Τι είναι το Νeedle Shaping; By Venus Medicine

Eντυπωσιακά αποτελέσματα αντιγήρανσης, σύσφιξης και επαναπροσδιορισμού του οβάλ. Τι είναι το Needle Shaping; By Venus Medicine

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Θα μοιραστώ μαζί σας την υπέροχη εμπειρία μου στον κόσμο της αισθητικής προσώπου που με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν έχω εμπειρία στον τομέα αφού ποτέ ως τώρα δεν έκανα το οτιδήποτε στο πρόσωπό μου. Ακόμα και ένας απλός καθαρισμός μου προκαλούσε φόβο μιας και διαθέτω μια αρκετά ευαίσθητη επιδερμίδα.

Επισκέφτηκα τον υπέροχο χώρο της Venus Medicine Clinic όπου μου εξήγησαν αναλυτικά τις μεθόδους τους με τη φιλοσοφία της non invasive Αισθητικής Ιατρικής που αντιπροσωπεύει η Venus Medicine με τα μηχανήματα και προϊόντα που διαθέτει στους ιατρούς της! Στην Venus Medicine Clinic προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, με την υπερσύγχρονη, διαρκώς εξελισσόμενη και ανανεώσιμη τεχνολογία.

Αναλύοντας τις ανάγκες του προσώπου μου έκριναν ότι μου ταιριάζει μια μη παρεμβατική μέθοδος η οποία σέβεται και δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά αντίθετα τα αναδεικνύει.

Ξεκινήσαμε κάνοντας αρχικά το χημικό peeling που ονομάζεται Medical White Peel. Eίναι ένα σύνθετο και συνδυασμένο peeling. Η σύνθεσή του έχει βελτιωθεί από μια ομάδα δερματολόγων και ειδικών παρασκευαστών Ανάπτυξης και Έρευνας. Το peeling effect προκαλείται από την αύξηση του κυτταρικού κύκλου εργασιών από τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετές ημέρες και καθορίζει την σταδιακή αναγέννηση κύτταρων, αποφεύγοντας το σοκ απολέπισης (δεν έχουμε καθόλου ξεφλούδισμα της επιδερμίδας).

Mε δράση στην κεράτινη στοιβάδα για τις λεπτές ρυτίδες, τη λεύκανση της επιδερμίδας και τη μετρίαση της εικόνας των μαύρων κύκλων και των ηλικιακών και ηλιακών δυσχρωμιών ή μικρών κηλίδων. Το WHITE PEEL είναι αποτελεσματικό, σίγουρο, καλά ανεκτό και αποτελεί μια τέλεια εναλλακτική θεραπεία peeling.

Στην συνέχεια περάσαμε στη δεύτερη θεραπεία το Needle Shaping. To Needle Shaping είναι μια τεχνολογία που αποτελεί παγκόσμια πατέντα και έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία από την Global πλέον GMV μια εταιρεία ιατρό τεχνολογικών εφαρμογών με πάνω από 70 αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα μηχάνημα που με μιξαρισμένες και συγκεκριμένες συχνότητες ρεύματος σε συνδυασμό της τεχνικής του βελονισμού επιτυγχάνει να αναμορφώσει τις ελαστικές μας ίνες κάτω από το δέρμα χωρίς την πρόσθεση κανενός απολύτως υλικού. Οι ιστολογικές κρατικών Πανεπιστημίων Ευρωπαϊκών χωρών και δημοσιευμένες στο pinnacle journal , έχουν δείξει πως μέχρι και την 27 μέρα από τη θεραπεία, οι ελαστικές ίνες παχαίνουν, αλλάζουν φορά και μοιραία γεμίζουν τις σε βάθος ρυτίδες, αναμορφώνουν το περίγραμμα του προσώπου ή και του σώματος, με άλλο πρόγραμμα.

Είναι μια εντυπωσιακή και ασφαλής στο αποτέλεσμα μέθοδος, ανώδυνη επίσης σχετικά. Η ιδανική της εφαρμογή είναι 3 με 4 φορές το χρόνο και μετά μια φορά το χρόνο ή κάθε 6 μήνες ανάλογα με τη γήρανση και τη βαρύτητα. Το needle shaping το αγαπούν οι γυναίκες που δεν θέλουν ξένο υλικό ή σώμα στον οργανισμό τους και εκείνα τα περιστατικά που έχουν αυτοάνοσα νοσήματα όπου τα υλικά είναι απαγορευτικά.

Στο τέλος είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το μηχάνημα Age Ready που λειτουργεί με την ανίχνευση των γλυκοτοξινών στον οργανισμό παρέχοντας μια αναίμακτη και ανώδυνη εκτίμηση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Το ιατρικό μηχάνημα AGEs είναι για την πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, εμφράγματος και εγκεφαλικού. Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για όλους που θα επισκεφτούν την Venus Medicine Clinic για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

Κλείνοντας θα ευχαριστήσω θερμά την αγαπητή κα Τσόλη Έλενα καθώς και τον γιατρό κο Τσιούμα Σωτήριο γι’αυτή την πραγματικά υπέροχη και αναζωογονητική εμπειρία!

Εγώ παραμένω σε επαφή με όλο αυτό το θαυμάσιο team για να σας ενημερώνω για ό,τι νεότερο και καινοτόμο τίθεται σε εφαρμογή στις υπηρεσίες της αισθητικής ιατρικής, με γνώμονα πάντα την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ