Βάφουμε μπουκάλια κρασιού!

Αγαπημένοι μου φίλοι, σήμερα έρχομαι σε εσάς με μία νέα ανάρτηση, κατασκευή διακοσμητικών με μπουκάλια κρασιού (ή ότι άλλο θέλετε).

Βλέπεις είναι και η σαλονοτραπεζαρία μου στα χρώματα του άσπρου – μαύρου και πέφτει κουτί το όλο project!

mpoukalia 2 mommyjammi

Η διαδικασία πανεύκολη, εγώ προσωπικά αγόρασα ένα σπρέι μαύρο μάτ (διότι δεν ήθελα να βγει γυαλιστερό το χρώμα μου). Πέρασα 2 χέρια τα μπουκάλια προσεκτικά και ορίστε το αποτέλεσμα! Δεν θα σας πω ψέματα ότι επειδή ποτέ δεν είχα πιάσει ξανά σπρέι στα χέρια μου έκανα practice σε άλλο μπουκάλι ώστε να δω σε τι απόσταση πρέπει να ψεκάζω και πόση ώρα θέλει να στεγνώσει κλπ.

Στην συνέχεια, μιας και διανύουμε εορταστική περίοδο είπα να τα διακοσμήσω με στρας σε αυτοκόλλητο γύρω γύρω. Μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα…μαύρο χρώμα με ασημί στρας είναι από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς! Η Ελεάνα στην κατασκευή της είχε φτιάξει κλωνάρια με βαμβάκι εγώ έκανα κάτι άλλο…

mpoukalia 3 mommyjammi

mpoukalia 4 mommyjammi

Αφού έκοψα δύο κλαδάκια από ένα διακοσμητικό φυτό που είχαμε, αφαίρεσα προσεκτικά τα λουλούδια του και ένα απόγευμα φτιάξαμε ποπ κορν και εγώ διάλεξα κάποια για … λουλούδια στα κλαδιά μου. Ναι πολύ σωστά διαβάσατε τα λουλούδια επάνω στα κλαδιά είναι ποπ κορν!

mpoukalia 5 mommyjammi

Τέλος από το Χριστουγεννιάτικο μας δεντράκι που έχει πολλά κλαδάκια με κόκκινα μπιλάκια έκοψα δύο (καταχρηστικά χεχεχε) και τα πρόσθεσα στο ντεκόρ μου.

Ορίστε το αποτέλεσμα μας!

mpoukalia 6 mommyjammi

Ευχαριστώ λοιπόν την Ελεάνα για την υπέροχη έμπνευση που μου έδωσε και βέβαια να σας ευχηθώ καλή επιτυχία εάν προσπαθήσετε να το επιχειρήσετε! Είναι εύκολο μη το φοβάστε, σας το λέω εγώ που πρώτη φορά έβαψα κάτι με σπρέι!

Τα πολλά φιλιά μου!

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ευχαριστώ καλή μου Αθηνά! Τα ποπ κορν ήρθαν σαν φαεινή ιδέα από το πουθενά διότι σκεφτόμουν να κάνω τα κλαδάκια της Ελεάνας με το βαμβάκι αλλά τελικά ακόμα πιο γρήγορα έφτιαξα αυτό που βλέπετε.

  2. Αγαπητή Μάγδα σε ευχαριστώ πολύ! Το spray το είχα αγοράσει, βασικά ο σύζυγος καθώς έχει εργαστήρι στο υπόγειο με του κόσμου τα υλικά, από Leroy Merlin. Spray Black mat

  3. Στολίδια πραγματικά! Μου αρέσει πολύ να βάφω γυαλί. Μέχρι τώρα δεν δοκίμασα το μαύρο, αλλά βλέπω πως έχει πανέμορφο αποτέλεσμα. Όσο για τα λουλούδια από ποπ κορν, τι να πω…φαντασία!

  4. Τέλειοοοοο!!Το ματ είναι όντως πολύ ωραίο αλλά το στρας του έδωσε μια ξεχωριστή πινελιά!!Και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα.Εγώ θα τα άφηνα για πάντα στο σαλόνι μου!

  5. Αχ καλή μου Christina σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια! Εγώ πάλι ποτέ δεν είχα βάψει ξανά γυαλί και πραγματικά με εντυπωσίασε το αποτέλεσμα! Το μαύρο χρώμα νομίζω είναι πιο εύκολο καθώς θεωρώ δεν φαίνονται ατέλειες (υποθέτω δηλαδή). Όσο για το ποπ κορν η έμπνευση της στιγμής. Παλιότερα είχα δει σε χειροτεχνίες σε νηπιαγωγείο επάνω στο χαρτί να χρησιμοποιούν ποπ κορν και να τα βάφουν με πινέλο, οπότε είπα να δοκιμάσω επάνω στα κλαδιά εγώ! Φιλιά και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  6. Αγαπητή μου Λαμπρινή σε ευχαριστώ και χαίρομαι τόσο που σου αρέσει το αποτέλεσμα! Για να σου είμαι ειλικρινής…μετά τις γιορτές δεν βλέπω να τα κρύβω αλλά…σκέφτομαι να μεγαλώσω την συλλογή 😉 Τα πολλά πολλά φιλιά μου και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  7. Ταίριαξαν απόλυτα με την διακόσμηση σου Μαρία μου και μπράβο. Εξαιρετική η προσπάθεια σου.
    Να σου πω την αλήθεια, εμένα μου άρεσε σαν ιδέα και για δώρο. Τώρα τις γιορτές τα εύκολα diy ειδικά για ανθρώπους σαν εμένα που δεν το έχουν πολύ με αυτά είναι εύκολες και οικονομικές λύσεις.
    Σε φιλώ γλυκά! 🙂

  8. Τέεεεεεεεεεεεεελεια!!!!! Τέλεια η ιδέα με το ποπ κορν!!!! Εύγε Μαίρη μου… λατρεύω τις κατασκευές με αναπάντεχα υλικά! Πολλά φιλιά και καλό ΣΚ!

  9. Σε ευχαριστώ καλή μου!!!! Νομίζω και σαν δώρο ότι πράγματι είναι καλή ιδέα και οικονομική! Δεν σου κρύβω ότι φέτος σε συγγενείς και φίλους δεν αγοράσαμε τίποτα μόνο χειροποίητα δωράκια μας. Σε φιλώ και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  10. Σε ευχαριστώ καλή μου Χριστίνα για τα καλά σου λόγια μιας και εσύ είσαι απίθανη με τις κατασκευές σου! Ειλικρινά το χιονισμένο σου τοπίο το λάτρεψα!!! Φιλιά και σε ευχαριστώ που πέρασες!

  11. εκείνο που πραγματικά με ενθουσίασε είναι το ποπ κορν στα κλαδάκια!!!!!!!
    ρε συ φοβερό!!!!!!!!!!
    σχεδόν το αγάπησα!!! χαχαχαχ κ σίγουρα θα το δοκιμάσω!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ