων, έχουν ήδη νοιώσει τους περιορισμούς του Κρόνου. Και λογικό είναι, λίγες ημέρες έχουν μείνει και όλοι αυτοί που σας αγαπούν, συνεχώς τιτιβίζουν πάνω από το κεφάλι σας, θυμίζοντάς σας να διαβάζετε, να κοιμάστε νωρίς, να ξεκουράζεστε, να μην βγαίνετε. Κλείστε τα αυτάκια σας σε αυτό το βουητό και αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, διότι πάνω απ’ όλα χρειάζεστε ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Τα αγγελάκια των τελευταίων ημερών, να διαβάσουν πολύ καλά τις εκφωνήσεις των θεμάτων, να είναι σίγουροι ότι κατανόησαν το ζητούμενο. Φυσικά, τίποτα δεν θα κατακτηθεί χωρίς κόπο και πρόγραμμα, ωστόσο έχετε προστασία, και ο κυβερνήτης σας σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, υπόσχονται πολλά για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Η πρόκληση είναι, να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο του λόγου με ηθική και για το καλό και όχι για χειραγώγηση ή έλεγχο.

Η Αφροδίτη που περνά στον Λέοντα στις 6/6, χαρίζει γενναιοδωρία στο λόγο, αλλά και τις επαφές σας. Ευνοούνται οι σχέσεις με τα αδέλφια και τον περίγυρό σας, ενώ οι επαφές αποκτούν γλύκα και λάμψη. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι, να μην γίνετε αυταρχικοί. Από τις 4 έως τις 7/6, αποφύγετε τις σπατάλες και φροντίστε να μην φανατίζεστε σε συζητήσεις, με κάποια ιδέα ή κάτι που τυχόν προκύψει. Ο κυβερνήτης σας, που περνά στις 12/6 στο ζώδιό σας, έχοντας ήδη ενεργοποιημένο ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αρχίζει να ξεθάβει το διπλωματικό σας ταλέντο που είχε ίσως αποκαμωθεί για λίγο. Η ανάλυση των πραγμάτων που είναι το νόημα για εσάς, αποκτά ένταση, σοβαρότητα και βάθος. Σας βάζει στην διαδικασία της παρατήρησης και αυτό ισχυροποιεί την πνευματική σας δύναμη. Ό,τι καλό έχετε να προσφέρετε στους συνανθρώπους σας, κάντε το τώρα, γιατί η δύναμη της πειθούς σας θα είναι μεγάλη. Η πρόκληση είναι, να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο του λόγου με ηθική και για το καλό και όχι για χειραγώγηση ή έλεγχο.

Από τις 15/6 και μέχρι το τέλος του γενέθλιού σας, να είστε προσεκτικοί σε εξαπατήσεις. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ή μια ιδέα και παρεκκλίνετε του στόχου σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, εάν χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και πείτε όχι σε αλκοόλ και ουσίες. Αν νιώσετε πολύ πιεσμένοι, διαβάστε κάτι που σας ευχαριστεί, ασχοληθείτε με όποιο είδος τέχνης σας εκφράζει, Προσευχηθείτε. Πρόκληση, οι αυταπάτες. Αποχαιρετώντας το γενέθλιό σας, σάς αφήνει τους εραστές του ζωδιακού σε μια στενή σύνοδο. Μια γλυκόξινη μαρμελάδα που θα γεύεστε καθημερινά, αφού απ’ την μια η Αφροδίτη θα σας κάνει γλυκούς, αβρούς και από την άλλη ο Άρης θα βάζει φιτιλιές, γιατί ποτέ δεν ξεχνά την φύση του. Μα πως είναι δυνατόν σε περιβάλλον Ερμή να μην υπάρχει διττότητα; Θα γίνετε πιο ελκυστικοί, ενώ θα αποπνέετε ερωτισμό.

Τον γενέθλιό σας μήνα, πείτε ναι στο βάθος των σκέψεών σας και απολαύστε την γλύκα του μελιού της κηρύθρας που σας αφήνει στα χείλη.

Από τη Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ